Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Θεάνθρωπος και διαβολάνθρωποι…

παπα-Ηλίας Υφαντής

Στο κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο (8,31-46) υπάρχει ένας πολύ ενδιαφέρων διάλογος ανάμεσα στο Χριστό και τους Ιουδαίους. Τον παραθέτω διασκευασμένο, με τις απαραίτητες για την οικονομία του θέματος, περικοπές:

«Αν μείνετε πιστοί στα λόγια μου, λέει ο Χριστός, θα μάθετε την αλήθεια και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει»!

Κι εκείνοι διαμαρτύρονται: «Εμείς είμαστε παιδιά του Αβραάμ και ποτέ δεν ήμασταν δούλοι σε κανένα»!

Κι ο Χριστός αποκρίνεται: «Όποιος αμαρτάνει είναι δούλος της αμαρτίας. Γνωρίζω ότι είστε απ’ τη γενιά του Αβραάμ. Αν όμως ήσασταν παιδιά του Αβραάμ, θα κάνατε τα έργα του Αβραάμ. Και δεν θα σχεδιάζατε να με σκοτώσετε, επειδή σας λέω την αλήθεια, που άκουσα από τον Θεό. Που σημαίνει ότι  εσείς έχετε άλλον πατέρα και πράττετε αυτά που ακούτε απ’ αυτόν. Πράγμα, ασφαλώς, που ποτέ δεν θα έκανε ο Αβραάμ»!

Κι εκείνοι θιγμένοι θα του απαντήσουν: «Εμείς δεν είμαστε νόθοι.  Έχουμε πατέρα μας τον Θεό»!..

Και ο Χριστός επιμένει: «Αν ήσασταν παιδιά του Θεού, θα με αγαπούσατε. Γιατί εγώ ήρθα ως απεσταλμένος του Θεού. Όμως εσείς δεν αντέχετε ν’ ακούσετε  τα λόγια μου. Που σημαίνει ότι δεν  είστε παιδιά του Θεού, αλλά του διαβόλου, που ήταν πάντα ανθρωποκτόνος και ψεύτης». 

Αυτός ήταν περίπου ο διάλογος ανάμεσα στον Χριστό και τους συμπατριώτες του. Και αποτελεί  διαχρονικό χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς των πάσης φύσεως «περιούσιων» ψευτών και ανθρωποκτόνων με οποιαδήποτε κάθε φορά μασκαράτα κι αν εμφανίζονται. 

Που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν έχουμε εικονομάχους και εικονολάτρες, που είναι το θέμα της Κυριακής της Ορθοδοξίας. Ή αριστερούς και δεξιούς, απ’ τους οποίους τόσα δεινοπαθήσαμε! Ή ακόμη εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, όπως στις αποφράδες μέρες μας. Έχουμε απλά και μόνο από το ένα μέρος τα παιδιά του Θεού κι από το άλλο τη σπείρα του Διαβόλου.

Τα παιδιά του Θεού δεν είναι βέβαια αναμάρτητα. Έχουν όντως συναίσθηση  της αμαρτωλότητάς τους και αγωνίζονται να ξεπεράσουν τα πάθη τους. Ενώ τα παιδιά  του Διαβόλου, όχι μόνο δεν αγωνίζονται κατά των παθών, αλλά δηλώνουν υπερήφανα γι’ αυτά. Καθώς στις μέρες μας τα έχουν κάνει παντιέρα τους και αγωνίζονται να τα επιβάλουν ως καθεστώς.

Αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι την άλλοτε χριστιανική παιδεία, προσπαθούν να την μεταβάλουν σε σοδομική. Ενώ εξάλλου διαλύουν μεθοδικά και διαστρέφουν ολοκληρωτικά το θεσμό της οικογένειας. Και βήμα- βήμα ακρωτηριάζουν  με κάθε τρόπο την πατρίδα και υπονομεύουν τη θρησκεία.

Προχωρούν ακόμη περισσότερο: Επιχειρούν  νa μεταλλάξουν ακόμη και τον άνθρωπο. Να αντιτάξουν απέναντι στον Θεάνθρωπο, τον ανθρωποθεό, δηλαδή τον διαβολάνθρωπο. Πραγματώνοντας έτσι την υπόσχεση του Διαβόλου προς τους πρωτόπλαστους  πως, αν έτρωγαν απ τον καρπό του δέντρου της Γνώσεως, θα γίνονταν θεοί. Γεγονός που συνιστά ύβρη κατά  του Θεού και τερατοποίηση του ανθρώπου.

Ποιου ανθρώπου; Των ελαχίστων- 500 εκατομμυρίων απ’ τας 7,5 δις –που θ’ απομείνουν, ύστερα απ’ την εξόντωση των υπολοίπων. Εξόντωση στην οποία ακριβώς αποβλέπει η δολοφονική εφεύρεση του κορονοϊού. Αλλά και των εμβολίων, που υποτίθεται ότι οι παγκόσμιοι δολοφόνοι έσπευσαν  να κατασκευάσουν, προκειμένου να μας…σώσουν. Και όλο το υπόλοιπο διαστροφικό μπάχαλο με τις μάσκες, τους εξαναγκασμούς, του εγκλεισμούς, τις «αναστολές» εργασίας και τα υπόλοιπα ανθρωποκτόνα «μέτρα», που οι δολοφόνοι μας έπαιρναν και συνεχίζουν να παίρνουν.

Και όλη αυτή η προμελετημένη ανθρωποκτονία στηρίζεται στο πολυπλόκαμο ψεύδος: 

Το ψεύδος των πολιτικών μαριονετών, οι οποίες επιβάλλονται άνωθεν και έξωθεν. Δεδομένου ότι οι δήθεν εκλογές της δήθεν δημοκρατίας είναι απ’ την αρχή ως το τέλος νοθευμένες. Ώστε να κατσικώνονται στο σβέρκο του λαού οι προδότες οι κατάλληλοι να υπηρετήσουν το κυριάρχο ψεύδος  και να εξυπηρετήσουν  τα σατανικά συμφέροντα των ντόπιων και ξένων διαβολανθρώπων.

Εδώ δυστυχώς έρχεται να προστεθεί και η υποτέλεια στο κυρίαρχο ψεύδος των θρησκευτικών-υποτίθεται- μαριονετών. Οι οποίες με το προσωπείο του Θεού της  Αλήθειας  ανέλαβαν την υποχρέωση  να υπηρετήσουν το σατανικό ψεύδος των παγκόσμιων δολοφόνων. Και σαν τον  μεαιωνικό Τέτζελο, που διαφήμιζε τα παπικά συχωροχάρτια, διαφημίζουν τα δολοφονικά εμβόλια. Λέγοντας κατάπτυστα ψεύδη και χρησιμοποιώντας εκβιασμούς και ποινές, προκειμένου να εξαναγκάσουν κλήρο και λαό να υποκύψει στο ψεύδος.…

Βέβαια συντονιστικό ρόλο στην προώθηση του σατανικού αυτού έργου παίζουν τα εξωνημένα ΜΜΕ. Τα οποία επί 24ώρου βάσεως κατακλύζουν τη συνείδηση του λαού με πλημμυρίδα ψευδών, που ξερνούν οι διάφοροι Μέγκελε-γιατροί. Και οι τόσοι άλλοι συνήγοροι του ψεύδους. Με  συντονιστές πάντοτε τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους.

Και να που τώρα καλούμαστε να ψηφίσουμε τους Προκρούστες της πατρίδας και δολοφόνους του λαού μας. Και θα κάνουν, λέει, και τηλεμαχία! Για να πούνε τι; Για το ποιος έκαμε τα περισσότερα και μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος του λαού και της πατρίδας;  Κι ο αρμόδιος για τα ερωτήματα δημοσιογράφος για ποια πράγματα θα τους ρωτήσει;

Μήπως για το ότι με τα μνημόνια φτωχοποίησαν τους Έλληνες και τώρα  αδύναμους ν’ ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις τους παραδίδουν βορά στα κανιβαλικά funds;  Ή μήπως  για το γεγονός ότι τολμούν να ζητούν την ψήφο του λαού, όταν διέπραξαν και τωραδά μεθοδεύουν κατάπτυστες προδοσίες; Μια και στις φλέβες τους δεν ρέει αίμα αλλά προδοσία!

Και τι να πει κανείς για τους ψηφοφόρους των σκοτεινών αυτών εφιαλτών, που προτιμούν το σκοτάδι των διαβολανθρώπων; Όταν το φώς της ελληνικής σοφίας και της επώνυμης Αλήθειας, που είναι ο Χριστός , έγραψαν χρυσές σελίδες επίγειας αλλά και επουράνιας ελευθερίας!

 ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου