Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Ο Ευφράτης στερεύει με γοργούς ρυθμούς (ΒΙΝΤΕΟ)

 


«Και ο έκτος (άγγελος) έχυσε τη φιάλη του πάνω στον ποταμό το μεγάλο, τον Ευφράτη». Ο πατριάρχης Άνθιμος των Ιεροσολύμων ερμηνεύει:

«Λέει ότι θα ξεραθεί ο ποταμός ο μέγας ο Ευφράτης διότι, καθώς λένε κάποιοι, από ανατολικά διά του Ευφράτου θα έρθει ο Αντίχριστος, και από τη φυλή του ∆αν ενός των υιών του πατριάρχη Ιακώβ». Και είναι προφητεία του Ιακώβ, ότι από τον ∆αν θα προέλθει ο Αντίχριστος, όπως έχομε αρκετές φορές αναφέρει.

«Και ξεράθηκε το νερό του, για να ετοιμαστεί η οδός των βασιλέων που προέρχονται από την ανατολή του ηλίου». Ο πατριάρχης Άνθιμος συμπληρώνει: «Βασιλείς από ανατολών ηλίου, οι διά του Ευφράτου ερχόμενοι προς αυτόν, είναι οι σύμμαχοι και συμπράκτορες του Αντιχρίστου».

«Ο ποταμός Ευφράτης κατά θεία παραχώρηση ξεραίνεται για να τον διαβούν οι βασιλείς των εθνών, με σκοπό την μεταξύ τους και την των άλλων ανθρώπων εξολόθρευση», λέει ο άγιος Ανδρέας. 

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει σαφές πόσο διαφορετική είναι η στάθμη του νερού του ποταμού Ευφράτη. Ο Ευφράτης ρέει από την Τουρκία στη Συρία και στη συνέχεια στο Ιράκ μέχρι να εκβάλει στον ποταμό Τίγρη στο Shatt al-Arab στο Ιράκ.

Το συριακό καθεστώς κατηγόρησε την Τουρκία ότι στέρησε από τους Σύρους το μερίδιό τους από το νερό από τον ποταμό Ευφράτη. Η Τουρκία μείωσε τη ροή του νερού στη Συρία από 500 σε 200 κυβικά μέτρα ανά δευτερόλεπτο, σταματώντας την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στο φράγμα του Ευφράτη και προκαλώντας μείωση της άρδευσης και του πόσιμου νερού, επιπλέον της τεράστιας εξάντλησης της λίμνης Άσαντ.

Όλοι γνωρίζουμε την προφητεία του Αγίου Παϊσίου, που έλεγε ότι οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη. Ακόμη και τώρα, σε σύγκριση με την άνοιξη του τρέχοντος έτους, ο Ευφράτης έχει στεγνώσει ακόμα περισσότερο.  Οι προφητείες εκπληρώνονται μπροστά στα μάτια μας. Θεέ, ελέησέ μας!

Ο Άγιος Παΐσιος προέβλεψε τα εξής για τον επερχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο : «Μια σκέψη μου λέει ότι πολλά πράγματα θα συμβούν: οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία, η Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη, γιατί το 1/3 των Τούρκων θα γίνουν χριστιανοί, το 1/3 θα χαθεί και το 1/3 θα πάει στη Μεσοποταμία.

Η Μέση Ανατολή θα γίνει αρένα πολέμων στην οποία θα συμμετέχουν και οι Ρώσοι. Θα χυθεί πολύ αίμα και ακόμη και οι Κινέζοι θα περάσουν τον ποταμό Ευφράτη με στρατό 200.000.000 ανδρών και θα φτάσουν στην Ιερουσαλήμ. Χαρακτηριστικό σημάδι της προσέγγισης αυτών των γεγονότων θα είναι η καταστροφή του Τζαμιού του Ομάρ, γιατί η καταστροφή του θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών για την ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα, που χτίστηκε σε αυτό ακριβώς το μέρος.

Θα γίνει μεγάλος πόλεμος στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων και θα χυθεί πολύ αίμα. Η Ελλάδα δεν θα παίξει τον κύριο ρόλο σε αυτόν τον πόλεμο, αλλά η Κωνσταντινούπολη θα της επιστραφεί, όχι επειδή οι Ρώσοι θα μας αξίζουν, αλλά επειδή δεν θα βρουν καλύτερη λύση και δεν θα συμφωνήσουν μαζί με την Ελλάδα, με τις δύσκολες συνθήκες να τους πιέζουν. . Ο ελληνικός στρατός δεν θα προλάβει να φτάσει εκεί πριν τους παραδοθεί η πόλη.

Οι Εβραίοι, επειδή θα έχουν τη δύναμη και τη βοήθεια της ευρωπαϊκής ηγεσίας, θα έχουν το θάρρος να συμπεριφέρονται ξεδιάντροπα και περήφανα και θα προσπαθήσουν να κυβερνήσουν την Ευρώπη...

Μου λένε ότι ο στρατός της Κίνας είναι τώρα διακόσια εκατομμύρια, ένας συγκεκριμένος αριθμός για τον οποίο γράφει ο Άγιος Ιωάννης στην Αποκάλυψη. Όταν ακούσετε ότι οι Τούρκοι φράζουν τα νερά του Ευφράτη ανάντη και τα χρησιμοποιούν για άρδευση, τότε να ξέρετε ότι έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για εκείνον τον μεγάλο πόλεμο και έτσι προετοιμάζουμε το δρόμο για έναν στρατό διακοσίων εκατομμυρίων από την ανατολή του ηλίου, όπως λέει η Αποκάλυψη».

Η Συρία κατηγορεί την Τουρκία ότι χρησιμοποιεί το νερό του Ευφράτη ως όπλο. Η Άγκυρα το αρνείται, επικαλούμενη την κλιματική αλλαγή.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου