Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Μπορεί το παγκόσμιο καταπίστευμα και ο νόμος nesara (yesara) να απελευθερώσουν τους λαούς του πλανήτη από το χρέος;

 


(Γιατί έγινε η επίθεση στους δίδυμους Πύργους στις 11/9/2001)
Μέρος 1ο

Ο Τζώρτζ Όργουελ έγραψε: “Ο πόλεμος εναντίον μιας ξένης (άλλης) χώρας συμβαίνει μόνο όταν οι τάξεις με το χρήμα εκτιμούν ότι θα βγάλουν κέρδος απ’ αυτόν”.

Ο Δεύτερος Σινοϊαπωνικός πόλεμος ξεκίνησε στις 7 Ιουλίου 1937. Η Κίνα αντιμετώπισε την Ιαπωνία με την Οικονομική βοήθεια από την Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Σοβιετική Ένωση (μέχρι το 1940) και οι τρεις αυτές χώρες βοήθησαν την Κίνα γιατί ήθελαν να εκμεταλλευτούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της και να χρησιμοποιήσουν το τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό της. To 1938 οι ΗΠΑ έστειλαν 7 πλοία και μετέφεραν μια τεράστια ποσότητα χρυσού από την Κίνα για να “προφυλάξουν τον Χρυσό από την Ιαπωνία”. Σε αντάλλαγμα έδωσαν στην Κίνα ομόλογα με ρήτρα χρυσού, ύψους 11 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Μάο Τσε Τούνγκ στον εμφύλιο πόλεμο της Κίνας νίκησε τον Τσιάνγκ Κάϊ Σέκ και στις 20 Οκτωβρίου 1949 κήρυξε την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Σε 50 Κινέζικες Τράπεζες βρήκε τα Αμερικάνικα Ομόλογα των 11 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το 1970 ο Ρίτσαρντ Νίξον Πρόεδρος των Η.Π.Α έστειλε στην Κίνα 200.000 τόνους χρυσού έναντι των Αμερικανικών Ομολόγων που κρατούσαν οι Κινέζοι. Όμως η Κίνα προσέφυγε στους Διεθνείς Οργανισμούς και διεκδίκησαν το κομμάτι των ομολόγων που δεν είχαν καλύψει οι 200.000 τόνοι χρυσού. Δικαιώθηκε και απαίτησε από τις Η.Π.Α. να εξοφλήσουν το υπόλοιπο χρέος τους.

Το 1972 συναντήθηκε ο Μάο Τσε Τουνγκ με τον Νίξον και συμφώνησαν σε μια εμπορική συμμαχία με την οποία οι Αμερικανικές Πολυεθνικές θα έμπαιναν στην Κίνα και θα πρόσφεραν στην Κίνα την τεχνογνωσία για να εξελιχθεί η Κίνα βιομηχανικά και τεχνολογικά. Σε αντάλλαγμα οι Πολυεθνικές θα χρησιμοποιούσαν σχεδόν δωρεάν Κινέζικο Ανθρώπινο Δυναμικό. Οι λαοί στην υπηρεσία των Πολυεθνικών.

Το 1976 ο Μάο πεθαίνει και οι διάδοχοί του αναπτύσσουν στενές σχέσεις με τις πολυεθνικές. Οι πολυεθνικές εγκαθίστανται στην περιοχή Jensen (περιοχή έκτασης όσο η Ελλάδα) και χρησιμοποιούν τους Κινέζους σαν εργάτες στα εργοστάσιά τους με πολύ χαμηλό μισθό (1-5 δολάρια την ημέρα).

Εξαγοράζουν τους Κινέζους Κυβερνητικούς που από επαναστάτες γίνονται εκατομμυριούχοι με την βοήθεια των Πολυεθνικών. (Διαβάστε την φάρμα των ζώων πως τα γουρούνια εξομοιώθηκαν με τους ανθρώπους). Η Κίνα εξελίσσεται βιομηχανικά και τεχνολογικά και γίνεται ένας πόλος της παγκόσμιας Εξουσίας. Το 2017 και 2018 στην Κίνα περνάνε 120 νόμοι με τους οποίους η Κίνα γίνεται πλέον χώρα με συνθήκες ελεύθερης αγοράς. Δηλαδή κομμουνιστικό κόμμα με καθεστώς ελεύθερης αγοράς. Κωμωδία.

Το 2020 τον Οκτώβριο το Fund Vanguard θα δώσει στους κινέζους Κυβερνητικούς 21 Δις δολάρια που είναι η απόδοση των επενδύσεών τους σε ακίνητα στις χώρες της Δύσης. Το Υπόλοιπο του χρέους που όφειλαν οι Η.Π.Α. στην Κίνα έπρεπε να εξοφληθεί στις 12/9/2001 και ο χρυσός για την εξόφληση βρισκόταν στα υπόγεια των Δίδυμων Πύργων. Ήταν ένας από τους 3 λόγους που έγινε η επίθεση στους δίδυμους πύργους στις 11/9/2001.

Σήμερα το χρέος των Η.Π.Α. προς την Κίνα ανέρχεται σε 1 τρις 300δις δολάρια. Αυτή η επίθεση άλλαξε την ιστορία του πλανήτη.

Όμως πριν φθάσουμε στο 2001... έγινε στις 2 μέχρι 22 Ιουλίου του 1944  μια σύνοδος 44 κρατών στο Bretton Woods σε μια μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hawn shire, και ενώ ο Β΄ Παγκόσμιος πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη. Ανάμεσα στα 44 κράτη ήταν και η Ελλάδα. Εκεί τα παγκόσμια κεφάλαια δημιούργησαν το Παγκόσμιο οικονομικό και κοινωνικό σύστημα που ισχύει μέχρι σήμερα. Ολοκλήρωσαν την Παγκοσμιοποίηση προς όφελος των τραπεζών και των μεγάλων πολυεθνικών Εταιρειών που κυβερνάνε τον πλανήτη. Έχρισαν το δολάριο παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα και δημιούργησαν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) το οποίο θα υποδούλωνε τους λαούς του πρώτου κόσμου (1ος κόσμος είναι οι ανεπτυγμένες οικονομικά και βιομηχανικά χώρες). 

Δημιούργησαν την παγκόσμια Τράπεζα η οποία μέσω δανείων θα υποδούλωνε τις χώρες του 3ου κόσμου και τον Παγκόσμιο Οργανισμό εμπορίου που θα καταργούσε τα σύνορα μεταξύ των κρατών για να μπορούν οι Πολυεθνικές να μεταφέρουν τα εμπορεύματά τους όπου ήθελαν χωρίς να πληρώνουν τελωνειακούς δασμούς. Έτσι ένα προϊόν που στοίχιζε στις πολυεθνικές 3 δραχμές θα μπορούσαν να πωληθεί στις διάφορες χώρες 50 δραχμές και να κερδοσκοπούν συνεχώς οι πολυεθνικές εις βάρος των χωρών. Όμως για να το δεχθούν οι χώρες δημιουργήθηκε ένα ταμείο Παγκόσμιο και συμφωνήθηκε ότι το 60% του κέρδους των Πολυεθνικών θα γινόταν κατάθεση σε αυτό το ταμείο που ονομάστηκε Παγκόσμιο Καταπίστευμα και θα μπορούσε η κάθε χώρα να το χρησιμοποιήσει αν αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες.

Έτσι οι Πολυεθνικές θα μπορούσαν να κερδοσκοπούν συνεχώς εις βάρος των χωρών (στην σύνοδο Bretton Woods πήραν μέρος 44 χώρες). Ήμασταν τόσο βλάκες για να συμφωνήσουμε; Όχι φυσικά. Η συμφωνία ανάμεσα στα Έθνη έλεγε τα εξής:

Η διαφορά που προκύπτει (ανάμεσα στις 3 δραχμές κόστους και στην τιμή 50 δραχμές (πώλησης) θεωρείται ότι παράγει κέρδος. Το 60% αυτού του κέρδους πηγαίνει σε ένα ιδιαίτερο ταμείο το οποίο ονομάζεται Παγκόσμιο Ταμείο Καταπιστευμάτων και αποτελείται από πολλούς διαφορετικού λογαριασμούς (κάθε χώρα έχει τον δικό της λογαριασμό). Τα χρήματα αυτά θα επενδύονται συνεχώς σε διάφορα αγαθά όπως χρυσός.

Η Ελλάδα ήταν μέσα στα 44 κράτη που συμμετείχε στο συνέδριο του Bretton Woods με μια αντιπροσωπεία που την αποτελούσαν ο Κυριάκος Βαρβαρέσος Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος - άνθρωπος της οικογένειας Ρότσιλντ -, ο Αλέξανδρος Αργυρόπουλος και ο Αθανάσιος Σμαρούνης. Η συνεδρίαση έγινε στις 2 έως 22 Ιουλίου 1944 υπό την Εποπτεία του Ντέξτερ Γουάϊτ (αντιπροσώπου των Η.Π.Α.) και του Τζον Μέυναρντ Κέυνς (αντιπροσώπου της Μεγάλης Βρετανίας). Η Ελλάδα κατέθεσε για το Παγκόσμιο Ταμείο Καταπιστευμάτων 5 εκατομμύρια δολάρια.

Το συνολικό ποσόν που κατατέθηκε από τα 44 κράτη ήταν 9 Δις 100 εκατομμύρια δολάρια, κολοσσιαίο ποσό για την εποχή. Το ποσό που έδωσε η κάθε χώρα επενδύθηκε σε πετρέλαια, πολύτιμα μέταλλα κλπ. Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) ύψους αρκετών τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Για να μπορέσει η Ελλάδα να αντλήσει χρήματα από το καταπίστευμα υπάρχουν τρεις όροι.

Μέχρι σήμερα καμία Ελληνική Κυβέρνηση δεν έχει χρησιμοποιήσει το καταπίστευμα για να ελευθερώσει την Ελλάδα από τους δανειστές τοκογλύφους οι οποίοι με τις συμβάσεις δουλείας (δανειακές Συμβάσεις όλων των Κυβερνήσεων) έχουν χρεώσει τον Ελληνικό λαό μέχρι τα εγγόνια του. Έχουν καταστρέψει τις παραγωγικές δομές της Χώρας, Βιομηχανικές, μεταποιητικές, Αγροτικές κλπ. γιατί με την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή ένωση η Ελλάδα έγινε επίσημα προτεκτοράτο.

Ήταν ήδη προτεκτοράτο από το 1825 όταν ο Μαυροκορδάτος και οι Έλληνες οπλαρχηγοί, μαζί με το εκτελεστικό (Κυβέρνηση) ζήτησαν να μπούμε κάτω από την προστασία της Αγγλίας. Στην ουσία κάτω από τον Ζυγό των Τραπεζών και των Πολυεθνικών οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν σκλαβοποιήσει τον Ελληνικό λαό με την βοήθεια του Πολιτικού συστήματος (Κοτσαμπάσηδες), του Δικαστικού σώματος (το οποίο δεν αντιδρά στην σκλαβοποίηση αλλά την αποδέχεται), το Μ.Μ.Ε. (μέσων μαζικής εξαπάτησης) και της Ελληνικής Αστικής Τάξης.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το παγκόσμιο καταπίστευμα έχει 3 γραφεία που το εκπροσωπούν και δέχεται τα αιτήματα των κρατών. Ένα στην Ελβετία, ένα στο Μεξικό και ένα στο Χόνγκ Κόνγκ.

Ακολουθεί το 2ο Μέρος

Σχόλιο: (Όταν το 2000 ανέλαβε Πρόεδρος της Ρωσίας ο Πούτιν, πήρε από το καταπίστευμα της χώρας του, 155 τρις δολάρια και την ανάστησε μέσα σε δύο χρόνια!)

ΠΗΓΗ Τραπεζικός



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου