Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Εταιρεία δολοφόνων!…

 παπα-Ηλίας Υφαντής

Υπέρμαχοι του καπιταλισμού, συνήθως, λένε: Αν αφαιρέσουμε απ’ τις οικονομικές δοσοληψίες το κίνητρο του κέρδους, απονευρώνουμε τη δημιουργικότητα.

Κι όμως ο ισχυρισμός αυτός δεν αποτελεί, παρά ένα πρόσχημα για τις  κάθε είδους αδικίες και αισχροκέρδειες.

Σύμφωνα με τη χριστιανική δεοντολογία, το φυσιολογικό για τον άνθρωπο κίνητρο είναι η αγάπη και η αλληλεγγύη. Παραδείγματα; Πάμπολλα! Τα πιο εύγλωττα και χαρακτηριστικά, απ’ το εορτολόγιο του Ιουλίου: Οι Άγιοι Ανάργυροι (+1η) και ο Άγιος Παντελεήμονας (+27η).

Ήταν, σύμφωνα με τα συναξάρια, γιατροί ξακουστοί. Και, με δεδομένη την επιστημοσύνη και τις περίοπτες θέσεις που είχαν, θα μπορούσαν να γίνουν πλούσιοι. Κι όμως κίνητρό τους δεν ήταν το κέρδος, αλλά η βοήθεια στους συνανθρώπους τους.

Οι σπουδές και οι κόποι, ολάκερης της ζωής είχαν ως σκοπό να υπηρετήσουν τον συνάνθρωπο. Τους ήταν αδιανόητο αυτοί να σωριάζουν πλούτη και οι συνάνθρωποί τους να υποφέρουν και να πεθαίνουν. Και ο προσανατολισμός τους αυτός καθόλου δεν μάρανε τη δημιουργικότητά τους. Αντίθετα μάλιστα, όσα περισσότερα πρόσφεραν, τόσο περισσότερο τα φτερά της δημιουργικότητάς τους μεγάλωναν.

Και ασφαλώς το ίδιο κίνητρο σπρώχνει και πολλούς άλλους, που, κι αν ακόμη δεν είναι χριστιανοί, εντούτοις παλεύουν  για την βοήθεια των συνανθρώπων τους. Γι’ αυτό, κατά κανόνα, ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες, διώκονται ή και θανατώνονται.

Και συμβαίνει αυτό, επειδή ακριβώς τα μεγάλα φτερά της αληθινής δημιουργικότητας τροχίζουν τα νύχια και τα δόντια των αρπακτικών. «Χαλάνε την πιάτσα» του ανθρωποφάγου κέρδους, που κατασπαράζει, όχι μόνο χαρισματικούς ανθρώπους, αλλά και λαούς ολάκερους. Και, με καθοδηγητή το φθόνο ή το συμφέρον, τελεσιουργούνται κακουργήματα…

Αλλά το πλέον αξιοθαύμαστο είναι ότι υπάρχουν και σήμερα γιατροί παγκόσμιας εμβέλειας και φήμης, που βαδίζουν στα ίχνη των αγίων. Που μπορεί να μην είναι καν χριστιανοί. Και όμως «βάζουν τα γυαλιά» σε κάποιους, κατ’ όνομα χριστιανούς, γιατρούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους, αλλά και κληρικούς. Όπως ο παγκοσμίου εμβέλειας και φήμης  Σουχαρίτ Μαγκντί. Τον οποίο ακούστε τι, μεταξύ άλλων, λέει:

«Πάνω από ένα χρόνο προσπαθούμε να προειδοποιήσουμε τον κόσμο για τους τρομερούς κινδύνους από τα γονιδιακά εμβόλια για τον κορονοϊό…

Οι σοβαρές παρενέργειες ήταν προβλέψιμες με απόλυτη βεβαιότητα. Ενάμιση χρόνο αργότερα, το πεδίο του μαζικού πειράματος στους ανθρώπους είναι γεμάτο από τρομερές απώλειες, από αμέτρητους τραυματισμούς παγκοσμίως, από νεκρούς και ετοιμοθάνατους.

Και είναι τέτοιες (οι συνέπειες), που ακόμη και μεταξύ των πιο ένθερμων ακολούθων και πιστών υπάρχουν τώρα φωνές, που αρχίζουν ν’ αμφισβητούν την ασφάλεια αυτών των εμβολίων.

Και τωρα κρατήστε τα’ αυτιά σας και τα μάτια σας ορθάνοιχτα:

Ήδη έχει στρωθεί ο δρόμος να δοθεί άμεσα πλήρης έγκριση για γονιδιακά εμβόλια, καθώς θα γίνονται διαθέσιμα για όλα τα συμβατικά εμβόλια παγκοσμίως: της γρίπης, της ιλαράς, της παρωτίτιδος, της ηπατίτιδας, Πές το και θα το έχεις άμεσα! Χωρίς καμιά απαίτηση για προκλινικές δοκιμές ασφάλειας.

Και σαν να μην ήταν αυτό από μόνο του αρκετά σκανδαλώδες, τα νανοσωματίδια λιπιδίων, με άγνωστες πολύ τοξικές και επικίνδυνες ιδιότητες, που δεν έχουν εγκριθεί ποτέ για χρήση σε ανθρώπους. θα εισαχθούν λαθραία, κεκαλυμμένα, μέσα στην εγκληματική συμφωνία έγκρισης.

Σήμερα η ανθρωπότητα θα τα πήγαινε τόσο καλά, αν δεν εμπλεκόταν ασταμάτητα ο ΠΟΥ και οι αποκαλούμενες υγειονομικές αρχές, οι οποίοι τώρα σχεδιάζουν την μεγαλύτερη φτιαγμένη από τον άνθρωπο καταστροφή όλων των εποχών,  που θα μπορούσε το μυαλό να συλλάβει.

Σημειώστε αυτά τα λόγια: Η εισαγωγή των γονιδιακών εμβολίων στην πάγια ιατρική πρακτική, θα επιφέρει την καταστροφή του ανθρώπου και της ανθρωπότητας…

 Η ένταση της επίθεσης θα αυξάνεται με την κάθε ενισχυτική δόση. Όσο πιο ισχυροί είναι οι αμυντικοί μηχανισμοί του οργανισμού, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ζημιά. Οι ενισχυτικές δόσεις για τον κόβιντ αποδεικνύουν αυτό μέρα με τη μέρα…

Χρειάζεται να ειπωθούν κι άλλα;

Γιατροί όλου του κόσμου, αν επιτρέψετε να σας εργαλειοποιήσουν και πάλι, θα είστε ένοχοι για συνενοχή σε μαζική δολοφονία. Η πτώση στο γκρεμό θα σας πετάξει στις πιο βαθιές γωνιές μιας ζωντανής κόλασης, απ ‘την οποία δεν θα ξεφύγετε ποτέ.

Σταματήστε να εγχέετε αυτά τα σατανικά σκευάσματα. Θυμηθείτε ότι είστε νοήμονες άνθρωποι, προικισμένοι με τη δύναμη της σκέψης.  Και επιστρέψτε, πριν να είναι πολύ αργά, στις ηθικές αρχές του τόσο ευγενούς επαγγέλματός σας».

Αυτά και πάμπολλα άλλα μας λένε οι Άγιοι Ανάργυροι. ο Άγιος Πατελεήμων, ο θαυμάσιος Ταϋλανδός Σουχαρίτ Μαγκντί και πάμπολλοι άλλοι.

Και συγκρίνετε, τώρα, τους ανθρώπους αυτούς με τους Μέγκελε γιατρούς, που προπαγανδίζουν τα δολοφονικά εμβόλια και εισπράττουν ως αντίτιμο της προδοσίας σκανδαλώδη ποσά. Και τους Μέγκελε δημοσιογράφους και κληρικούς, που τα διαφημίζουν. Συναγωνιζόμενοι έτσι τους μηδέποτε εργασθέντες και όμως πολυκτήμονες απατεώνες και προδότες πολιτικούς. Που εισπράττουν μηνιαίως ηγεμονικές αποδοχές. Ενώ έχουν καταδικασμένους σε θάνατο από πείνα τους υγειονομικούς, στους οποίους έχουν επιβάλει «αναστολή » εργασίας, άνευ αποδοχών. Και χσρατσώνουν τους συνταξιούχους με «πρόστυχα πρόστιμα»…

  Και αναλογιστείτε πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, που πιστεύουν πως, φωνάζοντάς στους αλητήριους αυτούς «αίσχος» και «ντροπή», «θα τους ιδρώσει το αυτί». Και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τα ανθρωπόμορφα αυτά ζωντανά  έχουν μεταλλαχθεί σε κυκλώπεια τέρατα. Που έχουν αναποδογυρίσει όλον τον αξιακό κώδικα και έχουν αποβάλει απ’ το πολιτισμικό μας λεξικό τις λέξεις, ντροπή, φιλότιμο, συνείδηση, κλπ. Εξοβελίζοντας το Θεό και τερατοποιώντας τον άνθρωπο.

Ερωτάται: Στην πρωτοφανή αυτή σύγκρουση, είμαστε με τον Χριστό ή με την εταιρεία δολοφόνων;  Πολιτικών, γιατρών, νομικών, κληρικών, δημοσιογράφων, κλπ!…

 ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου