Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Σοκαριστικές εικόνες από την μονάδα Covid του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Πάνω στο κρεβάτι του δύσμοιρου αυτού ανθρώπου βλέπουμε τα σεντόνια να είναι πλημμυρισμένα από αίμα, ενώ ο ίδιος είναι δεμένος εδώ και τρεις ημέρες! - Έτσι πεθαίνουν τελικά «από» κορωνοϊό οι άνθρωποι;

Ένα βίντεο που προκαλεί θλίψη και οργή, με ηλικιωμένους ασθενείς με κορωνοϊό να έχουν αφεθεί στη μοίρα τους, σε έναν θάλαμο που επικρατεί το χάος στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, έφτασε στα γραφεία της Prime News.

Όπως αναφέρει ο ασθενής που νοσηλεύεται στη μονάδα Covid και που τραβάει το βίντεο, ένας από τους ασθενείς ουρλιάζει προφανώς από τον πόνο και δεν αφήνει τους υπόλοιπους να κοιμηθούν, χωρίς να συγκινείται κανείς.

Πάνω στο κρεβάτι του δύσμοιρου αυτού ανθρώπου βλέπουμε τα σεντόνια να είναι πλημμυρισμένα από αίμα, ενώ ο ίδιος είναι δεμένος.

Φαίνονται ακόμη ουροσυλλέκτες στο πάτωμα και διάφορα μηχανήματα παρατημένα εδώ κι εκεί, ενώ η κατάσταση αυτή συνεχιζόταν επί τρεις ημέρες.

Αυτή είναι μάλλον η «κοσμογονία» προσλήψεων και στήριξης της δημόσιας υγείας για την οποία μιλάνε οι κυβερνώντες…

Άραγε οι συγγενείς αυτού του ανθρώπου γνωρίζουν το μαρτύριο που υφίσταται; Άραγε, είναι και αυτός ένας εύκολος τρόπος για να φεύγει κάποιος από τη ζωή «από» κορωνοϊό;

ΠΗΓΗ primenews

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα, υπάρχουν 145 τζαμιά στην περιοχή Σεν-Σαιν-Ντενί της Γαλλίας σε σύγκριση με 117 εκκλησίες. Τα πρώτα είναι υπερπλήρη, οι δεύτερες μισοάδειες. Το 2050, ο μισός πληθυσμός της Γαλλίας θα είναι μουσουλμανικός.

    Αυτό, μας βοηθά να δούμε και το μέλλον της Ελλάδος. Το οποίο οι εσπατζήδες "νοικοκυραίοι" και το μασονικό "κόμμα των νοικοκυραίων" δεν βλέπουν. Μπορεί όμως και να το βλέπουν πεντακάθαρα προσποιούμενοι πως δεν το βλέπουν.

    Οι θαυμαστές και οι απόγονοι αποκεφαλιστών της Γαλλικής Επανάστασης που ενοχλούνταν από το Ευαγγέλιο της Αγάπης, δείχνουν να μην ενοχλούνται από τη Σαρία της καταδίκης των αποκεφαλιστών των Χριστιανών Νεομαρτύρων. Το μέλλον βρίσκεται ήδη εδώ. Ή Τεκτονική Γαλλική Επανάσταση πέτυχε το σκοπό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή