Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Τυρταίος και Κίρκη

παπα-Ηλίας Υφαντής

Το πολίτευμα της πατρίδας μας δεν είναι ούτε δημοκρατία ούτε ολιγαρχία. Είναι νεεοταξική δημιοκρατία (=κράτος δημίων). Και στο βάθος ΗΠΑνθρωποκρατία. Που σύμφωνα με τους νόμους και τους προφήτες της Νέας τάξης αποβρασμάτων σημαίνει σιωνοκρατία και ναζιστοκρατία.

Οι ΗΠΑνθρωποι (=οι άνθρωποι των ΗΠΑ) «αποφασίζουν και διατάσσσουν» κάθε φορά για το ποιος θα γίνει πρωθυπουργός ή αρχιεπίσκοπος. Επιλέγοντας φυσικά άτομα  μειωμένων ηθικών αντιστάσεων. Όπως ακριβώς ο Καλιγούλας έκανε αρχιερέα το άλογό του και ο Νέρωνας θεό τον πίθηκό του. Αρκεί τα άτομα αυτά να είναι έτοιμα να διαπράξουν κάθε είδους προδοσία και ατιμία σε βάρος του λαού και της πατρίδας.

Οι ΗΠΑνθρωποι δεν νοιάζονται, για το αν ο πρωθυπουργός  θα είναι αριστερός, δεξιός ή οτιδήποτε άλλο. Γιατί ξέρουν ότι οι ετικέτες αυτές, όπως περίτρανα έχει αποδειχθεί, είναι λέξεις κενές παντός περιεχομένου. Εφευρέθηκαν απλά, για να κάνουν τ’ αφεντικά,  με το «διαίρει και βασίλευε», καλύτερα τη δουλειά τους.  Για «να σκοτώνονται, όπως θα ’λεγε κι ο Βάρναλης, οι λαοί για τ’ αφέντη το φαΐ». Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του σιωνισμού και του ναζισμού, που είναι οι  συνιστώσες της Νέας Τάξης καθαρμάτων.

Άλλωστε έχουμε πρόσφατες αποδείξεις: Ο ΣΥΡΙΖΑ, που υποτίθεται ότι είναι «αριστερός», εξυπηρέτησε με εμετική δουλοπρέπεια τα συμφέροντα των Γερμανών και των Αμερικανών. Ενώ η ΝΔ, που ήταν-υποτίθεται- εγγυητής του τρίπτυχου, πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, αποδεικνύει, με τον αμοραλισμό και τον κατά της Εκκλησίας διωγμό, ότι απλά υποκρίνεται αναίσχυντα. Για να εκμεταλλεύεται την ευπιστία του «πάντα ευκολόπιστου κα πάντα προδομένου» λαού.

Ο πρωθυπουργός είναι ουσιαστικά απόλυτος μονάρχης. Μπορεί να κάνει ο, τι θέλει.  Εκλέγει  τον/την ΠτΔ, τους υπουργούς,  την ηγεσία της Δικαιοσύνης αλλά και προεκλογικά καθορίζει τους υποψήφιους  βουλευτές. Πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ΗΠΑνθρώπων. Με την ίδια πατέντα εκλέγεται και ο αρχιεπίσκοπος. Ο οποίος στη συνέχεια επιλέγει και τους κατά τόπους αρχιερείς.

Κι όσο για το λαό; Είναι πάγια καταδικασμένος στο ρόλο του αξιολύπητου κομπάρσου. Γιατί δεν «του πέφτει λόγος» για το ποιος θα εκλεγεί. Αφού πληρεξούσια γι’ αυτό είναι η διαβόητη  SINGULAR LOGIC. Η οποία, απ’ την αρχή ως το τέλος, παίζει όλο το βρώμικο παιχνίδι της εξαπάτησης του λαού.  Ο οποίος ούτε καν υποπτεύονται την ύπαρξή της.

Αλλά θλιβεροί κομπάρσοι είναι και κάποια απ’ τα, λεγόμενα, «πατριωτικά» κόμματα. Και λέω «λεγόμενα πατριωτικά», γιατί οι αρχηγοί τους δεν είναι σε θέση να ξεκαβαλήσουν το καλάμι της Κίρκης, για να βάλουν  πάνω απ’ το ΕΓΩ τους το ΕΜΕΙΣ της πατρίδας. Με αποτέλεσμα, από πατριώτες, να γίνονται τελικά αβανταδόροι στους προδότες!

Πολύ περισσότερο μάλιστα, αφού συνεπίκουρος της SINGULAR  LOGIC παρίσταται η Κίρκη του νεοταξίτικου τόξου της προδοσίας (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ), ανεμίζοντας τα 800 χιλιάρικα. «Καθενός χαμογελώντας, πάρτα λέγοντας κι εσύ»…

Και μπαίνει το ερώτημα: Δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα διαφυγής απ’ την θανάσιμη αυτή νεοταξίτικη παγίδα;

Αν θυμάμαι καλά, οι Σπαρτιάτες είχαν βρεθεί σε δύσκολη θέση απέναντι στους γείτονές τους Μεσσήνιους. Και ρώτησαν το μαντείο των Δελφών περί του πρακτέου. Το μαντείο των Δελφών χρησμοδότησε να ζητήσουν τη βοήθεια Αθηναίου στρατηγού. Οι Αθηναίοι, για να τους περιπαίξουν, τους έστειλαν τον Τυρταίο, ο οποίος ήταν κουτσός. Αλλά ο κουτσός Τυρταίος ήταν και ποιητής. Και με τα ποιήματά του εμψύχωσε τους Σπαρτιάτες, οι οποίοι επιτέλους κατόρθωσαν να επιβληθούν των Μεσσηνίων.

Κάτι παρόμοιο μπορεί να γίνει και στην τωρινή συγκυρία, που έχουμε απέναντί μας τα νεοταξικά καθάρματα. Χρειαζόμαστε κάποιο πρόσωπο, το οποίο να εμπνέει εμπιστοσύνη στο λαό αλλά και σε κάποιους κομματάρχες, που είναι  αληθινοί και όχι γιαλαντζί πατριώτες. Καλαμοκαβαλητές…

Ένα τέτοιο πρόσωπο, που να εμπνέει, στην τωρινή συγκυρία, εμπιστοσύνη στο λαό, θα μπορούσε να ήταν, για παράδειγμα,  ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. Ο οποίος ηγείται του κινήματος Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση. Ονομασία, που δεν είναι ετικέτα, αλλά ανταποκρίνεται μέχρι κεραίας στην πραγματικότητα.

Δεδομένου ότι σε όλη του τη ζωή και σταδιοδρομία στάθηκε  διαμετρικά αντίθετος με το προδοτικό και ληστρικό νεοταξικό τόξο (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ), των μπούληδων και τεμπέληδων, που χρόνια τώρα, εναλλάσσονται στην εξουσία και  λυμαίνονται την πατρίδα.

 Και ως απόδειξη του πατριωτισμού του έχει να παρουσιάσει, τις πολλαπλές και μεγάλες ευεργεσίες του προς την πατρίδα  και στο εσωτερικό και στην ομογένεια. Έτσι ώστε τα αληθινά πατριωτικά κόμματα και πολύ περισσότερο ο εμφορούμενος από πατριωτικά αισθήματα λαός να μην μπορούν να προβάλουν κάποια εύλογη δικαιολογία.

Βέβαια κάποιοι θα μας αντιτάξουν το ότι είναι μεγάλης ηλικίας και κινείται με αμαξίδιο. Αλλά από το άλλο μέρος διαθέτει σοφία, εντιμότητα και πατριωτισμό. Που ούτε ίχνος δεν θα βρει κάποιος στους απάτριδες μπούληδες και αντίχριστους τεμπέληδες, που, εν ονόματι των παγκόσμιων δολοφόνων, έχουν αναλάβει εργολαβικά την εκ θεμελίων καταστροφή της πατρίδας μας.

Αυτό όμως, που απαραίτητα πρέπει να προσεχθεί, στην προκειμένη περίπτωση, είναι το τέρας της SINGULAR  LOGIC.  Η οποία δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να επιτρέψει την είσοδο στη Βουλή παντός μη νεοταξκού αποβράσματος. Αφού τ’ αφεντικά του σατανικού αυτού λογισμικού, θα θέσουν σε εφαρμογή το πάγιο καλπονοθευτικό τους πρόγραμμα.

Η τωρινή συγκυρία φωνάζει: Οι πατριώτες, που  βάνουν το ΕΓΩ τους και τ’ αργύρια της προδοσίας πάνω απ’ το ΕΜΕΙΣ της πατρίδας αβαντάρουν τους προδότες και δολοφονούν την πατρίδα!

Που σημαίνει ότι οι πατριωτικές δυνάμεις με τον αυτοκτονικό κατακερματισμό  τους, σπρώχνουν τον ελληνισμό  στην εθνική γενοκτονία.

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου