Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

44% των εγκύων γυναικών που συμμετείχαν στη δοκιμή των εμβολίων της Pfizer για τον COVID έχασαν τα μωρά τους...

 


Σοκάρουν τα εσωτερικά έγγραφα της εταιρίας που ήρθαν στο φως χάρη στον Εβραίο δικηγόρο Aaron Siri!

44% των εγκύων γυναικών στη δοκιμή των εμβολίων της Pfizer για τον COVID έχασαν τα μωρά τους σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα της εταιρίας που ήρθαν στο φως χάρη στις άοκνες προσπάθειες του νεαρού Εβραίου δικηγόρου Aaron Siri.

Ο μη κερδοσκοπικός όμιλος, Public Health and Medical Professionals for Transparency, μήνυσε τον FDA τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού ο οργανισμός απέρριψε το αίτημά του για το Freedom of Information Act (FOIA), να επισπεύσει την κυκλοφορία των εγγράφων αναθεώρησης του εμβολίου mRNA. Σε μια κοινή έκθεση κατάστασης του Νοεμβρίου του 2021, η FDA πρότεινε την έκδοση μόνο 500 σελίδων των εγγράφων το μήνα, κάτι που θα χρειαζόταν έως και 75 χρόνια.

Σε μια δικαστική απόφαση του Ιανουαρίου, ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Mark Pittman της Βόρειας Περιφέρειας του Τέξας, διέταξε την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) να δημοσιοποιήσει αμέσως περίπου 12.000 έγγραφα και στη συνέχεια 55.000 σελίδες το μήνα έως ότου δημοσιοποιηθούν όλα τα έγγραφα, συνολικά περισσότερα από 300.000. σελίδες.

Έτσι, περισσότερο από το 40% των εγκύων γυναικών που συμμετείχαν στη δοκιμή εμβολίου με mRNA της Pfizer για τον COVID υπέστησαν αποβολές, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα της Pfizer, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με δικαστική απόφαση. Παρόλα αυτά, η Pfizer και η κυβέρνηση Βiden επέμειναν ότι τα εμβόλια ήταν ασφαλή για τις έγκυες γυναίκες. Από τις 50 έγκυες γυναίκες, οι 22 από αυτές έχασαν τα μωρά τους, σύμφωνα με ανάλυση των εγγράφων.

Δοκιμαστικά έγγραφα που κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο αποκάλυψαν ότι η Pfizer έπρεπε να προσλάβει 1.800 επιπλέον υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης το πρώτο εξάμηνο του 2021 για να αντιμετωπίσει τη «μεγάλη αύξηση» των ανεπιθύμητων ενεργειών στο εμβόλιο της για τον COVID.

Το εμβόλιο Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 έγινε διαθέσιμο βάσει της Εξουσιοδότησης Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) στις 11 Δεκεμβρίου 2020. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021, η εταιρεία έβλεπε τόσα πολλά σήματα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων και θηλαζουσών μητέρων, που έπρεπε να να προσλάβει αμέσως 600 υπαλλήλους για την επεξεργασία των δεδομένων.

Μια παρτίδα εγγράφων που κυκλοφόρησαν στα τέλη Ιουλίου έδειξε ότι το 44% των γυναικών που ήταν έγκυες κατά τη διάρκεια της δοκιμής υπέστησαν αποβολές, αποκάλυψε η φεμινίστρια συγγραφέας και δημοσιογράφος Δρ Naomi Wolf στο podcast του War Room του Steve Bannon. Η Wolf πρωτοστάτησε στην έρευνα και την ανάλυση των εγγράφων της Pfizer μέσω της ιστοσελίδας της Daily Clout.

Στο παρελθόν, μόνο το 10-15% των γνωστών κυήσεων κατέληγαν σε αποβολή.

«Η Pfizer κατέγραψε αυτούς τους θανάτους μωρών—αυτές τις αυθόρμητες αμβλώσεις και τις αποβολές—και τις επανακατηγοριοποίησε ως ανεπιθύμητες ενέργειες που ανακτήθηκαν/επιλύθηκαν», είπε η Wolf στον Bannon. «Με άλλα λόγια, αν έχασες το μωρό σου, κατηγοριοποιήθηκε από την Pfizer ως επιλυμένο ανεπιθύμητο συμβάν, όπως ένας πονοκέφαλος που βελτιώθηκε», πρόσθεσε.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ[...]

Συμπέρασμα

Ενώ αυτός ο συγγραφέας προσπαθεί να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός και αμερόληπτος, μια διεξοδική ανασκόπηση αυτής της έκθεσης υποδηλώνει ότι η FDA και η Pfizer φαίνεται να αποκρύπτουν την πλήρη έκταση των παρενεργειών του εμβολίου Pfizer-BioNTech από το κοινό. Εάν αυτή η υπόθεση είναι πράγματι αληθινή, τότε η ρυθμιστική υπηρεσία «Gold Standard» και η διάσημη πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία έχουν πετάξει από το παράθυρο ολόκληρη την έννοια της ενημερωμένης συναίνεσης.

Είναι επίσης παρωδία το γεγονός ότι μήνες αργότερα, η FDA έσυρε τα πόδια της και κυκλοφόρησε αυτό το σημαντικό έγγραφο ασφάλειας με βάση τις αναφορές περιστατικών ανεπιθύμητων συμβάντων σύμφωνα με τη νομοθεσία FOIA. Οι αναφορές περιπτώσεων διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη φαρμακοεπαγρύπνηση. Η αναγνώριση της σχέσης μεταξύ της θαλιδομίδης που χορηγείται στις μητέρες και των δυσπλασιών στα μωρά τους προκλήθηκε από μια αναφορά περιστατικού.

Ίσως ακόμη πιο καταστροφικό -και μια κοροϊδία για το όλο θέμα των προηγμένων ρυθμιστικών συστημάτων που προορίζονται για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας- θα ήταν εάν ο FDA κερδίσει τη συνεχιζόμενη διαμάχη για την καθυστέρηση της δημοσιοποίησης πληροφοριών, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει άλλα 75 χρόνια για να έχει πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα. Μέχρι τότε θα είναι πολύ αργά.

ΠΗΓΗ kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου