Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

“Όσο ζείτε, θα εμβολιάζεστε” μας λένε από την Αυστραλία

 Χρήστος Μαντζιάρης


Η ανθρωπότης μπήκε, κατά τα φαινόμενα, σ’ έναν ατέρμονο κύκλο αλλεπαλλήλων εμβολιασμών. Μέχρι τώρα όμως μόνο ένα έχει πραγματοποιηθεί. Η μη ικανοποίηση των της ελίτ για το κατόρθωμά τους. Γι αυτούς δεν υπάρχει «μερική ικανοποίηση» ή «μερική επιτυχία». Γι αυτούς υπάρχει, επιτυχία ή αποτυχία. Αυτήν την στιγμή ευρίσκονται στην φάση της αποτυχίας, κάτι που τους καθιστά ακόμη πιο επικινδύνους. Αυτό διότι, αυτοί είναι οι πραγματικοί ηγέτες του κόσμου -και όχι οι κατά χώρες κυβερνώντες- και οι ίδιοι ησυχάζουν μόνο με τις επιτυχίες τους. Δεν είναι τόσο επικίνδυνοι αυτοί που διοικούν τις χώρες. Επικίνδυνοι είναι αυτοί που διοικούν αυτούς που διοικούν τις χώρες.

Πριν ακόμη κοπάσει η αναταραχή, εδώ στην Ελλάδα, για την τρίτη δόση, κάποιοι άρχισαν να μιλάνε για την τετάρτη και πέμπτη δόση. Η Ελλάς πάντοτε δέχεται με σκεπτικισμό αποφάσεις των ηγετών της, λόγω του προτέρου βίου των. Μοιραίως, κάποιες καταστάσεις εδραιώνονται στην Ελλάδα με καθυστέρηση. Λογικό, και το λαμβάνουν πολύ υπ’ όψιν τους οι «εκλεκτοί» που σπουδάζουν «Βιοπολιτική». Στην αποικία όμως των αγγλοσαξόνων, στην Αυστραλία, άρχισαν ήδη να μιλάνε για δόσεις εφ’ όρου ζωής.

Την είδηση μετέδωσε το αμερικανικό Naturalnews.com με τίτλο: «Η Αυστραλία λέει ότι τα εμβόλια για τον Κορωνοϊό θα γίνονται ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ… κάθε 6 έως 12 μήνες μέχρι να πεθάνεις» (τα εμφατικά κεφαλαία γράμματα στον τίτλο χρησιμοποιήθηκαν από το naturlanews.com).

Ο Πρόεδρος της Ενώσεως Φαρμακοποιών της Αυστραλίας (PGA), κος Trent Twomey, δήλωσε ότι «οι ενισχυτικές δόσεις («ενισχυτικές», όχι «αναμνηστικές») κατά του κορωνοϊού της Wuhan (Covid-19) είναι περισσότερο πιθανό να γίνονται ανά μια δόση ανά έτος ή και μία δόση ανά εξάμηνο στο άμεσο μέλλον. Αυτό σημαίνει ότι οι δόσεις αυτές θα γίνονται για πάντα. Οι αυστραλοί πρέπει να λάβουν και την τρίτη δόση για να θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι. Αυτό πιθανότατα θα φέρει στην συνέχεια τετάρτη και πέμπτη δόση και αυτό θα συνεχίζεται επ’ άπειρον».

Ο κος Twomey συμπλήρωσε σε τοπικό μέσο ενημερώσεως της Αυστραλίας ότι, «το ερώτημα είναι πόσο διάστημα θα πρέπει να μεσολαβεί για να παίρνουμε την ενισχυτική δόση, κάθε έξι, εννέα ή και 12 μήνες. Οι αποφάσεις αυτές που θα παρθούν πρέπει να στηρίζονται σε στοιχεία και γεγονότα και αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σ’ έναν εξελισσόμενο χώρο. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος, πιθανότατα μέχρι το 2023, για να φθάσει η Αυστραλία σε κάποιο πρόγραμμα εμβολιασμού σταθερής κατάστασης. Αυτό άλλωστε έχει ήδη γίνει με το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της γρίπης, με τον οποίο είναι ήδη εξοικειωμένοι πολλοί άνθρωποι. Με τον καιρό θα αντιμετωπίζουμε τον Κόβιντ όπως όλους τους άλλους ιούς οι οποίοι υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, και το εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα είναι απλά ένα ακόμη τμήμα του αυστραλιανού προγράμματος εμβολιασμού του πληθυσμού».

Την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου ο Αυστραλός Πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον, στον «πανηγυρικό» του λόγο δήλωσε ότι «το ποσοστό τοῦ 80% των πλήρως εμβολιασμένων στην Αυστραλία αποτελεί ένα υπέροχο ορόσημο στην μάχη εναντίον της πανδημίας», αν και αυτό το ποσοστό υπάρχει μόνο στις πολιτείες της Νέας Ουαλίας και Βικτώριας και στην Καμπέρα.

Υπάρχει και κάτι άλλο αξιοπρόσεκτο. Η εν λόγω Φαρμακευτική Ένωση, που ρυθμίζει την ιατρική και φαρμακευτική στην Αυστραλία, ενέκρινε πρόσφατα το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech ως την εγκεκριμένη ενισχυτική-αναμνηστική δόση, ή αλλιώς την τρίτη δόση. Αυτό σημαίνει ότι, ανεξάρτητα από ποιά εταιρεία εμβόλιο έλαβε κάποιος, προχωρώντας στις δόσεις, στο τέλος θα λαμβάνει μόνο δόσεις της Pfizer. Οι υπό λήψιν τρίτης δόσεως άνθρωποι, πριν το εξάμηνο, θα λαμβάνουν μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για να προγραμματίσουν την λήψη της τρίτης δόσεως. Αυτά, πάντα στην Αυστραλία.

Από την άλλη, οι αμερικανοί άκουσαν αυτές τις δηλώσεις με σκεπτικισμό και ένας σχολιαστής του Natural News δήλωσε ότι «ένα μικρό ποσοστό θ’ αρρωστήσει, ένα μικρότερο ποσοστό θα τραυματισθεί μόνιμα και κάποιοι λίγοι θα πεθάνουν, ωστόσο αυτά τα φαινόμενα είναι παράπλευρες ζημιές και όχι συμβάντα από πρόθεση, αν και τα εμβόλια περιέχουν προηγμένη βιοτεχνολογία βάσει της οποίας θα μας ελέγχουν και θα χειραγωγούν τις συμπεριφορές μας. Ίσως και να τροποποιηθούν οι άνθρωποι και αυτό θα γίνει με το 5G» όπως το υποψιάζεται και μας το λέει ο σχολιαστής του Natural News.

Γενικώς, το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μια παγκόσμια ανησυχία και αβεβαιότητα, με βάση όλες αυτές τις πληροφορίες που μας έρχονται από τις δύο άκρες του Ειρηνικού Ωκεανού. Στην Ελλάδα των αντιφατικών τακτικών, στην Ελλάδα της τηλεορασικής προπαγάνδας, στην Ελλάδα του πανικού ή του «ωχαδερφισμού», στην Ελλάδα των άκρων, ακραίες θα είναι και οι συμπεριφορές με αποτέλεσμα έναν νέο κατευθυνόμενο διχασμό. Οπότε ο διχασμός ειδικά στην επαρχία, το επαναλαμβάνω, ειδικά στην επαρχία, είναι πιο έντονος και όχι και τόσο λογικός.

Το 2022 αναμένεται θερμότατο σε όλα τα επίπεδα, και πρέπει να μας βρει οργανωμένους και ομονοιασμένους.

ΠΗΓΗ triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου