Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Άγιον Όρος σε Μόσιαλο: “Ζήτα συγγνώμη και μετανόησε για αυτό που έκανες” -ΕΠΙΣΤΟΛΗ -ΦΩΤΙΑ!

 


“Ανοίκειον και απαράδεκτον, με πρόφαση την πανδημία να προσβάλλεται βαναύσως και δημοσίως η πίστη του Ορθοδόξου Χριστιανικού Ελληνικού Λαού… ως Αγιορείται μοναχοί… οφειλόμεν να εκφράσωμεν την βαθυτάτην λύπην και διαμαρτυρίαν μας δια την προσβολήν ταύτην της πίστεώς μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή διαμαρτυρίας η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους προς τον Ηλία Μόσιαλο.

Όπως είχαμε προαναγγείλει μέσα από το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ η Αθωνική Πολιτεία αντέδρασε ηχηρά στην αισχρή ανάρτηση Μόσιαλου που προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα και προσέβαλε την θρησκευτική πίστη εκατομμυρίων ορθοδόξων ανά τον κόσμο.

Οι Αγιορείτες Μοναχοί ζητούν από τον κ. Μόσιαλο να ζητήσει συγγνώμη για την Προστάτιδα του Αγίου Όρους και τον πιστό λαό και να μετανοήσει για την πράξη στην οποία προέβη μέσω της ανάρτησης του.

Το κλίμα που επικρατεί στο Αγιον Ορος είναι πολύ βαρύ για τον κ. Μόσιαλο, μάλιστα ορισμένοι κελιώτες μοναχοί προέβησαν σε έντονες διαμαρτυρίες κατά της επίμαχης ανάρτησης στα sosial media ενώ υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για παρεμβάσεις Αγιορειτών και σε κυβερνητικούς παράγοντες εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους για αυτή τη συμπεριφορά του αυτοαπακολούμενου Καθηγητή Πολιτική Υγείας!

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει συγκεκριμένα η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους:

ΠΗΓΗ vimaorthodoxias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου