Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Πότε θα καταλάβει η πλειοψηφία ότι τα €μβόλια δεν αποτελούν λύση αλλά αντιθέτως είναι εξαιρετικά επικίνδυνα;

 

Δεν διαθέτω κάποια κρυστάλλινη σφαίρα που μου αποκαλύπτει το μέλλον. Θα προσπαθήσω όμως να δώσω μια απάντηση. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του Dr. Vladimir Zelenko, δημιουργό του θεραπευτικού μοντέλου «Zelenko Protocol».

Έχει βουίξει το διαδίκτυο με τις παρενέργειες των €μβολίων.

Δεν έχει μείνει ανεξάρτητος γιατρός, επιστήμονας, καθηγητής ή ειδικός που έχει το θάρρος της γνώμης που να μην προειδοποιεί τον κόσμο για τις δραματικές επιπτώσεις που θα έχει ο μαζικός €μβολιασμός δισεκατομμυρίων ανθρώπων με ένα πειραματικό €μβόλιο mRNA (ή άλλων) με παντελώς άγνωστες προεκτάσεις στο μέλλον.

Να θυμίσω στο σημείο αυτό ότι έχουν αποσυρθεί φάρμακα π.χ για καρκινογένεση 40 χρόνια μετά την πρώτη άδεια κυκλοφορίας. Για τα €μβόλια δεν γνωρίζουν ούτε οι κατασκευάστριες εταιρείες τι επιπτώσεις θα έχουν στο ανθρώπινο σώμα μέσα στην επόμενη πενταετία ή μετά από αυτήν. Είναι ιστορικά η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται η τεχνολογία mRNA στο ανθρώπινο σώμα σε παγκόσμια κλίμακα.

Αντιθέτως το αμερικάνικο σύστημα VAERS (καταγραφή παρενεργειών από το τρύπημα) αυτή τη στιγμή κοντεύει τις 1.000.000 αναφορές σοβαρότατων παρενεργειών και 20.000 θανάτων. Μόνο για την Αμερική όλα αυτά. Όλοι γνωρίζουμε πια τι ποσοστό των παρενεργειών και θανάτων συνδέονται επίσημα με το €μβόλιο. Ούτε το 10%.

Αλήθεια πότε θα γίνει κοινή γνώμη ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η μαζική δολοφονία πολιτών;

Πότε θα καταλάβει ο κόσμος ότι αποτελεί έγκλημα ο εμβολιασμός παιδιών που ουσιαστικά δεν νοσούν από τον ιό;

Την ερώτηση απηύθυνε ο Alex Jones στον Dr. Vladimir Zelenko σε σχετική εκπομπή του:

«Αλήθεια τι άλλο πρέπει να κάνουμε, τι άλλο πρέπει να δείξουμε για να καταλάβει η πλειοψηφία ότι πρέπει να σταματήσει αυτός ο παραλογισμός. Τι δεν έχουμε δείξει ακόμα, τι δεν έχουμε πει ακόμα, το οποίο θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο».

Ο Dr. Vladimir Zelenko έσκυψε το κεφάλι και απάντησε:

«Δεν είναι επαρκής ο αριθμός των νεκρών ακόμα. Λυπάμαι που το λέω έτσι ωμά».

Συμφωνώ απόλυτα μαζί του.

Όταν πλέον σε κάθε οικογένεια θα υπάρχει ένας σοβαρότατα τραυματισμένος ή νεκρός από τα €μβόλια. Όταν σε κάθε οικογένεια θα υπάρχει ένα παιδί με μυοκαρδίτιδα (η οποία παρουσιάζει θνησιμότητα >50% στην πενταετία) ή νεκρό από τα €μβόλια, τότε θα είναι πια αδύνατο τα βοθροκάναλα να παραπλανήσουν, να κοροϊδέψουν ή να δικαιολογήσουν την απώλεια. Θα είναι παντελώς αδύνατο. Ο πόνος της απώλειας του παιδιού σου δεν μπορεί να αμβλυνθεί από κανένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Από κανένα τηλεμαϊντανό, από κανέναν επίορκο τηλεγιατρό, από κανέναν ίνφλουενσερ των κοινωνικών δικτύων.

Δυστυχώς θα πρέπει να ξεψυχήσουν εκατομμύρια πριν συμβεί αυτό. Θα πρέπει να γεμίσουν τα νεκροταφεία από παιδιά.

Είναι ιστορικά γνωστό ότι οι κοινωνίες δεν αντιδρούν ποτέ προληπτικά σε ένα πρόβλημα αλλά πάντα κατασταλτικά, συχνά κατόπιν εορτής. Έτσι λειτουργεί ο πλανήτης.

Δυστυχώς ιστορικά υπάρχει πάντα μια μικρή μειοψηφία ανθρώπων που φωνάζει πριν γίνει το κακό. Το ίδιο συνέβη και κατά την αρχή της δημιουργίας και ανόδου του θηρίου που ονομάζεται ναζισμός και την έλευση στην εξουσία του φρενοβλαβή Αδόλφου Χίτλερ. Υπήρχαν κάποιοι εκείνη την εποχή που έγραφαν και φώναζαν να σταματήσει το κακό πριν ο παρανοϊκός διαλύσει όλο τον πλανήτη. Δεν εισακούσθηκαν όμως. Αντιθέτως είναι ιστορικά γνωστό ότι χρηματοδοτήθηκε το καρκίνωμα του ναζισμού και ο Αδόλφος Χίτλερ από εταιρείες όπως του Henry Ford.

Το αποτέλεσμα ήταν περισσότεροι από 40.000.000 νεκροί.

Αυτή τη φορά ο ναζισμός, ο Αδόλφος Χίτλερ και ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος θα φαντάζουν παιδική εκδρομή μπροστά στον αριθμό των κατεστραμμένων σε ό,τι αφορά την υγεία και των νεκρών από τα €μβόλια.

Δυστυχώς όπως και το 1933 όχι απλά δεν προσπαθούμε να σταματήσουμε το κακό αλλά τα βάζουμε και με τον συνάνθρωπό μας που φωνάζει..

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!

ΠΗΓΗ tomsnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου