Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Θα υπάρξει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος; – Τα «καλά» και… τα «κακά» νέα



Πολύς ο λόγος περί Γ΄ Π.Π. τελευταία με άρωμα Ουκρανικό, με απειλές από τη Δύση και τη Ρωσία. Πόλεμος που φυσικά δεν θα είναι σαν τους δυο προηγούμενους Παγκόσμιους Πολέμους, αλλά υπάρχει ο φόβος να είναι πυρηνικός, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Υπάρχει στα αλήθεια τέτοιος επικείμενος φόβος;

Η απάντηση έχει «καλά» αλλά και «κακά» νέα. Από ποιά να αρχίσουμε; Ας αρχίσουμε από τα καλά.

Τα «καλά» νέα

Στα «καλά» νέα είναι ότι Γ΄ Π.Π. που θα είναι και πυρηνικός δεν πρόκειται να συμβεί. Κι αυτό όχι γιατί η παγκόσμια οικονομική, στρατιωτική και πολιτική ελίτ μας αγαπάει και λυπάται -μακριά από αυτούς τέτοια ενσυναίσθηση- αλλά επειδή δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος να γλυτώσουν οι ίδιοι. Και το ξέρουν. Έχοντας ήδη την εμπειρία από τις ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία, αλλά και τα «ατυχήματα» σε Τσέρνομπιλ και Φουκουσίμα, ξέρουν ότι ο πλανήτης σε ένα Πυρηνικό Ολοκαύτωμα, θέλει πάνω από 100 χρόνια για να γιάνει. Κι όσα καταφύγια κι αν έχουν φτιάξει, δεν είναι επαρκή για να προστατεύσουν αυτούς και τους απόγονούς τους και να βάλουν εαυτούς σε μια τέτοια περιπέτεια.

Όσο η παγκόσμια ελίτ δεν έχει εξασφαλίσει τρόπο και τόπο διαφυγής -κάτι σαν σίγουρος διαστημικός σταθμός που θα τους φιλοξενήσει για τις επόμενες γενιές ή πλανήτης, κάτι που το παλεύουν- η επιλογή του Πυρηνικού Ολοκαυτώματος είναι εκτός τραπεζιού.

Τότε γιατί η αποπυρηνικοποίηση του πλανήτη σταμάτησε και συνεχίζεται η παραγωγή πυρηνικών όπλων;

1.    Για καθαρά διπλωματικούς και επικοινωνιακούς λόγους

2.    Επειδή αυτό συμφέρει και το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα

3.    Γιατί ο φόβος είναι το κυρίαρχο όπλο κατά των λαών – το βιώσαμε και στην πανδημία

Αυτά είναι πολύ «καλά νέα», λοιπόν. Τότε που χωρούν τα «κακά» νέα;

Τα «κακά» νέα

Στα «κακά» νέα είναι ότι ο Γ΄ Π.Π. δεν έχει να κάνει με κάποιον πόλεμο μεταξύ χωρών, αλλά μεταξύ παγκόσμιας ελίτ και λαών. Στα «χειρότερα», είναι ότι έχει ήδη ξεκινήσει, από την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ της λήξης του Β΄ Π.Π. με σχέδιο, οργάνωση και απόλυτη μυστικότητα, με τέτοια μαεστρία που ο κόσμος να μην το έχει πάρει κάνει χαμπάρι.

Τα ντοκουμέντα που το επιβεβαιώνουν

Ήταν μόλις στις αρχές της δεκαετίας ’50, όταν ο μέγας «φιλόσοφος» Μπέρτραντ Άρθουρ Ράσελ έφτιαξε έναν επιστημονικό οδηγό για να τον ακολουθήσουν οι παγκόσμιοι ηγέτες προκειμένου να μην πάει χαμένη η μεγάλη μείωση πληθυσμού που είχε επιτευχθεί μετά τονΒ΄ Π.Π. Ξέρουμε ότι μετά από κάθε μεγάλο πόλεμο υπάρχει οικονομική ανάπτυξη και baby boom. Ευημερία και ανάπτυξη επιστήμης για εξάλειψη κι αντιμετώπιση ασθενειών, ήταν καλή πηγή για τα έσοδα της παγκόσμιας ελίτ, αλλά από την άλλη, το κόστος του υπερπληθυσμού για αυτούς αδιανόητο. Για να μπει το όλο θέμα σε έλεγχο και κάποια ισορροπία, ο Ράσελ εξέδωσε τον «μπούσουλα» που τηρήθηκε ευλαβικά: Το, Impact Of Science On Society, (1952),  είναι “επιστημονικά” εγχειρίδια για μείωση και έλεγχο των πληθυσμών με… ειρηνικό τρόπο! Εξάλλου, δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι οι γονείς του Russel, Βρετανοί αριστοκράτες, ήταν και οι δύο πρώτοι υποστηρικτές του ελέγχου των γεννήσεων σε μια εποχή που αυτό θεωρήθηκε σκανδαλώδες! Διαβάστε σχετικό άρθρο: Bertrand Arthur Russell: Ένας από τους “εγκεφάλους” του Γ’ Π.Π. που είναι σε εξέλιξη.

Δυο δεκαετίες μετά, η δεκαετία ’70, ήταν η Χρυσή Εποχή των γκλομπαλιστών για την απαρχή των σχεδίων τους για τον έλεγχο και στη συνέχεια μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω τεχνολογίας και επιστήμης, και την ίδρυση παγκόσμιων οργανισμών που θα βοηθούσαν στη διαχείριση του σχεδίου, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ήδη άρθρο των ΝΥΤ 1969: Φάρμακο στειρότητας στα τρόφιμα απαραίτητο για την συγκράτηση του παγκόσμιου πληθυσμού, επιβεβαιώνει ότι ο Ράσελ μιλούσε σε… ευήκοα ώτα.

Ο ΟΗΕ είχε ήδη ιδρυθεί από τις 25 Απριλίου 1945, αλλά χρειάζονταν κι άλλα «εργαλεία» για την παγκόσμια διακυβέρνηση της ελίτ.

Την δεκαετία ’70 όμως μπαίνει σε εφαρμογή ο Δεκάλογος του μυστικού Γ΄ Π.Π. Όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο, περιλαμβάνει:

1.    Έλεγχο των Γεννήσεων – Οικογενειακό προγραμματισμό. Στις ΗΠΑ, το 1970, θα περάσει και ο πρώτος νόμος περί Οικ. Προγραμματισμού, μετά από απαίτηση του τότε προέδρου Νίξον. Και η ιστορική απόφαση για τις αμβλώσεις στο Ανώτατο Δικαστήριο, που τώρα διέρρευσε ότι μπορεί να ανατραπεί κι επικρατεί σάλος στις ΗΠΑ.

2.    Στείρωση και μείωση πληθυσμού μέσω τροφών, νερού και άλλων απαραίτητων αγαθών

3.    Οικονομικό πόλεμο

4.     Απελευθέρωση των “φύλων”

5.    Μεταναστευτικές ροές – και πολλά άλλα που θα επέφεραν μείωση και «ισορροπία» στους πληθυσμούς. Όλος ο Δεκάλογος δεν είναι ούτε θεωρία συνωμοσίας, ούτε επιστημονική φαντασία, είναι γεγονότα, είναι όσα βιώνουμε τις τελευταίες δεκαετίες.

To 1968 ιδρύεται Η Λέσχη της Ρώμης, από τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ κι άλλους δυο στην Accademia dei Lincei στη Ρώμη, Ιταλία. Αποτελείται από εκατό τακτικά μέλη που επιλέγονται από νυν και πρώην αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, διοικητές του ΟΗΕ, πολιτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους υψηλού επιπέδου, διπλωμάτες, επιστήμονες, οικονομολόγους και ηγέτες επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο. Το μέλημα της Λέσχης αλλά και του Ροκφέλερ, ήταν ο έλεγχος της ανάπτυξης σε συνδυασμό με τον έλεγχο πληθυσμών «για την προστασία του περιβάλλοντος».

Ο Ροκφέλερ, ας μην ξεχνάμε, ήταν ο οραματιστής της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, είχε τον ΟΗΕ για δεύτερο σπίτι του, και είναι επίσης και ο “πατέρας” της Κλιματικής Αλλαγής. Κατ’ επέκταση και της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ. Πως οι Ροκφέλερς ‘εξαγοράζουν’ την κλιματική αλλαγή. Σ’ αυτό το άρθρο αναλύεται ο βρόμικος ρόλος τους για να στηθεί η προπαγάνδα της κλιματικής αίρεσης σε παγκόσμιο επίπεδο. Το χρήμα έρεε άφθονο για την εξαγορά φωνών.

Κλιματική Αλλαγή ωστόσο, χωρίς το κλίμα να είναι «μπάχαλο» δεν γίνεται να επιβληθεί. Κι εδώ έρχεται η τεχνολογία.

Τη δεκαετία ’70, η «αλεπού» της πολιτικής, ο αμερικάνος πολωνο-εβραϊκής καταγωγής Ζ. Μπρεζίνσκι θα γράψει στο βιβλίο του Between Two Ages, ο Ρόλος της Αμερικής στον Τεχνοτρονικό Πόλεμο:

… όσο βαθιά ανησυχητική είναι η σκέψη σε κάποιους η χρήση του περιβάλλοντος για τη διαχείριση συμπεριφοράς για εθνικά προνόμια, η τεχνολογία  που θα επιτρέψει τέτοια χρήση θα αναπτυχθεί πιθανά στις επόμενες δεκαετίες

Τα όσα αναφέρονται στο τεράστιο σύγγραμμά του είναι και όσα ακολούθησαν. Όλη βήμα προς βήμα η ανάπτυξη της τεχνολογίας που θα έλεγχε ανθρώπους και περιβάλλον στο μέλλον.

Είχε προηγηθεί η δολοφονία Κένεντι, λίγο μετά την ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη το 1963, επειδή θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ειρήνης και να μπει ένα τέλος στον ψυχρό πόλεμο με την ΕΣΣΔ για το καλό της ανθρωπότητας. Μίλησε για την επιστημονική κοινότητα, ότι θα πρέπει να “μοιραστεί” το διάστημα και τις κατακτήσεις του με την Σοβιετική Ένωση, και να εστιάσουν στην διάσωση του περιβάλλοντος -που εκείνα τα χρόνια δεχόταν άγρια παρέμβαση από τις πυρηνικές δοκιμές των 2 υπερδυνάμεων- στη βιοποικιλότητα και στην κατεύθυνση να μπει ένα τέλος την παγκόσμια πείνα. Όλα αυτά ήταν ενάντια στις βλέψεις εκείνων που ανήκαν «στις σκοτεινές κοινωνίες» όπως τις είχε ονομάσει, γι’ αυτό και δολοφονήθηκε. Και ο διάδοχός του Τζόνσον, oρκίστηκε γρήγορα πρόεδρος στο Air Force One στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου 1963, μόλις δύο ώρες και οκτώ λεπτά μετά τη δολοφονία του John F. Kennedy, εν μέσω υποψιών για συνωμοσία κατά της κυβέρνησης.

Ήταν αυτός που ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επί Κένεντι, είχε πει την ιστορική φράση:  “Ελέγξτε  το παγκόσμιο στρώμα νέφωσης. Γιατί όποιος ελέγχει τον καιρό, ελέγχει τον κόσμο όλο!”

Δυο δεκαετίες μετά, θα ξεκινήσουν οι πρώτες «επίμονες ουρές» στις ΗΠΑ, τα γνωστά chemtrails (χημικοί αεροψεκασμοί) και θα δημιουργηθεί και το περίφημο HAARP. Είχαν προηγηθεί κάποια χρόνια πριν αντίστοιχες πρακτικές κι εγκαταστάσεις από τους Σοβιετικούς στα πλαίσια του αντιπυραυλικού συστήματος «Ασπίδα» και οι αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ το πήγαν πολλά βήματα παραπέρα.

Την δεκαετία ’70, «γεννιέται» το πρώτο κινητό τηλέφωνο. Ο εβραϊκής καταγωγής, Μάρτιν Κούπερ της Motorola, που εμφανίζεται εδώ σε μια αναπαράσταση του 2007, πραγματοποίησε την πρώτη δημοσιοποιημένη κλήση κινητού τηλεφώνου σε ένα πρωτότυπο μοντέλο DynaTAC στις 3 Απριλίου 1973.

Κάπως έτσι ξεκινά δειλά δειλά η αναλογική 1G και στη συνέχεια με τα χρόνια ακολουθούν οι επόμενες γενιές, για να φτάσουμε στο σήμερα, στην 5G, που σχεδιάστηκε καθαρά από και για στρατιωτικούς λόγους. Για απόλυτο έλεγχο και μείωση πληθυσμών.

Το 1971, λίγο μετά την ίδρυση της Λέσχης της Ρώμης, ιδρύεται και το γνωστό πλέον σε όλους μας, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το απόλυτο εργαλείο της παγκόσμιας ελίτ. Η αποστολή του φόρουμ αναφέρεται ως “αφιερωμένο στη βελτίωση της κατάστασης του κόσμου φέρνοντας σε συνάντηση επιχειρηματικούς, πολιτικούς, ακαδημαϊκούς και άλλους ηγέτες της κοινωνίας για να διαμορφώσει τις παγκόσμιες, περιφερειακές και βιομηχανικές ατζέντες”.

Και σε αυτό θα παρελάσει με τα χρόνια όλη η αφρόκρεμα της παγκοσμίου ελίτ, αλλά και τα τσιράκια της τα οποία θα ονομαστούν «παγκόσμιοι ηγέτες», ένας εκ των οποίων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όχι μόνο το φόρουμ δεν βελτίωσε την κατάσταση των λαών, αλλά προδιαγράφει, ενορχηστρώνει και εκτελεί την καταστροφή της, στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Κορύφωση -μέχρι στιγμής- η Μεγάλη Επανεκκίνηση

Επίλογος

Τέλος, τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν τους χρειάζεται ο πυρηνικός πόλεμος είναι ότι ήδη το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα εκτονώνεται στην Ουκρανία, γεγονός που θα του αποφέρει πολλά κέρδη, κατασπαταλούνται πολλά εκατομμύρια σε αυτό, αλλά και η κρίση στην ενέργεια και στα τρόφιμα που δημιουργείται, ακριβώς μετά την κρίση της πανδημίας, και η επισιτιστική κρίση που θα βιώσουν εκατομμύρια πολίτες ανά τον κόσμο με φόντο το Ουκρανικό, είναι επίσης ένας καλό είδους πολέμου κατά των λαών “εν ειρήνη”. Όσο για την Ουκρανία, είπαμε, η ανάπτυξη έρχεται με “βοήθεια” πάντα μετά.

Όταν μπορείς να κάνεις περιβαλλοντικούς πολέμους προκαλώντας ζημιές στον πλανήτη που μπορούν να επουλωθούν, αλλά σκοτώνοντας μερικές χιλιάδες εδώ κι εκεί, και τις οικονομίες των κρατών, για ποιο λόγο να κάνεις πυρηνικό μη αναστρέψιμο σε συνέπειες πόλεμο; Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει αμέσως μετά τον Δεύτερο και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΠΗΓΗ igata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου