Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Τα πρόβατα δεν ξύπνησαν...Tο παραμύθι με όπλο τον Κορωνοιό συνεχίζεται...

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Μας πάνε φουλ για αναζωπύρωση του παραμυθιού με τον Κορωνοιό…Μια Κυβέρνηση που εκτελεί εντολές πλήρους ελέγχου του πληθυσμού και λίγο πριν παρουσιάσουν το εμβόλιο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ άρχισε και πάλι τις απαγορεύσεις ...στα πανηγύρια, στην  είσοδο τουριστών και τα γνωστά...κόλπα.

Στο Μετρό είναι ο ένας πάνω στον άλλο, το ίδιο και στα λεωφορεία, αλλά η θέση δίπλα είναι με Χ για να μένει άδεια. Κάποιες θέσεις μένουν κενές και οι όρθιοι σαν σαρδέλες!!!Στα αεροπλάνα κολλητά ο ένας δίπλα στον άλλο...Στα πανηγύρια ο κίνδυνος και στις εκκλησίες... για να χτυπήσουν το Πάσχα του Καλοκαιριού και τον Χριστιανισμό!

Προσπαθούν να μας αποκόψουν από την Θρησκεία μας, από παραδόσεις αιώνων, κοινωνικές σχέσεις, συναναστροφές, τις παρέες μας τις επαφές μας.Μας αλλάζουν τον τρόπο ζωής μας. Το σχέδιο τρομοκράτησης συνεχιζεται παρουσιάζοντας θετικά τεστ σε υγιείς ανθρώπους...Είναι ασυμπτωματικοί μας λένε ...Είκοσι άτομα σε 11 εκατομμύρια  Ελληνες είναι κάτι που προκαλεί τρόμο; Για τον Μητσοτάκη, Τσιοδρα κλπ, Ναι!!! Νεκρός απο τον ιό ; ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

Σιγα σιγά όποιος πεθαινει από άλλα νοσήματα θα τον παρουσιάζουν ότι πέθανε απο Κορωνοιό, συνεχίζοντας την αμαρτωλή ιστορία των προηγούμενων μηνών  για να αρχίσουν ξανά μεγαλύτερες απαγορεύσεις...Από τις 15 Αυγούστου και μετά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την εφαρμογή της ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ κατά των πολιτών … Μας προετοιμάζουν για το “νέο κύμα της πανδημίας” το οποίο  στηρίζεται στη “ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων Covid-19”.

Τα fake news των κρουσμάτων είναι εμφανή...Τα αποτέλεσμα των  “θετικών τεστ” τα χρεώνουν στον Covid-19, ενώ με αυτά είναι γνωστό ότι ανιχνεύονται  όλοι οι ιοί  της οικογένειας των κορωνοϊών. Χωρίς κάποιος να έχει οξεία λοίμωξη ή νόσο του αναπνευστικού βαπτίζεται κρούσμα!!!

Το δούλεμα συνεχίζεται και μετά αναλαμβάνουν τα Μέσα Εξαπάτησης να διογκώνουν τα δηθεν κρούσματα για να παίρνουν περιοριστικά μέτρα και να τρομοκρατούν το πλήθος.Η μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ του ΑΙΩΝΑ είναι παράλληλα η μεγαλύτερη ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ εναντίον των Ελλήνων...Θα ακολουθήσει το ΕΓΚΛΗΜΑ του Υποχρεωτικού Εμβολιασμού της υποχρεωτικής Νοσηλείας και Φαρμακευτικής Αγωγής...

Θέλουν να έχουν τον πλήρη ελεγχο επί της ανθρωπότητας και τρέχουν το Εμβόλιο για να ξεκινήσει ο Μαζικός εμβολιασμός, ώστε με πρόφαση οτι θα σωθείς, να πεθάνουν το 70% του πληθυσμού. Γι αυτό και ο Νόμος για υποχρεωτικό εμβολιασμό...

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. δε μας πειράζει,ας κρατήσει η Ι.Σ. την στάση που πρέπει απέναντι στις εκκλησίες μας και όλα θα πάνε καλά.Πάλι καλά όμως που υπάρχουν Μοναστήρια όπως το δικό μας που στήριξαν και στηρίζουν τον κόσμο,δυστυχώς όλα τα άλλα δεν είναι και τόσο στο χέρι μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα ειναι στο χέρι μας και τέτοια ητοπαθη σταση δεν πρέπει να έχουμε δηλ θα καθησουμε να μας εμβολιασουν με το ζορι σαν τα προβατα χωρις να πουμε λεξη;επισης η Ι.Σ καλα θα κανει να ξοιταξει τους πιστους καταματα και να σκεφτεί με τις ενέργειες που κάνει και τις ανακοινώσεις που βγαζει ποιον υπηρετεί.Αδελφια πρέπει να ξαναπιασουμε την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, καλη δυναμη και καλο αγωνα σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή