Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Οι 10 πιο τρομακτικές και δυστοπικές τάσεις που κυκλοφόρησε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF)

 


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι ένας από τους πιο ισχυρούς οργανισμούς στον κόσμο. Και με τα χρόνια, οι άνθρωποι στο WEF έχουν κυκλοφορήσει μερικές πραγματικά τρελές και δυστοπικές τάσεις. Και κατάφεραν να τις διατυπώσουν με τον πιο τρομακτικό τρόπο. Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε ένα top 10 από τις πιο τρελές τάσεις που προωθεί το WEF.

Όταν κάποιος μιλά για την «παγκόσμια ελίτ», αναφέρεται συνήθως σε μια μικρή ομάδα πλούσιων και ισχυρών ατόμων που δραστηριοποιούνται πέρα ​​από τα εθνικά σύνορα. Μέσω διαφόρων οργανώσεων, αυτοί οι μη εκλεγμένοι άνθρωποι συγκεντρώνονται με μυστικότητα για να αποφασίσουν τις πολιτικές που θέλουν να δουν να εφαρμόζονται παγκοσμίως.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) βρίσκεται ακριβώς στη μέση όλων αυτών των γεγονότων. Πράγματι, μέσω των ετήσιων συνεδριάσεών του στο Νταβός, το WEF επιδιώκει να νομιμοποιήσει και να ομαλοποιήσει την επιρροή του στα δημοκρατικά έθνη του κόσμου, βάζοντας να μιλήσει μια ομάδα παγκόσμιων ηγετών στην εκδήλωση.

Μια απλή ματιά στη λίστα των συμμετεχόντων σε αυτές τις συναντήσεις αποκαλύπτει το εκπληκτικό εύρος και την επιρροή του οργανισμού. Τα μεγαλύτερα ονόματα των μέσων ενημέρωσης, της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της επιστήμης, της τεχνολογίας και των οικονομικών εκπροσωπούνται στο WEF.

Σελίδα 34 (από 58) της λίστας συμμετεχόντων του Νταβός 2022. Μεγάλα ονόματα, μεγάλες εταιρείες, μεγάλη επιρροή.


Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, οι συναντήσεις του Νταβός συγκεντρώνουν τους ηγέτες για να συζητήσουν θέματα όπως η « ανισότητα, η κλιματική αλλαγή και η διεθνής συνεργασία ». Αυτή η απλοϊκή περιγραφή φαίνεται ραμμένη για να κάνει τον μέσο πολίτη να στενάζει από πλήξη. Αλλά τα θέματα που καλύπτονται στο WEF υπερβαίνουν κατά πολύ την «ανισότητα».

Με τα χρόνια, οι συμμετέχοντες στο WEF έχουν κάνει εξαιρετικά ανησυχητικούς ισχυρισμούς, αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει προσελκύσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που τους αξίζει. Στην πραγματικότητα, όταν κάποιος συνδυάζει τα θέματα που προωθούνται από το WEF, αναδύεται ένα γενικό θέμα: Απόλυτος έλεγχος της ανθρωπότητας με χρήση των μέσων ενημέρωσης, της επιστήμης και της τεχνολογίας, ενώ αναδιαμορφώνονται οι δημοκρατίες για να σχηματίσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Εάν όλα αυτά ακούγονται σαν μια τραβηγμένη θεωρία συνωμοσίας, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πλήρως ποια είναι η πραγματικότητα.

Εδώ είναι τα 10 πιο δυστοπικά αντικείμενα που προωθούνται από το WEF αυτή τη στιγμή. Αυτή η λίστα δεν έχει ιδιαίτερη σειρά, επειδή όλα αυτά τα στοιχεία είναι εξίσου τρελά.

#10 Διείσδυση στις κυβερνήσεις

Ο Klaus Schwab, ο ιδρυτής και επικεφαλής του WEF, σαφώς δεν είναι οπαδός της δημοκρατίας. Στην πραγματικότητα, το αντιλαμβάνεται ως εμπόδιο σε έναν πλήρως παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

Στην έκθεση του WEF του 2010 με τίτλο « Παγκόσμιος επανασχεδιασμός », ο Schwab υποστηρίζει ότι ένας παγκοσμιοποιημένος κόσμος διοικείται καλύτερα από έναν « αυτοεπιλεγμένο συνασπισμό πολυεθνικών εταιρειών, κυβερνήσεων (συμπεριλαμβανομένου του συστήματος του ΟΗΕ) και επιλεγμένων οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών (ΟΚΠ) ». Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο της δημοκρατίας.

Υποστήριξε ότι οι κυβερνήσεις δεν είναι πλέον οι «κυρίαρχοι παράγοντες στην παγκόσμια σκηνή» και ότι «έχει έρθει η ώρα για ένα νέο παράδειγμα διεθνούς διακυβέρνησης ενδιαφερομένων». Για αυτόν τον λόγο, το Διακρατικό Ινστιτούτο (TNI) περιέγραψε το WEF ως «ένα σιωπηλό παγκόσμιο πραξικόπημα» για να συλλάβει τη διακυβέρνηση.

Το 2017, στη Σχολή Διακυβέρνησης John F. Kennedy του Χάρβαρντ, ο Schwab αναγνώρισε ευθέως αυτό που απορρίπτεται συνεχώς ως «θεωρία συνωμοσίας» από τα μέσα ενημέρωσης: το WEF «διεισδύει» στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab στη Σχολή Διακυβέρνησης John F. Kennedy του Χάρβαρντ το 2017:

Ο Schwab είπε: « Είναι αυτονόητο ότι όταν αναφέρω ονόματα όπως η κυρία (Ανγκελα) Μέρκελ, ακόμη και ο Βλαντιμίρ Πούτιν, και ούτω καθεξής, ήταν όλοι Νέοι Παγκόσμιοι ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Αλλά αυτό για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι τώρα είναι η νεότερη γενιά, όπως ο πρωθυπουργός [Justin] Trudeau, ο πρόεδρος της Αργεντινής και ούτω καθεξής.

Διεισδύουμε στα ντουλάπια. Έτσι, χθες πήγα σε μια δεξίωση για τον Πρωθυπουργό Τριντώ και γνωρίζω ότι το μισό του υπουργικού συμβουλίου του, ή ακόμη περισσότερο από το μισό του υπουργικού συμβουλίου του, είναι στην πραγματικότητα Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. (…) Ισχύει στην Αργεντινή και ισχύει επίσης στη Γαλλία, με τον πρόεδρο – έναν νέο παγκόσμιο ηγέτη .»

Σε αυτή την αξιοσημείωτη ομιλία, ο Σουάμπ δήλωσε ευθέως ότι η Γερμανίδα Άνγκελα Μέρκελ, ο Ρώσος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Καναδός Τζάστιν Τριντώ και ο Γάλλος Εμανουέλ Μακρόν «προετοιμάστηκαν» από το WEF. Προσθέτει μάλιστα ότι τουλάχιστον το ήμισυ του υπουργικού συμβουλίου του Καναδά αποτελείται από εκπροσώπους που αναφέρονται στην ατζέντα του WEF. Δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας αλλά για την απόλυτη αλήθεια, την οποία επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο επικεφαλής του WEF.

#9 Έλεγχος της συνείδησης με τη βοήθεια ηχητικών κυμάτων

Το 2018, ένα από τα θέματα συζήτησης στο WEF ήταν « Έλεγχος συνείδησης με χρήση ηχητικών κυμάτων ». Αυτές είναι ακριβώς οι λέξεις που χρησιμοποιεί το WEF, δεν έχω αλλάξει τον τίτλο αυτού του θέματος για εντυπωσιασμό.

Αυτός είναι ο τίτλος ενός πραγματικού άρθρου που δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο του WEF. Αργότερα διαγράφηκε για σκοτεινούς λόγους, αλλά μπορεί ακόμα να βρεθεί στα αρχεία Ιστού.

Στο άρθρο, αυτή η τεχνολογία παρουσιάζεται ως πιθανή θεραπεία για τη νόσο του Πάρκινσον και του Αλτσχάιμερ. Ωστόσο, το άρθρο αναφέρει επίσης ότι η τεχνολογία « μπορεί να σε θεραπεύσει, να σε εθίσει και να σε σκοτώσει ». Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον πλήρη έλεγχο της συνείδησης ενός ατόμου, από απόσταση. Το άρθρο αναφέρει:

« Βλέπω να έρχεται η μέρα που ένας επιστήμονας θα είναι σε θέση να ελέγξει αυτό που βλέπει ένα άτομο με τα μάτια της συνείδησης στέλνοντας τα σωστά κύματα στο σωστό σημείο στον εγκέφαλό του. Υποψιάζομαι ότι οι περισσότερες από τις αντιρρήσεις θα είναι παρόμοιες με αυτές που ακούμε σήμερα για υποσυνείδητα μηνύματα στη διαφήμιση, μόνο που θα είναι πολύ πιο έντονες.

Αυτή η τεχνολογία δεν είναι χωρίς κινδύνους κακής χρήσης. Θα μπορούσε να είναι μια επαναστατική τεχνολογία υγειονομικής περίθαλψης για τους ασθενείς ή ένα τέλειο εργαλείο ελέγχου με το οποίο οι αδίστακτοι ελέγχουν τους αδύναμους. Αυτή τη φορά, όμως, ο έλεγχος θα ήταν κυριολεκτικός ».

Συμπέρασμα του άρθρου: Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τους επιστήμονες να αναπτύξουν αυτήν την τεχνολογία. Και για να αποφευχθεί η κακή χρήση του, θα χρειαζόταν να ρυθμιστεί από οργανισμούς όπως το... WEF. Αυτή η προσέγγιση είναι πολύ βολική επειδή ορισμένες εταιρείες που αναπτύσσουν αυτήν την τεχνολογία αποτελούν μέρος του WEF. Βλέπεις πού πάει αυτό;

#8 Χάπια που περιέχουν μικροτσίπ

Και πάλι, αυτός ο τίτλος ακούγεται σαν μια τραβηγμένη θεωρία συνωμοσίας που διατυπώθηκε έξυπνα για τον εντυπωσιασμό. Δεν είναι όμως έτσι. Ακολουθεί ένα βίντεο από τη συνάντηση του WEF του 2018, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, μιλά για χάπια που περιέχουν μικροτσίπ.


Ο Bourla λέει:

« Η FDA ενέκρινε το πρώτο «ηλεκτρονικό χάπι», αν μπορώ να το ονομάσω έτσι. Ουσιαστικά είναι ένα βιοτσίπ που κάθεται μέσα στο δισκίο και μόλις πάρετε το δισκίο και διαλυθεί στο στομάχι σας, στέλνει ένα σήμα ότι πήρατε το δισκίο. Φανταστείτε λοιπόν τις εφαρμογές αυτού του γεγονότος, της συμμόρφωσης. Οι ασφαλιστικές εταιρείες θα γνωρίζουν ότι οι ασθενείς λαμβάνουν πραγματικά τα φάρμακα που θα έπρεπε να παίρνουν. Είναι συναρπαστικό αυτό που συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα ».

Είναι πραγματικά συναρπαστικό αυτό το πεδίο; Ή εντελώς δυστοπικό; Όπως είπε και ο ίδιος ο Μπουρλά: «Φανταστείτε τη συμμόρφωση». Αυτό το είδος τεχνολογίας θα μπορούσε εύκολα να ανοίξει την πόρτα σε κάθε είδους κακόβουλες εφαρμογές. Εν τω μεταξύ, ο Covid έχει φέρει την Pfizer σε μια θέση πρωτοφανούς ισχύος για μια φαρμακευτική εταιρεία.

Όπως και η Pfizer, το WEF χρησιμοποιεί τον Covid για να προωθήσει την ατζέντα του.

#7 Έπαινος για μαζικό κλείσιμο (lockdown)

Το 2020 και το 2021, πόλεις σε όλο τον κόσμο υπέστησαν μαζικές και δραστικές διακοπές λειτουργίας, προκαλώντας απώλειες θέσεων εργασίας, αυτοκτονίες, υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών, απομόνωση, προβλήματα ψυχικής υγείας, ενδοοικογενειακή κακοποίηση, χρεοκοπίες και αστέγους. Κατά τη διάρκεια αυτής της φρικτής περιόδου, τα παιδιά δεν μπορούσαν να πάνε στο σχολείο για μήνες και ουσιαστικά τους απαγορευόταν να έρχονται σε επαφή με άλλα παιδιά. Δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις καταστράφηκαν, ενώ μεγάλες εταιρείες πάλευαν να επιβιώσουν.

Παρά όλες αυτές τις καταστάσεις, το WEF δεν μπορούσε να κρύψει την αγάπη του για δραστικά και καταστρεπτικά κλεισίματα. Μάλιστα, κυκλοφόρησε ένα βίντεο με σουρεαλιστικό τίτλο « Τα lockdown βελτιώνουν ήσυχα τις πόλεις σε όλο τον κόσμο » . Εδώ είναι αυτό το κομμάτι της απόλυτης τρέλας.

Το βίντεο αναφέρει ότι « τα κλεισίματα έχουν μειώσει σημαντικά την ανθρώπινη δραστηριότητα... οδηγώντας στην πιο ήσυχη ώρα στη Γη εδώ και δεκαετίες », ενώ δείχνει δυστοπικές εικόνες από κενές πόλεις και προσγειωμένα αεροπλάνα.

Αγνοώντας τελείως τον τεράστιο ανθρώπινο πόνο που προκλήθηκε από αυτά τα μπλοκαρίσματα, το WEF έκρινε ότι άξιζε τον κόπο επειδή « οι εκπομπές άνθρακα μειώθηκαν κατά 7% το 2020 ».

Όταν δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά, το βίντεο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Έτσι το WEF διέγραψε το παραπάνω βίντεο και δημοσίευσε αυτό το tweet.

Όπως μπορείτε να δείτε, παρά τη διαγραφή του βίντεο, το WEF συνέχισε να επαινεί τα μπλοκαρίσματα. Κι αυτό γιατί θα ήθελε να γίνουν μόνιμα τα παρεκκλίνοντα μέτρα που εφαρμόστηκαν κατά την περίοδο του κορωνοϊού.

 

#6 "Κοιτάξτε το μέλλον"

Κρίνοντας από τα σχόλια στο YouTube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κόσμος μισεί απολύτως τα βίντεο που δημιουργεί το WEF. Αλλά συνεχίζουν να τα δημιουργούν. Γιατί δεν τους νοιάζει τι σκέφτεσαι. Θέλουν απλώς να φυτέψουν τον σπόρο της τρέλας τους στις συνειδήσεις σας. Σε ένα βίντεο με τίτλο « Πώς θα μπορούσε να μοιάζει η ζωή μας στο εγγύς μέλλον », το WEF προσκαλεί τους θεατές να «ρίξουν μια ματιά στο μέλλον». Και είναι ΜΑΥΡΟ. Πρόκειται για την μονιμοποίηση του τρόπου ζωής της "κοβιδικής" κρίσης.

Το βίντεο είναι γεμάτο με μασκοφόρους, διανομείς απολυμαντικών και κωδικούς QR. Αυτό είναι το μέλλον που θέλουν. Μετά υπάρχει αυτό το ψήγμα τρέλας.

Το βίντεο με περηφάνια αναφέρει:

" Η NASA εφηύρε ένα σύστημα που μπορεί να σας αναγνωρίσει από τον καρδιακό σας παλμό χρησιμοποιώντας ένα λέιζερ ."

Σαν να μην έφτανε αυτό, το βίντεο δείχνει παιδιά κολλημένα στο σπίτι να εκπαιδεύονται μέσα από οθόνες. Το βίντεο τελειώνει με ανθρώπους να φορούν μάσκες έξω σαν τρελοί.

Ποιες αλλαγές από την περίοδο της πανδημίας θα θέλατε να δείτε να γίνονται μόνιμες;

#5 Πιέσεις για Μεγάλη Επαναφορά (Great Reset)

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το WEF βλέπει την πανδημία ως «ευκαιρία». Δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για αυτούς να αναδιαμορφώσουν την προσωπική μας ύπαρξη, αλλά και να αναδιαρθρώσουν ολόκληρη την αρχιτεκτονική του κόσμου σύμφωνα με τις αρχές της. Το WEF το ονομάζει αυτό «Μεγάλη Επαναφορά». Για να προωθήσει αυτήν την Επαναφορά (που δεν θέλει απολύτως κανένας), το WEF κυκλοφόρησε ένα προπαγανδιστικό βίντεο (ταιριάζει πραγματικά στον ορισμό της «προπαγάνδας»). Εδώ είναι σε όλη του την τρέλα.

Όταν δημοσίευσα ένα άρθρο σχετικά με αυτό το βίντεο το 2021, τα σχόλια δεν ήταν ακόμη απενεργοποιημένα. Και τράβηξα ένα στιγμιότυπο οθόνης από αυτά που βρίσκονται στην κορυφή της ενότητας. Αυτό το σύντομο βίντεο καταφέρνει να περιέχει έναν εκπληκτικό αριθμό ανατρεπτικών μηνυμάτων. Χλευάζει ακόμη και τις «θεωρίες συνωμοσίας», ενώ επιβεβαιώνει εκπληκτικά αυτές τις θεωρίες.

Το βίντεο προαναγγέλλει επίσης τον « θάνατο του καπιταλισμού ».

Ενώ ο καπιταλισμός βασίζεται σε ένα αυτορυθμιζόμενο σύστημα προσφοράς και ζήτησης, η Μεγάλη Επαναφορά επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο αξιολόγησης των επιχειρήσεων μέσω νέων παραμέτρων. Κυριότερο μεταξύ αυτών: συμμόρφωση με τις κοινωνικές και πολιτικές ατζέντες των ελίτ.

Προς το τέλος, ο αφηγητής εκφέρει αυτή τη αινιγματική πρόταση: « Και όλα συνοψίζονται στο να φέρουμε τους σωστούς ανθρώπους στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή ».

Αν και το βίντεο δεν εξηγεί πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η πρόταση σε πραγματικές καταστάσεις, οι επιπτώσεις της είναι αρκετά τρομακτικές. Αντί να επιτρέπει σε επιτυχημένα άτομα και επιχειρήσεις να αναπτυχθούν οργανικά, το σύστημα της ελίτ θα παρέμβει για να « φέρει τους κατάλληλους ανθρώπους στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή », σύμφωνα με την ατζέντα του. Με άλλα λόγια, το σύστημα θα ήταν στημένο και η συμμόρφωση με μια ευρύτερη ατζέντα θα επιταχθεί σε μια νέα οικονομία.

Το βίντεο τελειώνει με ένα κάλεσμα προς τον κόσμο να συμμετάσχει. Ωστόσο, φυσικά δεν είστε καλεσμένοι στο WEF. Στην πραγματικότητα, επιδιώκουν να «επαναπροσδιορίσουν» την ελευθερία του λόγου σας.

#4 «Επαναπροσδιορισμός» της ελευθερίας του λόγου

Ένας εύκολος τρόπος για να προσδιορίσετε τους παγκόσμιους ηγέτες που εκπαιδεύονται από το WEF είναι ότι αντιτίθενται αδυσώπητα στην ελευθερία του λόγου. Το μισούν απολύτως και ζητούν συνεχώς να λογοκρίνεται και να ρυθμίζεται αυστηρά το διαδίκτυο. Στη συνάντηση του Νταβός το 2022, η « Αυστραλιανή Επίτροπος ηλεκτρονικής ασφάλειας » Τζούλι Ίνμαν Γκραντ είπε ότι χρειαζόμαστε έναν « επαναπροσδιορισμό της ελευθερίας του λόγου».

Η Grant δήλωσε: « Είμαστε σε ένα σημείο όπου έχουμε αυξανόμενη πόλωση παντού και όλα φαίνονται δυαδικά όταν δεν είναι γραφτό να είναι. Επομένως, νομίζω ότι θα είναι απαραίτητο να σκεφτούμε μια αναπροσαρμογή μιας ολόκληρης σειράς ανθρωπίνων δικαιωμάτων που πραγματοποιείται στο Διαδίκτυο. Ξέρετε, από την ελευθερία του λόγου μέχρι την ελευθερία να μην υποβάλλεστε σε διαδικτυακή βία ».

Εδώ, η Γκραντ ζητά λογοκρισία. Πιστεύει μάλιστα ότι η ελευθερία της έκφρασης ως ανθρώπινο δικαίωμα πρέπει να «επαναπροσδιοριστεί», χρησιμοποιώντας τη «διαδικτυακή βία» ως δικαιολογία. Δεν υπάρχει «διαδικτυακή βία». Τους αρέσει να εξισώνουν τον λόγο με τη βία. Είναι ένας εξαιρετικά καλός τρόπος χειραγώγησης για να δικαιολογηθεί η κινεζικού τύπου λογοκρισία.

Η ελευθερία του λόγου στην πραγματικότητα ορίζεται δυαδικά. Ή υπάρχει ή δεν υπάρχει. Και σαφώς δεν θέλουν να υπάρχει.

 

#3 Εντοπισμός των ρούχων σας

Το WEF θέλει να ελέγχει τα ρούχα σας. Και έφτιαξαν ένα βίντεο για αυτό. Ανέφερα ότι οι άνθρωποι μισούν απολύτως όλα τα βίντεο του WEF; Να κι άλλο ένα που έκανε το αίμα τους να βράζει.

 


Χρησιμοποιώντας το περιβάλλον ως δικαιολογία (ως συνήθως), το WEF ανακοίνωσε την έλευση ρούχων εξοπλισμένων με «ψηφιακά διαβατήρια», τα οποία μπορούν να παρακολουθούνται ανά πάσα στιγμή. Με την υποστήριξη της Microsoft (φυσικά), αυτά τα ρούχα θα πλημμυρίσουν την αγορά μέχρι το 2025.

Σύμφωνα με το WEF, αυτά τα τσιπ θα επιτρέψουν στις μάρκες μόδας να μεταπωλούν τα ρούχα τους. Δεν έχω ιδέα πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό το σύστημα. Το βίντεο φροντίζει να ΜΗΝ αναφέρει ότι αυτή η τεχνολογία θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε όσους έχουν εγκαταλείψει τα smartphone τους.

Αλλά η εγκατάλειψη του smartphone σας είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να γίνει... 


#2 «Τα smartphone θα εμφυτευθούν στο σώμα σας μέχρι το 2030»

Στη συνάντηση του Davos 2022, ο Pekka Lundmark, Διευθύνων Σύμβουλος της Nokia, δήλωσε ότι μέχρι το 2030, «τα smartphone θα εμφυτεύονται απευθείας στο σώμα ». Αυτό θα συμπίπτει με την εισαγωγή της τεχνολογίας 6G, η οποία θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

 


Εδώ και χρόνια, υπάρχουν άφθονα στοιχεία για την αδιάκοπη ενασχόληση των ελίτ με τον μεταανθρωπισμό, που είναι η συγχώνευση των ανθρώπων με τις μηχανές. Οι σατανικοί ηγέτες επιδιώκουν να επιταχύνουν αυτή τη μετάβαση κάνοντας πράγματα που οι άνθρωποι έχουν γίνει ανίκανοι να ζήσουν χωρίς (όπως τα smartphone) διαθέσιμα σε υπεράνθρωπη μορφή.

Έχετε παρατηρήσει την ανατριχιαστική προθυμία τους να εισάγουν αντικείμενα μέσα στο σώμα μας;


#1 «Δεν θα κατέχεις τίποτα. Και θα είσαι ευτυχισμένος».

Αυτή είναι ίσως η πιο δυστοπική στιγμή στην ιστορία του WEF. Το 2016, η Ida Auken, βουλευτής στη Δανία, δήλωσε:

" Καλώς ήρθατε στο 2030. Δεν έχω τίποτα, δεν έχω ιδιωτική ζωή και η ζωή δεν ήταν ποτέ καλύτερη ."

Στο WEF άρεσε τόσο πολύ αυτό το απόσπασμα που έκαναν tweet σχετικά με αυτό.

Το WEF δημιούργησε επίσης ένα βίντεο (το οποίο όλοι σιχαίνονταν απόλυτα) με τίτλο " 8 Προβλέψεις για τον Κόσμο του 2030 ". Εδώ είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης.

 

Ένα άρθρο στον ιστότοπο του WEF εξηγεί:

« Δεν κατέχω τίποτα. Δεν έχω αυτοκίνητο. Δεν έχω σπίτι. Δεν έχω καμία συσκευή ή ρούχα », γράφει η Δανή βουλευτής Ida Auken. Οι αγορές είναι μια μακρινή ανάμνηση στην πόλη του 2030, της οποίας οι κάτοικοι χρησιμοποιούν καθαρή ενέργεια και δανείζονται ό,τι χρειάζονται όταν τους ζητηθεί. Ακούγεται ουτοπικό, μέχρι που αναφέρει ότι κάθε της κίνηση παρακολουθείται, και έξω από την πόλη ζουν ομάδες δυσαρεστημένων, το απόλυτο όραμα μιας κοινωνίας χωρισμένης στα δύο.

Σε αυτό το δυστοπικό μέλλον, δεν υπάρχουν προϊόντα για εσάς. Μόνο «υπηρεσίες» που νοικιάζονται και παραδίδονται με χρήση drones. Αυτό το σύστημα θα έκανε όλους τους ανθρώπους να εξαρτώνται πλήρως από εταιρείες που ελέγχονται από το WEF για κάθε βασική ανάγκη. Δεν θα υπήρχε καμία απολύτως αυτονομία, καμία ελευθερία και καμία ιδιωτικότητα. Και θα είσαι ευτυχισμένος!

 

Τιμητική Μνεία: Το Personal Carbon Footprint Tracker

Στη συνάντηση του Νταβός του 2022, ο Πρόεδρος του Ομίλου Alibaba, J. Michael Evans, ανακοίνωσε την ανάπτυξη μιας « προσωπικής συσκευής παρακολούθησης αποτυπώματος άνθρακα» .

Για άλλη μια φορά, το WEF χρησιμοποιεί τα λεγόμενα περιβαλλοντικά ζητήματα για να προωθήσει τη μικροδιαχείριση της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ο Evans λέει ότι ο ιχνηλάτης μπορεί να παρακολουθεί " πού ταξιδεύουν, πώς ταξιδεύουν, τι τρώνε και τι καταναλώνουν στην πλατφόρμα ".

Παρατηρήστε ότι χρησιμοποίησε την αντωνυμία «αυτοί» και όχι «εμείς» γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσει αυτή τη συσκευή. Ούτε εγώ.

 

Συμπερασματικά

Μετά από προσεκτική εξέταση αυτής της λίστας, δύο κοινά θέματα γίνονται εμφανή. Το πρώτο θέμα είναι η «διείσδυση». Το WEF θέλει να διεισδύσει στις κυβερνήσεις χρησιμοποιώντας «παγκόσμιους ηγέτες» (γνωστοί και ως υποψήφιοι της Μαντζουρίας). Θέλει επίσης να εισέλθει στο σώμα μας μέσω χαπιών, μικροτσίπ και εμβολίων. Θέλει επίσης να διεισδύσει στη συνείδησή μας μέσω ηχητικών κυμάτων, λογοκρισίας και προπαγάνδας.

Το άλλο θέμα είναι ο «έλεγχος». Θέλουν να ελέγχουν τι σκεφτόμαστε, πού πάμε, τι λέμε, τι τρώμε και τι φοράμε.

Ξέρετε ποιος συμφωνεί με το WEF; Η Κίνα. Η λογοκρισία είναι ευρέως διαδεδομένη, ένα κοινωνικό σύστημα πίστωσης ελέγχει τη συμπεριφορά των ανθρώπων και ο Covid εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για μαζικές διακοπές λειτουργίας και συνολικό έλεγχο του πληθυσμού. Για να μην αναφέρουμε τα ίδια τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Παρά όλες αυτές τις πτυχές, οι Κινέζοι αξιωματούχοι είναι συνεχώς παρόντες στις συνεδριάσεις του WEF. Γιατί; Επειδή η Κίνα είναι βασικά ένα εργαστήριο για τις πολιτικές του WEF.

Αλλά πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τρέλα του WEF; Πώς μπορούμε να τους εξαφανίσουμε αφού δεν ψηφίστηκαν ποτέ από εμάς; Ένα πρώτο βήμα θα ήταν η εκλογή –σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης– εκπροσώπων που δεν θέλουν καμία σχέση με το WEF. Εάν οι εκλεγμένοι μας αξιωματούχοι αντιμετώπιζαν το WEF ως μια αδίστακτη και παράνομη οργάνωση, η επιρροή του θα μειωνόταν πολύ.

Δεύτερον, μπορούμε να μποϊκοτάρουμε κάθε εταιρεία που είναι μέρος του WEF. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις, καθώς πολλές από αυτές τις εταιρείες είναι εικονικά μονοπώλια. Ωστόσο, αν σταματήσουμε να τους δίνουμε τα χρήματά μας, θα σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν για να δηλητηριάσουν τη ζωή μας.

Τότε δεν θα τους ανήκει τίποτα. Και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου