Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Φταίει ο ανεμβολίαστος;

Είδαμε ότι αναζητούν ένα «σφάλμα» σε όσους δεν έχουν «εμβολιαστεί» στο γεγονός ότι, όσοι έχουν «εμβολιαστεί»... το έκαναν!

Η γιαγιά μου, ο Θεός να τη συγχωρέσει, είχε μια σοφή ρήση: «Δεν μπορείς να κάνεις καλό σε έναν άνθρωπο αν δεν το θέλει!». Αυτό το ρητό ηχούσε στο εσωτερικό μου σύμπαν κάθε φορά που δεν πετύχαινα να «σώσω» κάποιον!

Μια άλλη σοφή ρήση προέρχεται απευθείας από τον Θεό: «Ένας προφήτης δεν περιφρονείται παρά μόνο στη χώρα του και μεταξύ των συγγενών του και στο σπίτι του». Και αυτά τα λόγια αντηχούσαν στη συνείδησή μου κάθε φορά που απογοήτευα τους κοντινούς μου ανθρώπους!

Και ποιος από εμάς δεν έχει πάθει το ίδιο;

Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερα από όσα κάναμε; Φυσικά! Αλλά δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρναμε, ακόμη και με τη βία! Γιατί το λέω αυτό;

Ο καθένας από εμάς είχε μια αρχική παρόρμηση, να «εμβολιαστεί» ή όχι, βασισμένη σε διαφορετικούς λόγους και ο καθένας από εμάς προσπάθησε να τους ενισχύσει, αναζητώντας επιχειρήματα, ειδικά από εκεί που «ενισχύθηκε», κατά τη γνώμη του!

Σε αυτό το σημείο τα εξωνημένα μέσα ενημέρωσης και η λογοκρισία των πληροφοριών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο! Τα επιχειρήματα κατά του «εμβολιασμού» ήταν πιο δύσκολο να βρεθούν, και το πιο σημαντικό, δεν σας «βομβάρδιζαν» συνεχώς από όλες τις πλευρές! Θα μπορούσαν όμως να έχουν βρεθεί, και όταν υπάρχουν καθηγητές μικροβιολογίας που είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι στις απόψεις τους, εσείς, ο μη-ιατρός, θα μπορούσατε τουλάχιστον να πείτε στον εαυτό σας: «δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για αυτό το εμβόλιο και μπορεί να είναι επικίνδυνο!».

Στη συνέχεια ήρθε η μεγάλη προδοσία των γιατρών, οι οποίοι συνέστησαν τον «εμβολιασμό», παρόλο που ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι δεν ήταν επαρκώς μελετημένο και ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να γίνουν συνένοχοι σε δολοφονία! Αλλά η ανταμοιβή ήταν πολύ δελεαστική!

Το επόμενο βήμα ήταν να αυξηθεί η πίεση για «εμβολιασμό». Οι «ανεμβολίαστοι» δεν επιτρεπόταν πλέον να πηγαίνουν διακοπές, να επισκέπτονται συγγενείς, να εργάζονται, να ταξιδεύουν, να, να, να!

Όσοι ήταν αναποφάσιστοι μέχρι τότε, ενέδωσαν, επειδή δεν άντεξαν αυτή την πίεση και επειδή τα μέσα ενημέρωσης πληροφορούσαν συνεχώς μόνο για τους θανάτους λόγω «μη εμβολιασμού» και ποτέ εκείνους που ακολούθησαν τον «εμβολιασμό»! Ακόμη και σήμερα δεν τους παρέχονται άλλα δεδομένα! Επιπλέον, ο Πάπας της Ρώμης διαβεβαίωσε τους Καθολικούς ότι είναι αμαρτία που φονεύθηκαν έμβρυα και χρησιμοποιήθηκαν για το «εμβόλιο», αφού αυτή η δολοφονία έγινε πριν από πολύ καιρό! Στην Ορθοδοξία, παρόμοιες δηλώσεις έκαναν κάποιοι αρχιερείς...

Πόσοι από τους «εμβολιασμένους» στη ζωή έχετε ακούσει να μετανιώνουν για το «εμβόλιο».

Εγώ, κανέναν!

Και νομίζω ότι είναι «φυσιολογικό» γι' αυτούς να συμπεριφέρονται έτσι, γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να αποδεχτούν ότι ο θάνατός τους είναι επικείμενος, και δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να ζεί με την σκέψη ότι μπορεί να οποιαδήποτε στιγμή να πεθάνει! Βέβαια, όλοι μας μπορεί να πεθάνουμε ανά πάσα στιγμή, αλλά όχι με δική μας υπαιτιότητα! Πόσοι άνθρωποι που καπνίζουν πιστεύουν ότι θα πάθουν καρκίνο; Πόσοι από αυτούς που πίνουν αλκοόλ θα πάθουν κίρρωση; Κανείς! Οι τύψεις αρχίζουν μόνο αφού πάθει κανείς καρκίνο, κίρρωση, εγκεφαλικό επεισόδιο κλπ!

Σύντομα θα ξεκινήσει ένας νέος γύρος «εμβολιασμών» και οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να «εμβολιάζονται» λέγοντας «αφού δεν πέθανα από δύο, τρεις δόσεις, δεν θα πεθάνω και από τις τέσσερεις, πέντε!», ξεχνώντας πόσο σημαντική είναι η θανατηφόρα δόση, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της δηλητηρίασης!

Και το ισχυρό επιχείρημα, που είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του κόσμου, είναι ότι «οι εμβολιασμένοι νοσούν πιο ήπια»!

Θα ήθελα πραγματικά να μου εξηγήσει κάποιος πώς κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα.

Ο καθένας γνωρίζει, από τη ζωή του, ότι την εποχή που υπήρχε μεγάλη έξαρση της γρίπης (και όχι μόνο ο κορονοϊός)  και όλη η οικογένεια αρρώσταινε, κάποιοι ξεπερνούσαν την ασθένεια πιο εύκολα, άλλοι πιο δύσκολα! Μερικές φορές όσοι εμβολιάστηκαν κατά της γρίπης τη γλίτωσαν εύκολα, άλλες φορές όμως ήταν αυτοί που ανέπτυξαν μια πιο σοβαρή μορφή! Έτσι συμβαίνει σε όλες τις ασθένειες και έτσι θα συμβαίνει μέχρι το τέλος του κόσμου! Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, η ανοσολογική τους αντίδραση είναι διαφορετική, ανάλογα με πολλούς παράγοντες!

Για να μπορέσουμε να πούμε ότι «οι εμβολιασμένοι νοσούν πιο ήπια», είναι απαραίτητο να γίνει μια συγκριτική μελέτη σε χιλιάδες και χιλιάδες ανθρώπους, όσο το δυνατόν πιο παρόμοιους από άποψη φύλου, βάρους, κατάσταση υγείας και ούτω καθεξής, συν το ότι θα ήταν απαραίτητο να έχουν μολυνθεί όλοι με την ίδια παραλλαγή της νόσου! Αλλά ακόμη και τότε, πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε τη διαφορά μεταξύ κάποιου που λέει ότι «δεν αισθάνεται πολύ καλά» και κάποιου που «αισθάνεται αρκετά καλά»; Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ακόμα και μετά από μια τέτοια μελέτη, θα μπορούσατε το πολύ να πειτε ότι στην ομάδα Χ υπήρχαν λιγότερα κρούσματα θανάτου ή επείγουσες νοσηλείες!

Σε μία μόνο περίπτωση μπορείτε να πείτε ότι «οι εμβολιασμένοι νοσούν πιο ήπια»: όταν κανένας από αυτούς δεν χρειάζεται νοσηλεία ή δεν πεθαίνει. Κάτι το οποίο ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι, διότι συμβαίνει όλο και πιο συχνά, ειδικά τώρα που όλο και περισσότεροι είναι εμβολιασμένοι.

Μας εστάλη με email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου