Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Νοσηροί καιροί και ήθη διαστροφής – Καμπάνια οίκου μόδας δείχνει παιδιά να κρατούν φετιχιστικά αξεσουάρ!

Ελευθέριος Ανδρώνης

Μια ακόμα διεστραμμένη καμπάνια αναδύθηκε από τον βούρκο του «δικαιωματισμού» - Η παιδική αθωότητα βάλλεται συνεχώς, στο όνομα της «προοδευτικότητας»

Καμπάνια – Balenciaga: Η προχωρημένη σήψη που εμφωλεύει στον μεταμοντέρνο πολιτισμό της Δύσης εξελίσσεται πλέον τόσο ραγδαία που δεν προλαβαίνουμε να μετρούμε «τέρατα και σημεία». Πριν προλάβει να σβήσει ο απόηχος ενός φαινομένου διαστροφής, εμφανίζεται άλλο. Πριν σβήσει μια φωτιά, αρπάζει άλλη.

Διαφθορά και αποστασία έχουν γίνει πλέον ο κοινωνικός κανόνας και η ηθικότητα μια σπάνια εξαίρεση. Σημάδι του πόσο ο κόσμος έχει καταληφθεί από εωσφορική μανία, είναι πως όλο και πιο ανοιχτά επιχειρείται ο εκμαυλισμός του πιο υγιούς και αμόλυντου κομματιού της κοινωνίας. Των παιδιών.

Η περίπτωση της διαφημιστικής καμπάνιας του ισπανικού οίκου μόδας Balenciaga, είναι ένα ακόμη φαινόμενο που μαρτυρά πως η αρρωστημένη κουλτούρα της αποκτήνωσης και της ασυδοσίας, απειλεί με άμεσο αφανισμό την παιδική αθωότητα. Μόνο ένας νοσηρός και διεστραμμένος νους θα μπορούσε να συλλάβει την δημιουργία μιας διαφήμισης με κοριτσάκια 4-5 ετών που κρατούν λούτρινα αρκουδάκια – τσάντες τα οποία φορούν σαδομαζοχιστικά αξεσουάρ!

Λουκέτα, δερμάτινοι ιμάντες, φανέλες – δίχτυα και περιλαίμια φιγουράρουν στα αρκουδάκια που κρατούν τα χέρια των ανύποπτων παιδιών. Το ένα κοριτσάκι μάλιστα βρίσκεται επάνω σε ένα κρεβάτι (!) και το άλλο ξαπλωμένο πάνω σε έναν καναπέ με ποτήρια κρασιού μπροστά του! Πόσο βδελυρός μπορεί να γίνει ένας ανθρώπινος νους;

Οι επίμαχες διαφημίσεις κυκλοφόρησαν με την αφορμή της παρουσίασης της κολεξιόν του Balenciaga για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2023, η οποία έγινε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Η διαφθορά των παιδιών γίνεται εικαστικό θέαμα

Εικόνες που «παντρεύουν» την αθωότητα με την διαστροφή για να την περάσουν ως μια «φυσιολογική» νέα πρόταση για τα παιδιά. Ουσιαστικά τα πραγματικά «αξεσουάρ» δεν είναι τα προϊόντα του οίκου μόδας, αλλά τα ίδια τα παιδιά που διακοσμούν την διαστροφή κάποιου ερεβώδους νου. Μια ελεεινή και τρισάθλια καμπάνια που κάλλιστα θα μπορούσε να πει κανείς πως φλερτάρει με τα όρια της παιδικής πορνογραφίας, δια της πλαγίας οδού. Ένας διάσημος οίκος μόδας της Ευρώπης κλείνει το μάτι στην παιδεραστία με κάθε «μεγαλοπρέπεια», και κάποιοι ψάχνουν ακόμα να βρουν τι φταίει για την φρικτή δυσοσμία που αναδίδεται από τις κοινωνίες μας!

Ας αναλογιστούμε μόνο πως υπήρξαν γονείς που επέτρεψαν στα παιδιά τους να πάρουν μέρος σε αυτό το διαφημιστικό έκτρωμα, θεωρώντας πως συμμετέχουν σε κάτι το «προχωρημένο»! Υπήρξε διευθυντής, διαφημιστής, γραφίστας, στυλίστας, φωτογράφος και άλλα μέλη μιας ολόκληρης εταιρικής ομάδας που αντίκρισαν παιδάκια να κρατούν σαδομαζοχιστικά σύμβολα και δεν τους έκανε καμία αρνητική εντύπωση!

Ασφαλώς εδώ δεν πρόκειται περί… λάθους ή εσφαλμένης εκτίμησης, όπως λένε κάποιοι που μετέφεραν την είδηση και στρουθοκαμηλίζουν μέσα στον βούρκο της ανοησίας τους. Είναι μια επιτηδευμένη, μελετημένη και οργανωμένη καμπάνια που επιχείρησε να προάγει συνειδητά τον εκμαυλισμό των παιδιών. Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες της καμπάνιας υπήρχε τοποθετημένο στο σκηνικό ένα έγγραφο που αφορούσε μια απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, σχετικά με μια υπόθεση παιδεραστίας! Μπορεί μετά τον σάλο που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οίκος να απέσυρε το διαφημιστικό με μια υποκριτική «συγγνώμη», αλλά το σχέδιο παραμένει σχέδιο και η ανωμαλία παραμένει ανωμαλία.

Ψυχολογικά τεστ από τους αναμορφωτές του κόσμου

Τα ασαφή όρια ηθικής που (δεν) υπάρχουν στον χώρο των τεχνών και της διαφήμισης, προσφέρουν το ιδανικό έδαφος ώστε να εμφανίζονται όλο και συχνότερα τέτοια εικαστικά εκτρώματα για να τεστάρονται οι αντιδράσεις της κοινωνίας και να γίνεται αντιληπτό κατά πόσο είναι έτοιμος ο κόσμος να συμβιβαστεί με την απόλυτη αποκτήνωση.

Οίκοι μόδας και εταιρίες προϊόντων που διοικούνται από διεστραμμένους ανθρώπους συμπορεύονται με την μηδενιστική κουλτούρα του δικαιωματισμού και παραβιάζουν μέτρο με το μέτρο το άσυλο της παιδικής αθωότητας για να δημιουργήσουν μια κόλαση επί γης. Είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο πως τέτοιες εταιρείες πρέπει να μποϊκοτάρονται.

Μέσω της διαφήμισης, της τηλεόρασης, της παιδείας, της τέχνης, της μόδας, του «star system», ακόμα και μέσω νόμων του κράτους, επιχειρούν να σεξουαλικοποιήσουν πλήρως τα παιδιά για να τα εντάξουν ως σκλάβους της σάρκας στον σατανικό κόσμο ακολασίας που οραματίζονται.

Το μοναδικό άσυλο για τα παιδιά

Ακόμη ευτυχώς, οι αρρωστημένες «εμπνεύσεις» που πετούν κάποιοι ως «πυροτεχνήματα» προκαλούν αποτροπιασμό και βδελυγμία σε πολύ κόσμο, αλλά η διαφθορά συνεχίζει να κατατρώει τον κοινωνικό ιστό και οι αντιστάσεις ολοένα και μειώνονται. Σε έναν κόσμο αθεόφοβης αποστασίας, οι ηθικοί κώδικες δεν αρκούν από μόνοι τους για να αποκρούσουν το πελώριο κύμα της διαφθοράς. Χρειάζεται και ο Θεός. Για την ακρίβεια χρειάζεται μόνο ο Θεός, γιατί ηθική χωρίς Θεό είναι οικοδόμημα χτισμένο στην άμμο που θα παρασυρθεί εύκολα από την κοσμοπλημμύρα της πλειοψηφίας.

Μπροστά σε τέτοια φρικιαστικά φαινόμενα χρειάζονται σταθερές. Και δεν υπάρχει πιο ακλόνητη σταθερά από τις αιώνιες αλήθειες του ευαγγελίου. Οι αξίες του ευαγγελίου παρέχουν το απόλυτο καταφύγιο για τα παιδιά του κόσμου, αφού το παιδί είναι εικόνα που κατ’ εξοχήν καθρεφτίζει τον πάναγνο Χριστό. Στην διεστραμμένη κοινωνία μας πλέον, μόνο στην μορφή των παιδιών ξεκουράζεται πλήρως το βλέμμα του Θεού. Και τρέχει μανιασμένη η ανθρωπότητα για να το καταστρέψει και αυτό το σύνορο.

«Ος δ᾿ ἂν σκανδαλίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων τῶν πιστευόντων εἰς ἐμέ, συμφέρει αὐτῷ ἵνα κρεμασθῇ μύλος ὀνικὸς εἰς τὸν τράχηλον αὐτοῦ καὶ καταποντισθῇ ἐν τῷ πελάγει τῆς θαλάσσης», προειδοποίησε ο Χριστός. «Και όποιος θα σκανδαλίσει έναν απ’ αυτούς τους μικρούς που πιστεύουν σ’ εμένα, συμφέρει σ’ αυτόν να κρεμαστεί στον τράχηλο του μυλόπετρα που την γυρίζει ο όνος, και να καταποντισθεί στο βάθος της θαλάσσης».

Στην εποχή μας οι σκανδαλοποιοί δεν είναι μεμονωμένα πρόσωπα, άλλα ολόκληρες ομάδες σκέψης, ιδεολογίες, συλλογικότητες, συστήματα εξουσίας ακόμα και κράτη ολόκληρα. Γι αυτό και καταποντίζεται ολόκληρη η ανθρωπότητα στον πυθμένα της ιστορίας και γι’ αυτό είμαστε άξιοι να αντιμετωπίσουμε την οργή του Θεού…

 ΠΗΓΗ sportime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου