Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Μια αλήθεια που έπρεπε να ειπωθεί...


Αγαπητοί εμβολιασμένοι,

Πάρτε θάρρος και διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω. Αυτά είναι δυσάρεστα στο αυτί, αλλά δεν γράφω για να σας στενοχωρήσω, αλλά επειδή η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί, και ίσως κάποιοι από εσάς να τη βρείτε χρήσιμη.

Είτε σας αρέσει είτε όχι, το «μαγικό φίλτρο» είναι που δημιουργεί τα θύματα...

Άνθρωποι πεθαίνουν. Αθλητές, νέοι άνθρωποι πέφτουν νεκροί στο δρόμο, στο γήπεδο, ή κοιμούνται το βράδυ υγιείς και την επόμενη μέρα δεν ξυπνούν.

Μιλάω για ορατές περιπτώσεις, διότι δυστυχώς υπάρχουν και άλλες, άγνωστες, που δεν προσελκύουν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Είτε ένας καλπάζων καρκίνος που εμφανίστηκε εν μιά νυκτί, είτε ένα ανεξήγητο τροχαίο ατύχημα στο δρόμο. Όλοι οι θάνατοι αποδίδονται σε "φυσικά αίτια", με την ίδια ευκολία που σχεδόν πριν τρία χρόνια όλοι οι θάνατοι είχαν αποδοθεί σε «κόβιντ».

Ξέρω ότι είναι επώδυνο και δύσκολο να χωνέψετε αυτά που λέω.

Πολλοί από εμάς προσπαθούμε να σας ανοίξουμε τα μάτια εδώ και σχεδόν τρία χρόνια χωρίς επιτυχία. Δεν  πειράζει όμως, άλλωστε ζούμε σε εποχές ψεύδους και μεγάλης σύγχυσης.

Είτε σας αρέσει είτε όχι, το όλο θέμα με τη νόσο του «κόβιντ», τις μάσκες και τo lockdown ήταν ένα τεστ στο οποίο, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, δεν το περάσατε.

Ήταν ένα τριπλό τεστ:

α) Της ευφυΐας (ήταν απαραίτητο να κατανοήσετε τις πολλές παγίδες που σας είχαν στήσει, από την αρχή ή στην πορεία - δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, γιατί δεν θέλω να στεναχωρήσω κανέναν).

β) Της πίστης (ήταν απαραίτητο να προσεύχεστε στον Θεό για την υγεία σας, και όχι να πιστεύετε στη λεγόμενη "επιστήμη").

γ) Αλλά κυρίως της ανθρωπιάς (επειδή πολλοί από εσάς δεν νοιαστήκατε ή και το ευχαριστηθήκατε όταν οι "αρχές" μας ανάγκαζαν όλους να πνιγόμαστε με μάσκες, συμπεριλαμβανομένων των μαθητών- επειδή δεν σας πείραζε ή και σας άρεσε να μπαίνετε στα καταστήματα με «πάσο ελευθερίας», ενώ κάποιοι από εμάς δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα μπλουζάκι ή ένα ζευγάρι παιδικά παπούτσια - επειδή σας άρεσε να "εξετάζεστε", και εξαιτίας αυτού πολλοί από εμάς αναγκάστηκαν να υποβληθούν σε θερμομετρήσεις, rapid test και άλλα παρόμοια).

Η αλήθεια είναι ενοχλητική και μερικές φορές επώδυνη.

Ήδη κάποιοι άνθρωποι που έκαναν προπαγάνδα υπέρ του εμβολίου έχουν ήδη την υγεία τους κατεστραμένη, ή έφυγαν πρόωρα από την ζωή αυτή.

Τι μπορείτε να κάνετε;

Είτε σας αρέσει είτε όχι, είναι απαραίτητο να κάνετε τώρα αυτό που δεν μπορούσατε να κάνετε τότε.

Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο να προσευχόμαστε στον Θεό για να μας συγχωρέσει. Να μετανοούμε συνεχώς από καρδιάς για τα λάθη μας, για τον αδικαιολόγητο φόβο μας, για την άγνοιά μας, για την απιστία μας, για την απανθρωπιά μας. Πηγαίνετε στην εκκλησία και προσευχηθείτε.

Αναγνωρίστε την αλήθεια: μέσα στην καρδιά σας, ενώπιον του Κυρίου και ενώπιον των ανθρώπων. Κανείς δεν χαίρεται για την ατυχία σας, αντίθετα, οι περισσότεροι από εμάς ανησυχούμε για εσάς και για το τι πρόκειται να συμβεί.

Ανοίξτε τα μάτια σας, ζητήστε συγχώρεση και βοήθεια για να θεραπευτείτε.


Μας εστάλη με email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου