Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Μην ακούτε την προπαγάνδα της τηλεόρασης! Πεθαίνουν και εμβολιασμένοι! (αληθινό περιστατικό)

Οδυσσέας Τσολογιάννης 

Ήταν και οι δυο τους εμβολιασμένοι πλήρως. Δυο αδέλφια κατά σάρκα και κατά πνεύμα. Ο Βασίλης και ο Δημήτρης Μανασσής. Δεν χώριζαν παρά μόνο τη νύχτα ο καθένας στο σπίτι του. Δυο γεροντάκια που περπατούσαν επί ώρες καθημερινά για λογούς άσκησης και αναψυχής μέσα στους δρόμους της Πόλης μας. Ο ένας ο συμπέθερος μου ο Βασίλης με τηλεφωνούσε και μου έλεγε: Συμπέθερε, κάνε το εμβόλιο για να σωθής. Εγώ βεβαία τα άκουγα όλα αυτά βερεσέ και δεν του απαντούσα αφού πίστευε ότι αυτό το... μόρφωμα που το αποκαλούσε... εμβόλιο σώζει, τι να του απαντούσα; Ότι οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο θάνατο;

Και οι δυο τους πριν από λίγες μέρες νόσησαν και πάλι. ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΙ και οι δυο με τα δυο εμβόλια. Καλά με εμβολιασμό κανονικό πως νόσησαν και πάλι; Δεν τους έσωσε το περιβόητο... εμβόλιο της Κυβερνητικής και Ιατρικής ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ;

Δυστυχώς και οι δυο ξαναμπήκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου ο ένας, στο Ιπποκράτειο ο άλλος.

Τους διασωλήνωσαν και μετά ακούσαμε την πρώτη ανεπινοητη ειδησι. Ο αδελφός και καθημερινός φίλος και σύντροφος του συμπέθερου μου κοιμήθηκε. Και ο συμπέθερος μου αφού άκουσε το θλιβερό μαντάτο.. έπεσε από τα σύννεφα και σε βαθειά καταθλιψι.

Καλά τα εμβόλια δεν σώζουν, έτσι δεν ωρύονται να λένε καθημερινά τα βοθροκαναλα και να γανώνουν τα αυτιά των Ελλήνων και να δημιουργούν αυτοί οι ακριβοπληρωμένοι χαβιεδες χίλια δυο προβλήματα στους ταλαιπωρημένους Έλληνες και στις Ελληνίδες;

Μετά από δυο μέρες και ο πλήρως εμβολιασμένος και διασωληνωμένος συμπέθερος μου πέθανε. Αφού εξαπατήθηκε από όλους τους ηθικούς αυτουργούς και ψεύτες της δημοσιότητας, έφυγε ενώ δεν φαντάζονταν ποτέ ότι αυτός ο εμβολιασμένος από το "σωτήριο" εμβόλιο κάποια μέρα θα κατέληγε. Αυτό πίστευε και αυτό ισχυρίζονταν να λέει. Ο Θεός ας ανάπαυση τις αγαθές και ευκολόπιστες ψυχές τους.

Όμως τα ψευδοκαναλα και τα βοθροκαναλα δεν είδαμε να ανακοινώνουν ότι δυο αδέλφια στη Θεσσαλονίκη πλήρως εμβολιασμένα πεθάναν. Μόνο οι ανεμβολίαστοι πεθαίνουν μας λένε από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν ακούσαμε ποτέ να μας λένε ότι τα τάδε δυο αδέλφια, που ήταν πλήρως εμβολιασμένα, πεθάναν εξ αιτίας του κορονοϊού.

Είναι καιρός να ξυπνήσουμε γιατί μας ετοιμάζουν οι κρυπτόμενοι πίσω από τους καθημερινούς μας πληρωμένους Κυβερνητικούς ψευδολόγους πολλά και αναρίθμητα δεινά. Τόσο φοβερά δεινά που θα μας κάνουν τον βίο αβίωτο.

Και θα μας αναγκάσουν να λέμε στους πεθαμένους "βγείτε εσείς οι πεθαμένοι να μπούμε εμείς οι ζωντανοί".

Ο Θεός που είναι ο Κύριος της Ζωής και του θανάτου να εμψυχώσει, να ευτονώσει και να ενθαρρύνει τις ψυχές όλων μας να αντιμετωπίσουμε τα αναμενόμενα και μέχρις ότου εκπνεύσουμε το ζην, στις δε νεότερες γενεές να δείξει τον δρόμο Του ώστε να τον βαδίσουν και να Τον ακολουθήσουν για να ζήσουν την ζωή της Πίστεως που θωρακίζει καλά και αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση όσων θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Αλλά και επιπλέον (και αυτό είναι πολύ σημαντικό), να παραβλέψουν και να κωφεύσουν στα λυσσαλέα καθημερινά κηρύγματα της ασταμάτητης ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΑΣ των επιστρατευμένων ακριβοπληρωμένων σπιούνων της Κυβερνητικής ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

ΠΗΓΗ apotixisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου