Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Οι γκλομπαλιστές υποκίνησαν τον πόλεμο για να εδραιώσουν την τυραννία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

 Carlo Maria Viganò

Αν δούμε τι συμβαίνει στην Ουκρανία, χωρίς να παραπλανηθούμε από τις χονδροειδείς παραποιήσεις των mainstream ΜΜΕ, συνειδητοποιούμε ότι ο σεβασμός των δικαιωμάτων του άλλου έχει αγνοηθεί εντελώς. Πράγματι, έχουμε την εντύπωση ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν, το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλουν σκόπιμα να διατηρήσουν μια κατάσταση εμφανούς ανισορροπίας, ακριβώς για να καταστήσουν αδύνατη κάθε προσπάθεια ειρηνικής επίλυσης της ουκρανικής κρίσης. Εδώ έγκειται η σοβαρότητα του προβλήματος. Αυτή είναι η παγίδα που έχει στηθεί τόσο για τη Ρωσία όσο και για την Ουκρανία, οι οποίες και οι δύο χρησιμοποιούνται για να μπορέσει η παγκοσμιοποιητική ελίτ να πραγματοποιήσει το εγκληματικό της σχέδιο.

Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο πλουραλισμός και η ελευθερία του λόγου, που επαινούνται τόσο σε χώρες που ισχυρίζονται ότι είναι δημοκρατικές, αποκηρύσσονται καθημερινά από τη λογοκρισία και τη μισαλλοδοξία απέναντι σε απόψεις που δεν ευθυγραμμίζονται με το επίσημο αφήγημα. Αυτού του είδους οι χειρισμοί έγιναν ο κανόνας κατά τη διάρκεια της λεγόμενης πανδημίας, εις βάρος γιατρών, επιστημόνων και διαφωνούντων δημοσιογράφων, οι οποίοι έχουν απαξιωθεί και εξοστρακιστεί μόνο και μόνο για το γεγονός ότι τόλμησαν να αμφισβητήσουν την αποτελεσματικότητα των πειραματικών σκευασμάτων. Δύο χρόνια αργότερα, η αλήθεια για τις αρνητικές επιπτώσεις και την ατυχή διαχείριση της υγειονομικής κρίσης έχει αποδείξει ότι έχουν δίκιο, αλλά η αλήθεια αγνοείται πεισματικά γιατί δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που ήθελε και θέλει το σύστημα σήμερα.

Εάν τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης μπόρεσαν μέχρι τώρα να ψευστούν ξεδιάντροπα για ένα θέμα αυστηρής επιστημονικής σημασίας, διαδίδοντας ψέματα και κρύβοντας την πραγματικότητα, θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί, στην παρούσα κατάσταση, θα έπρεπε ξαφνικά να ξαναβρούν την ειλικρίνεια και τον σεβασμό στον κώδικα ηθικής που απορρίφθηκε ευρέως με τον COVID.

Αλλά εάν αυτή η κολοσσιαία απάτη υποστηρίζεται και διαδίδεται από τα μέσα ενημέρωσης, η ευθύνη για την καταστροφή βαραίνει και τα εθνικά και διεθνή ιδρύματα υγείας, τις κυβερνήσεις, τους δικαστές, τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και την ίδια την ιεραρχία – ο καθένας στη δική του σφαίρα επιρροής στο να υποστηρίζει ενεργά ή να αποτυγχάνει να αντιταχθεί στο αφήγημα – μια καταστροφή που έχει επηρεάσει δισεκατομμύρια ανθρώπους στην υγεία τους, την περιουσία τους, την άσκηση των ατομικών τους δικαιωμάτων και ακόμη και την ίδια τη ζωή τους. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι όλοι αυτοί θα μπορούσαν ξαφνικά να δείξουν ίχνη αξιοπρέπειας και συμπάθειας για τους πολίτες και την πατρίδα τους όταν ένας πόλεμος απειλεί την ασφάλεια και την οικονομία τους.

Καταλαβαίνουμε ότι τα ίδια τα πρακτορεία ειδήσεων, οι πολιτικοί και οι δημόσιοι θεσμοί εξαρτώνται από έναν μικρό αριθμό χρηματοπιστωτικών ομάδων που ανήκουν σε μια ολιγαρχία που, στην οποία όλους συνδέει όχι μόνο το χρήμα και η εξουσία, αλλά και ο ιδεολογικός δεσμός που καθοδηγεί τη δράση και την παρέμβασή τους στην πολιτική σε εθνικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή η ολιγαρχία δείχνει τα πλοκάμια της στον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και σε «φιλανθρωπικούς» θεσμούς όπως η Ανοικτή Κοινωνία του Τζορτζ Σόρος και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Όλες αυτές οι οντότητες είναι ιδιωτικές και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό τους, και ταυτόχρονα έχουν την εξουσία να επηρεάζουν τις εθνικές κυβερνήσεις, μεταξύ δικών τους αντιπροσώπων που εκλέγονται ή διορίζονται σε θέσεις κλειδιά. Το παραδέχονται και οι ίδιοι, όταν γίνονται δεκτοί με όλες τις τιμές από αρχηγούς κρατών και παγκόσμιους ηγέτες, τους σέβονται και τους φοβούνται αυτοί οι ηγέτες ως να είναι οι πραγματικοί κύριοι της μοίρας αυτού του κόσμου. Έτσι, αυτοί που κατέχουν την εξουσία στο όνομα του «λαού» αψηφούν τη βούληση του λαού και περιορίζουν τα δικαιώματά του, για να είναι υπάκουοι αυλικοί σε κυρίους που κανείς δεν έχει εκλέξει, αλλά που ωστόσο υπαγορεύουν την πολιτική και οικονομική τους ατζέντα στα έθνη. 

Ερχόμαστε στην κρίση της Ουκρανίας, η οποία μας παρουσιάζεται ως συνέπεια της επεκτατικής αλαζονείας του Βλαντιμίρ Πούτιν απέναντι σε ένα ανεξάρτητο και δημοκρατικό έθνος από το οποίο διεκδικεί παράλογα δικαιώματα. Ο «πολεμοχαρής Πούτιν» λέγεται ότι σφαγιάζει τον ανυπεράσπιστο πληθυσμό, που αντιστέκεται με θάρρος για να υπερασπιστεί την πατρίδα του, τα ιερά σύνορα του έθνους του και τις καταπατημένες ελευθερίες των πολιτών. Ως εκ τούτου, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι «υπερασπιστές της δημοκρατίας», λέγεται ότι δεν μπορούν να επέμβουν μέσω του ΝΑΤΟ για να αποκαταστήσουν την αυτονομία της Ουκρανίας, να εκδιώξουν τον «εισβολέα» και να εγγυηθούν την ειρήνη. Μπροστά στην «αλαζονεία του τυράννου», λέγεται ότι οι λαοί του κόσμου πρέπει να σχηματίσουν ένα κοινό μέτωπο, επιβάλλοντας κυρώσεις στη Ρωσική Ομοσπονδία και στέλνοντας στρατιώτες, όπλα και οικονομική βοήθεια στον «φτωχό» Πρόεδρο Ζελένσκι, τον «εθνικό ήρωα» και «υπερασπιστή» του λαού του. Ως απόδειξη της «βίας» του Πούτιν, τα μέσα ενημέρωσης διέδωσαν εικόνες βομβαρδισμών, στρατιωτικών ερευνών και καταστροφών, αποδίδοντας την ευθύνη στη Ρωσία. Και για να εγγυηθούν μια «διαρκή ειρήνη», η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ ανοίγουν διάπλατα την αγκαλιά τους για να καλωσορίσουν την Ουκρανία ως μέλος. Και για να αποτρέψει τη «σοβιετική προπαγάνδα», η Ευρώπη σκοτώνει τώρα το Russia Today και το Sputnik, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες είναι «ελεύθερες και ανεξάρτητες».

Αυτό είναι το επίσημο αφήγημα, στο οποίο συμμορφώνονται όλοι. Καθώς βρισκόμαστε σε πόλεμο, η διαφωνία μετατρέπεται αμέσως σε λιποταξία, και όσοι διαφωνούν είναι ένοχοι προδοσίας και αξίζουν σοβαρές κυρώσεις, ξεκινώντας από τον δημόσιο εξοστρακισμό, μια εμπειρία που απέκτησαν καλά με τον COVID εναντίον των «ανεμβολίαστων». Αλλά αν θέλεις να μάθεις την αλήθεια, θα πρέπει να μπορείς να βλέπεις τα πράγματα από διαφορετικές σκοπιές και να κρίνεις τα γεγονότα από αυτό που είναι και όχι από το πώς σου τα παρουσιάζουν.

ΠΗΓΗ redskywarning

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου