Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Η Ουκρανία διόρισε την τράπεζα Rothschild ως σύμβουλο στο υπουργείο Οικονομικών το 2017!!!

Baxter Dmitry

Η διαβόητα διεφθαρμένη ουκρανική κυβέρνηση διόρισε την τράπεζα Rothschild (Ρότσιλντ) να συμβουλεύει το Υπουργείο Οικονομικών της το 2017 σε μια προσπάθεια να διαχειριστεί τις «μεσοπρόθεσμες υποχρεώσεις του χρέους», σύμφωνα με δημοσιεύματα. (reuters)

Η Ουκρανία, η οποία αναμένεται από τους επενδυτές να ξεκινήσει σύντομα την παράταση των λήξεων του χρέους της, διόρισε την Rothschild ως σύμβουλο του υπουργείου Οικονομικών της, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση.

Το Κίεβο επέστρεψε στις διεθνείς κεφαλαιαγορές το 2017, έχοντας διορίσει τις Citi, Goldman Sachs και JPMorgan να ηγηθούν μιας έκδοσης ομολόγων – η πρώτη της μετά την αναδιάρθρωση χρέους το 2015.

Δεν είναι σαφές ποια υπηρεσία παρείχε η Rothschild στην ουκρανική κυβέρνηση, αν και μια πηγή είπε στο Reuters ότι η διαβόητη τράπεζα βοηθά την Ουκρανία «να διαχειριστεί τις μεσοπρόθεσμες υποχρεώσεις του χρέους».

Όσοι γνωρίζουν λένε ότι όλοι οι πόλεμοι είναι πόλεμοι τραπεζιτών, και ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων ξυπνά με το γεγονός ότι το 99% του πληθυσμού της Γης ελέγχεται από μια ελίτ που αποτελεί το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού – αλλά το ξέρατε ότι μια οικογένεια, οι Ρότσιλντ, κυβερνούν τα πάντα, ακόμα και αυτό το 1% της ελίτ;

Στα παρασκήνια η δυναστεία των Rothschild είναι αναμφισβήτητα η πιο ισχυρή γραμμή αίματος στη Γη και ο εκτιμώμενος πλούτος της είναι περίπου 500 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Οι συμβουλές του προγόνου του Ρότσιλντ και του αρχικού τραπεζίτη εγκληματία Νέιθαν Μάγιερ Ρότσιλντ κατά τη διάρκεια των Ναπολεόντειων πολέμων ήταν να «αγοράζουμε όταν υπάρχει αίμα στους δρόμους». Αποδείχθηκε σωστό όταν η Ρωσία κατέλαβε την Κριμαία το 2014, με τις ρωσικές μετοχές σε ρούβλια να εκτινάσσονται στα ύψη για σχεδόν οκτώ χρόνια.

Κεφαλαιοποιούν ξανά το αίμα οι Ρότσιλντ;

Η πραγματική δύναμη των Ρότσιλντ ξεπερνά κατά πολύ την τραπεζική τους αυτοκρατορία. Εάν δεν είστε ακόμη έκπληκτοι από τη δύναμη των Rothschild (το ξέρω ότι είστε), παρακαλώ να ξέρετε ότι βρίσκονται επίσης πίσω από όλους τους πολέμους από τον Ναπολέοντα. Τότε ήταν που ανακάλυψαν πόσο κερδοφόρο είναι να χρηματοδοτείς και τις δύο πλευρές ενός πολέμου και το κάνουν από τότε.

Το 1849, η Guttle Schnapper, η σύζυγος του Mayer Amschel δήλωσε:

«Αν οι γιοι μου δεν ήθελαν πολέμους, δεν θα υπήρχαν».

Έτσι, ο κόσμος εξακολουθεί να βρίσκεται σε πόλεμο, επειδή είναι πολύ, πολύ κερδοφόρος για τους Rothschild και τις παρασιτικές τους γραμμές αίματος. Και για όσο θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε το χρήμα, ο κόσμος δεν θα γνωρίσει ποτέ την ειρήνη.

ΠΗΓΗ newspunch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου