Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Κανιβαλίζουν την ψυχή μας!…

παπα-Ηλίας Υφαντής

Οι δυο εικονιζόμενοι στη φωτογραφία (κάτω δεξιά ) νεοταξίτες νάρκισσοι είναι ο Σβάμπ και ο σύμβουλός του Yuval Noah Harari.

Ο Σβάμπ έγινε πασίγνωστος απ’ το διαβόητο σύγγραμμά του της  «The Great reset» (=Η Μεγάλη Επανεκκίνηση), Που, όπως φαίνεται, φιλοδοξεί να αντικαταστήσει την Καινή Διαθήκη. Και, όπως ο Χριστός έκοψε στα δύο την παγκόσμια ιστορία και ο Σβάμπ με την παρέα του, φιλοδοξούν να κάμουν μια παρόμοια τομή. Που σημαίνει ότι οι “μεγαλοφυΐες” αυτές (Ρότσιλδ, Γκέιτς, Σόρος, Σβάμπ,κλπ) ασφαλώς έχουν πολύ μεγάλη ιδέα, όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά και για το έργο τους.

Ο Κ. Σβάμπ καυχιέται  (Pro News(29-3-22)  ότι διεισδύει στις κυβερνήσεις, ελέγχει τους πολιτικούς, τα ΜΜΕ, τους επιστήμονες και τους θρησκευτικούς ηγέτες.  Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι, όπως ο Μακρόν και ο Τριντώ είναι οπαδοί της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Και  έχουν ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των διαχωρισμών μεταξύ των πολιτών. Το ίδιο ισχύει και για τον «ημέτερο» Κούλη, τον φανατικό μελετητή και εμμονικό εφαρμοστή εφιαλτικών νεοταξικών μέτρων. Και ασφαλώς δεν έχουμε καμιά αμφιβολία για το ότι οι πάσης φύσεως «ηγέτες» μας δεν είναι εκλεγμένοι από τον λαό, αλλά δια καλπονοθείας άνωθεν φυτεμένοι.

Εξάλλου ο κ. Yuval Noah Harari, σε διάλεξή του ( Pro News 28-3-22) φαίνεται να μας ξεφουρνίζει αλλόκοτα και εφιαλτικά ιδιοσκευάσματα. Όταν, για παράδειγμα, υποστηρίζει ότι:

 «Εμείς οι άνθρωποι πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι δεν είμαστε πια μυστηριώδεις ψυχές. Είμαστε πλέον ζώα που μπορούν να χακαριστούν».

«Η όλη ιδέα ότι οι άνθρωποι έχουν ψυχή ή πνεύμα και ότι έχουν ελεύθερη βούληση και ότι κανείς δε γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα tους, αυτό τελείωσε!

Η ελεύθερη βούληση τελείωσε. Τέρμα. Σήμερα διαθέτουμε την τεχνολογία για να χακάρουμε τα ανθρώπινα όντα σε μαζική κλίμακα. Τα πάντα είναι ψηφιοποιημένα. Τα πάντα παρακολουθούνται. Σ’ αυτήν την περίοδο κρίσης, οφείλεις να ακολουθείς την επιστήμη».

Που σημαίνει ότι τα νεοταξίτικα αφεντικά δεν υπονομεύουν μόνο την πίστη μας, ούτε διαγουμίζουν την πατρίδα μας και καταργούν την ελευθερία μας, αλλά, σε τελική ανάλυση κανιβαλίζουν την ίδια μας την ψυχή.

Βέβαια το ότι οι άνθρωποι αυτοί μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα  το ξέρουμε. Κι ακόμη ότι θέλουν να μας μεταβάλουν σε τηλεπαρακολουθούμενα και  τηλεκατευθυνόμενα ζόμπι κι αυτό επίσης το γνωρίζουμε. Αυτό που τώρα φαίνεται πλέον ξεκάθαρα είναι οι φοβερές συνέπειες, που θα έχει η ανίερη αυτή προσπάθειά τους. Και όλα αυτά στο όνομα της τεχνολογίας και της επιστήμης.

Που σημαίνει ότι μπήκαμε στον πλέον σκοτεινό και απάνθρωπο  μεσαίωνα της παγκόσμιας ιστορίας. Κάποτε η παπική Ιερή Εξέταση έκαιγε τους Εβραίους, τους αιρετικούς, και τους επιστήμονες. Τώρα ο σιωνισμός και ο ναζισμός-οι κάποτε θανάσιμοι εχθροί- σφιχταγκαλιασμένοι με εργαλείa τους την επιστήμη και την τεχνολογία δεν διαγουμίζουν   μόνο τις ελευθερίες και τα δικαιώματά μας, αλλά, σε τελική ανάλυση, και την ίδια μας την ψυχή.

Και αυτό δεν είναι συνωμοσιολογία, αλλά πραγματικότητα, που μας την βροντοφωνάζουν και μας την πετάνε κατάμουτρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Ρωμαίοι ονόμαζαν τους δούλους RES (=πράγματα). Εξ ου, όπως φαίνεται,   και ο χαρακτηρισμός της νεοταξικής συμμορίας τους ως  Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Το Ευαγγέλιο μας λέει χαρακτηριστικά: «Μη φοβάστε αυτούς, που μπορούν να σκοτώσουν το σώμα σας. Να φοβάστε αυτούς, που μπορούν να σκοτώσουν, εκτός απ’ το σώμα σας, και την ψυχή σας. Η οποία είναι πολυτιμότερη από ολάκερο το σύμπαν». Και στην προκειμένη περίπτωση έχουμε ακριβώς να κάνουμε με τους δολοφόνους της ψυχής.

Ακούστε, λοιπόν, τι ακόμη διατείνονται οι αξιότιμοι αυτοί ψυχοκτόνοι  (Pro News(28-3-22):  

«Οι άνθρωποι μπορεί σε 100 χρόνια να αναγνωρίσουν την πανδημία του κορωνοϊού ως τη στιγμή που ένα νέο καθεστώς πήρε τον έλεγχο. Ειδικά η παρακολούθηση μέσα στο ίδιο το σώμα η οποία θεωρώ ότι είναι ίσως η πιο σημαντική εξέλιξη του 21ου αιώνα, είναι αυτή η ικανότητα να χακάρουμε ανθρώπινα όντα. Να πηγαίνουμε υποδόρια, να συλλέγουμε βιομετρικά δεδομένα, και να κατανοούμε τους ανθρώπους καλύτερα απ’ όσο καταλαβαίνουν αυτοί τους εαυτούς τους. Αυτό πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό γεγονός του 21ου αιώνα».

Δηλαδή η δολοφονική πατέντα του κορονοϊού και των εμβολίων εργαλειοποιήθηκε γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό. Που σημαίνει ότι βρισκόμαστε μπροστά σε κοσμογονική ανατροπή. Κι εδώ είναι ακριβώς, που χρειαζόμαστε κάποιους ανθρώπους σαν τους αγίους Πατροκοσμά, Πορφύριο και Παΐσιο: 

Ο Πατροκοσμάς μας λέει:  Κι αν σας τα πάρουν όλα, μην στενοχωριέστε. Ο Χριστός και η ψυχή σας χρειάζονται. Αυτά κανείς δεν μπορεί να σας τα πάρει. Εκτός κι αν τα δώσετε με τη θέλησή σας.  Κι εδώ ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα με τα κανιβαλικά εμβόλια. Στο ότι δηλαδή παραδίδουμε την ψυχή μας σε ανόσια χέρια ψυχοκτόνων.

Πήγαν, λέει, στον Άγιο Παΐσιο κάποιοι, που ασχολούνταν με το διάστημα. Και καυχιόντουσαν για τα επιτεύγματα της επιστήμης. Και ιδιαίτερα για  το ταξίδι στο φεγγάρι. Κι ο Άγιος τους ρώτησε, πόσο χρόνο και χρήματα χρειάστηκαν. Κι, όταν πήρε την ευνόητη απάντηση-πολλά χρήματα και πολύ χρόνο- αποκρίθηκε: Εδώ, στο Άγιο ΄Ορος,  υπάρχουν άνθρωποι, που σ’ ένα δευτερόλεπτο και χωρίς καμιά δαπάνη, φτάνουν μέχρι τον Θεό. Περί αυτού, λοιπόν πρόκειται. Καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στην ψυχή μας και στον Χριστό αφενός και το σατανά και τους τσαρλατάνους Μέγκελε της επιστήμης και της τεχνολογίας αφετέρου. Κάποιοι επέλεξαν το Σατανά και τους οπαδούς του. Και είναι ιδιαίτερα περήφανοι,

Εμείς;

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου