Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Ο Ελληνισμός χρειάζεται γνήσιους πατριώτες πολιτικούς...

Κύπρος Ασπρής

Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία ότι στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού Μητσοτάκη και του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, στην Τουρκία πριν λίγες μέρες, νικητής στις συνομιλίες θα ήταν η Τουρκική πλευρά.

Παρόλο που κέρδισαν και άλλες υποχωρήσεις οι Τούρκοι από μέρους της Ελληνικής πλευράς, ο Μητσοτάκης ήταν πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος με τις συνομιλίες που είχε με την Τουρκική πλευρά. Θεωρεί ότι είναι σχεδόν όλα υπό έλεγχο μεταξύ των δύο χωρών.

Να ρωτήσω το αυτονόητο, τί πήγε να διαπραγματευτεί; Τα αιτήματα της Τουρκίας τα γνωρίζουμε εδώ και χρόνια αφού μας τα είπαν ξεκάθαρα· Αφορούν την αποστρατικοποίηση στα Ελληνικά νησιά, τη διεκδίκηση και άλλου Ελληνικού εδάφους, τη διεκδίκηση του θαλάσσιου πλούτου και όχι μόνον.  Νομίζει ότι με το να κάνει και άλλες υποχωρήσεις θα σταματήσουν οι διεκδικήσεις της Τουρκίας; Με τις πράξεις του ο Μητσοτάκης είναι ξεκάθαρο ότι ως πολιτικό πρόσωπο δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός, να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα του Ελληνισμού. Αφού και ο Μητσοτάκης είναι ελεγχόμενος και βολεμένος· είναι και αυτός ένας πολιτικός νάνος. Δεν νομίζω να είναι τυχαία η ημερομηνία της συνάντησης που έγινε·  την ημέρα της Κυριακής της Ορθοδοξίας και λίγες μέρες πριν τις 25 Μαρτίου.  

Πώς θα έρθουν καλύτερες μέρες όταν στην πλειοψηφία η πολιτική ηγεσία του Ελληνισμού δεν πονεί τους ίδιους τους Έλληνες, την ίδια την Πατρίδα τους; Επιδιώκουν να εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα των ξένων Κρατών. Δεν ενδιαφέρονται για την Ιστορία της Πατρίδας τους, δεν ενδιαφέρονται για τη Θρησκεία μας, αντίθετα ορισμένοι πολιτικοί πολεμούν με μίσος την ίδια την Ορθοδοξία με τις αποφάσεις τους. Όχι μόνον δεν ενδιαφέρονται για την Παιδεία άλλα την πολεμούν. Δεν έχουν το θάρρος να παραδεχτούν τα λάθη τους και τις παραλείψεις τους. Ο απλός κόσμος υποφέρει οικονομικά εδώ και καιρό από τις αυξήσεις στα προϊόντα, στις υπηρεσίες. Υποφέρει από τις αυξήσεις του μαύρου χρυσού που έχει ως επακόλουθο να έρθουν τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα του. Στους πολιτικούς δεν ιδρώνει το “αυτί τους” για τη φτωχολογιά παρόλο που πριν πάρουν την εξουσία στα χεριά τους άλλα υπόσχονταν, ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες και στο τέλος έρχονται χειρότερες μέρες.   

Αρκετά ισχυρά  Μ.Μ. Εξαπάτησης κατάφεραν να ελέγχουν και να βοηθούν με το  αζημίωτο τους πολιτικούς νάνους του Ελληνισμού. Είναι ξεκάθαρο χωρίς περιστροφές ότι το παιγνίδι είναι στημένο εις βάρος του Ελληνισμού από αυτούς που μας κυβερνούν εδώ και χρόνια.    

Στις 25 Μαρτίου του 2022 ο Ελληνισμός θα γιορτάσει τα 201 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης κατά του Τούρκου κατακτητή. Ο πόλεμος ήταν άνισος μεταξύ των Τούρκων και των Ελλήνων. Οι Έλληνες ήταν όπως πάντα πολύ λίγοι αριθμητικά σε σύγκριση με τους Τούρκους. Επίσης οι Τούρκοι είχαν τεράστιο στρατιωτικό εξοπλισμό σε σύγκριση με τους Έλληνες. Οι Αγνοί αγωνιστές του 1821, τα μοναδικά όπλα που διάθεταν ήταν η Αληθινή Πίστη, η αληθινή αγάπη προς την Πατρίδα τους, ο πόθος προς την Ελευθερία. Ξεκίνησαν τον Ιερό αγώνα με τη Βοήθεια της Παναγίας, για αυτό το λόγο επέλεξαν να αρχίσει ο αγώνας την ήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μας. Όπως τότε που  με τη βοήθεια της Παναγίας μας ήρθε η πολυπόθητη Ελευθερία έτσι θα έρθει και τώρα. Να μην ξεχνάμε ότι οι αγνοί ήρωες του 1821 πέθαναν για την Ελευθερία της Πατρίδας τους, για να είμαστε εμείς Ελεύθεροι.  

Ερχόμαστε στο σήμερα που ο Ελληνισμός δεν έπαψε ποτέ να απειλείται  από την Τουρκία με νέα εισβολή σε Ελληνικό έδαφος ανά πάσα στιγμή. Δεν έχουμε άξιους πολιτικούς να αντιμετωπίσουν την Τουρκική απειλή. Για να μην θρηνήσουμε και ξανά σε ερείπια, για να μην υπάρχουν ξανά άλλοι πρόσφυγες, πρέπει και επιβάλλεται ο ίδιος ο λαός να επιλέγει άξιους πολιτικούς να τον κυβερνούν. Να μην ξεχνά τους πολιτικούς που τον πρόδωσαν, να μην ξεχνά τους πολιτικούς που παρέδωσαν καμένη γη, να μην ξεχνά τους πολιτικούς που πολεμούν την ίδια την Παναγία μας. Να μην ξεχνά αυτούς τους πολιτικούς που Πρόδωσαν τη Μακεδονία.  

Ο Ελληνισμός χρειάζεται γνήσιους Πατριώτες πολιτικούς που να αγαπούν την Πατρίδα τους , πολιτικούς που να έχουν αληθινή πίστη προς στην Παναγία μας! Ο Ελληνισμός χρειάζεται πολιτικούς που να είναι περήφανοι για την Ελληνική Σημαία του έθνους μας! Ο Ελληνισμός χρειάζεται πολιτικούς που να μην πολεμούν τον Σταυρό! Ο Ελληνισμός χρειάζεται πολιτικούς που να πονούν το λαό και όχι να τον κυνηγούν σαν να είναι εγκληματίας εφόσον δεν υπάκουσε στις παράλογες αποφάσεις τους και δεν έκανε το εμβόλιο που  του επέβαλαν.  Ο Ελληνισμός χρειάζεται πολιτικούς που να μην είναι αυτοσκοπός η εξουσία και  το χρήμα. Ο Ελληνισμός χρειάζεται Πατριώτες πολιτικούς που να μην είναι ελεγχόμενοι και βολεμένοι…  

 ΠΗΓΗ triklopodia

1 σχόλιο:

  1. Γιατροί και διδάκτορες κάνουν ντελίβερι για να επιβιώσουν και "αδώνιδες", ζελένσκηδες και "κουρουπλήδες" μετράνε εκατομμύρια κάνοντας πολιτική σταδιοδρομία. Αυτά δεν γίνονται αν οι Λαοί δεν είναι "πανέξυπνοι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή