Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

«Οι 12 Πίθηκοι», οι «μαϊμουδιές» των κυβερνήσεων και το ιατρικό ιερατείο που κυβερνάει πλέον τον πλανήτη

     Θεόφραστος   Ανδρεόπουλος


Αυτά που έχουν συμβεί στις ζωές μας φέτος το 2020 λόγω της "πανδημίας" του κορωνοϊού μόνο με δυστοπικές ταινίες του Τέρι Γκίλιαμ μπορούν να συγκριθούν και συγκεκριμένα με τους «12 Πίθηκους» και το «Μπραζίλ».
Γιατί το μέλλον που περιέγραφαν τα δύο εξαιρετικά αυτά, κινηματογραφικά έργα μοιάζει πολύ με αυτό που δημιουργούν τώρα οι κυβερνήσεις με δικαιολογία τον ιό.

Μας επιβάλλουν να ζούμε με μάσκες, να έχουμε αποστάσεις από όσους αγαπάμε και τώρα επιχειρούν να επιβάλλουν ακόμα και λογοκρισία σε ότι λέμε και σκεφτόμαστε.

Σκέφτεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά με την "πανδημία" του κορωνοϊού και τα μέτρα που έχουν παρθεί; Αυτόματα μπαίνεις στην «μαύρη λίστα» και μπορεί να έχεις ακόμα και ποινικές ευθύνες!

Το ότι το Σύνταγμα επιτρέπει την ελευθερία γνώμης και λόγους έχει πάει περίπατο… Έχουμε Δημοκρατία και θα λες… αυτό που θέλουμε.

Σιγά σιγά επιβάλλεται και στην σκέψη αυτό.

Είναι η παλιά κομμουνιστική… «αναδιαπαιδαγώγηση». Όσα μέλη των κοινωνιών του υπαρκτού σοσιαλισμού είχαν αποκλίνουσες σκέψεις από το σοσιαλιστικό «παράδεισο» λάμβαναν επανεκπαίδευση μέχρι να συνετιστούν. Αν ήταν αδιόρθωτοι απλά «εξαφανίζονταν» γενικώς ακόμα και από τις… φωτογραφίες.

Αυτό που φοβίζει ιδιαίτερα είναι ότι δημιουργείται ένα νέο ιερατείο παγκοσμίως που είναι το ιατρικό. 

Αυτό γιατί η παγκόσμια Ελίτ υποβάθμισε τις θρησκείες και έφερε στην θέση τους τη νέα θρησκεία του Υλισμού. Για να επιβιώσει η νέα θρησκεία του Υλισμού-Εωσφωρισμού πρέπει να επικεντρωθεί στο απόλυτο κίνητρο που είναι αυτό της βιολογικής επιβίωσης. Συνεπώς, το νέο ιερατείο το οποίο έχει επιβληθεί στην Ανθρωπότητα και φυσικά και στην Ελλάδα είναι το ιατρικό ιερατείο.

Το ιατρικό ιερατείο έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός κανονικού θρησκευτικού ιερατείου. Έχει φανατικούς οπαδούς που θα σκότωναν για αυτό. Είναι οι ακόλουθοι του που το υπακούν σε κάθε εντολή που δίνει καθώς «η Επιστήμη πάντα ξέρει». Έχει το «αλάθητο» κι ας αλλάζει θεωρίες κάθε χρόνο σε κάθε τομέα των επιστημών καθώς νέα δεδομένα και νέα βιώματα δεν επαλήθεύουν την πρότερη θεωρία και πρέπει να συνταχθεί μια καινούρια.

Θα θυμίσουμε ότι αν και σε γενικές γραμμές η Νευτώνεια Φυσική ισχύει για την μέση ζωή ρουτίνας, έχει αντικατασταθεί από την Κβαντική Φυσική που απλώνεται στην σφαίρα της «Μαγείας» και του «Υπερβατικού».

Το επιστημονικό ιερατείο έχει την επίσημη ευθύνη ακόμα και να κατευθύνει κυβερνήσεις. Στην Ελλάδα η επιτροπή των Σοφών εισηγείται και η κυβέρνηση ακούει. Έτσι δεν υπάρχει και ποινική ευθύνη κανενός.

Εισήγηση σημαίνει πρόταση την οποία όμως η κυβέρνηση την βαφτίζει «εντολή» και την ακολουθεί πιστά ενώ αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης λέγοντας «κάνω αυτό που μου ζητάνε οι επιστήμονες».

Θα υπάρχουν όμως ποινικές ευθύνες για όποιον τολμήσει να διαφωνήσει και να εκθέσει την μη αρεστή άποψή του…

Στην θρυλική ταινία «Οι 12 Πίθηκοι» ένας τρελός διασπείρει έναν θανατηφόρο ιο σε όλο τον πλανήτη πηγαίνοντας από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο και μέσα σε έξι μήνες πεθαίνουν πάνω από έξι δισεκατομμύρια άνθρωποι.

Αυτό που αποκαλύπτεται όμως είναι ότι την διασπορά του ιού την επέτρεψε εν γνώσει του να γίνει, το επιστημονικό ιερατείο, το οποίο κρατούσε τους επιζώντες κάτω από το έδαφος σε σπηλιές, με τον φόβο ότι ο ιος ακόμα υπήρχε, αν και είχε σταματήσει να υπάρχει προ πολλού.

Τι σημαίνει αυτό; Το επιστημονικό ιερατείο χρησιμοποιούσε τον απόλυτο φόβο και τρόμο για να έχει την απόλυτη εξουσία σε όσους απέμειναν. Είναι η εξουσία η οποία ποτέ δεν μπορεί να καταλυθεί. Γιατί όλοι φοβούνται για την ζωή τους.

Αυτή την στιγμή ζούμε το ίδιο πράγμα σε πιο ήπια μορφή (ακόμα) στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο πλανήτη. Η παγκόσμια Ελίτ έχει κατορθώσει να ελέγχει τους πάντες μέσω του ιατρικού ιερατείου που έχει το «αλάθητο» και οι ζώες όλων μας τους ανήκουν από τώρα και για… πάντα.

Την επόμενη χρονιά αν χρειαστεί θα βγει άλλος ιος, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ΠΟΥ η διασπορά του κορωνοϊού επιβραδύνεται!

Η βασική προϋπόθεση για να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωτικό παγκόσμιο κράτος, εκτός από μια παγκόσμια κρίση τύπου κορωνοϊού, είναι η κατάργηση του λεγόμενου «free speech» που μπορεί να επιβληθεί υπό καθεστώς φόβου και τρόμου και κυρίως της «αναγκαιότητας».
Δηλαδή λόγω του έκτακτου των ημερών «δεν θα μιλάει κανείς».

Η «ελευθερία του λόγου» είναι αυτή που προξενεί εξεγέρσεις, αντιστάσεις και δρομολογεί αλλαγές. Όταν γίνεται κατανοητό πως αυτή καταστρατηγείται και επιχειρείται  η εξαφάνισή της με έμμεσους στην αρχή τρόπους, με δήθεν νομιμότητα και «αόρατα» τότε είναι σίγουρο πως βρισκόμαστε ήδη στον προθάλαμο ενός δικτατορικού καθεστώτος που έρχεται και θα καταστήσει ακόμα και τις ίδιες τις εκλογές σε μια ανούσια τυπική διαδικασία.

Ελευθερία του λόγου σημαίνει να μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, όπως το θέλει και φυσικά να κρίνεται για αυτό, όχι όμως να κινδυνεύει με φυλάκιση, βιολογική εξόντωση ή να δέχεται ψυχολογικό και συνειδησιακό «στρες» μέχρι η γνώμη του να γίνει της «αρεσκείας» της επικρατούσας πολιτικής κατάστασης.
Πλέον διαμέσου κάποιων ιδιωτικών υπεροργανισμών όπως οι Google, Facebook, Instagram και Twitter οι απόψεις ελέγχονται αφού «δεν μπορούν να μεταδοθούν» όπου πρέπει και όπως πρέπει.

Αυτό σημαίνει θα ακούτε την δική μας «προπαγάνδα» και όχι τις «άλλες» απόψεις και δια της υπνωτιστικής μεθόδου της επαναλήψεως «στο τέλος θα αποδεχτείτε το δικό μας σύστημα διοίκησης και κατανόησης».

Θα πούμε το εξής: Όταν καταργούνται λέξεις, λείπουν λέξεις. Όταν λείπουν λέξεις, λείπουν σκέψεις. Όταν λείπουν σκέψεις, λείπουν αντιδράσεις. Μονάχα οι δούλοι δεν αντιδρούν και οι υπηρέτες, ελεύθερους ανθρώπους όμως δεν θα τους λέμε.

Έρχεται λοιπόν ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας ο οποίος είπε ότι η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει τα fake news που αφορούν τον κορωνοϊό και μαζί την δημόσια υγεία και τόνισε ότι προβλέπεται έως και 3 χρόνια φυλάκιση για όσους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις. Δηλαδή τι εννοεί; Δεν υπάρχουν εισαγγελείς για να το κρίνουν αυτό; Αυτός τι είναι, ο «υπενθυμιστής»;
Μάλιστα όπως επισήμανε, αν διαπιστωθεί ότι η εφαρμογή των νέων διατάξεων δεν είναι πολύ  αποτελεσματική για τα συγκεκριμένα αδικήματα, είναι πολύ πιθανό μέσα από τις  προτάσεις της ειδικής επιτροπής που παρακολουθεί το  νέο ποινικό κώδικα να προχωρήσει η πολιτεία  σε αυστηροποιήση των ποινών για την διασπορά ψευδών ειδήσεων. Για την παραβίαση της καραντίνας του κορωνοϊου, όπως είπε ο κ. Τσιάρας,  το αδίκημα αυτό υπόκειται στο 285 άρθρο του ποινικού κώδικά, που προβλέπει  φυλάκιση έως και 10 έτη αν κάποιος κριθεί υπαίτιος για το θάνατο ενός ανθρώπου, και μεγαλύτερες ποινές αν προκληθεί θάνατος περισσότερων ανθρώπων.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ζούμε οργουελικές καταστάσεις.
Το τι είναι καλό και τι όχι πρέπει πάντα να το κρίνει αυτός που το ακούει. Αυτό τον καθιστά υπεύθυνο άτομο. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να φτάνουν στα αυτιά του όλες οι απόψεις ακόμα και οι «λάθος».
Αν δεν υπήρχαν οι λάθος επιλογές, οι λάθος αποφάσεις, οι λάθος σκέψεις στην ζωή μας, τότε πώς θα καταλαβαίναμε ποιες είναι οι σωστές;

 Αλλά ακριβώς αυτό θέλουν, την άνευ όρων αποδοχή των αποφάσεών τους για το «καλό μας»…

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου