Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος ιός και ποια η πιο επώδυνη επιδημία…..

 

“ Η πνευματική ασθένεια σε σχέση με την ψυχική νόσο είναι μολυσματική˙ διαδίδεται με την ταχύτητα μιας επιδημίας…όπως έγινε με αυτούς που μας κυβερνούν. Αυτοί από πνευματική άποψη μολύνθηκαν πολύ σοβαρά. Οι δυνάμεις του Κακού κατέλαβαν ολοκληρωτικά τις ψυχές τους, το κακό εμπότισε όλο το είναι τους και στην συνέχεια δηλητηρίασαν τις ψυχές εκατομμυρίων ατόμων …

 Ο ιός του Κακού μεταδόθηκε έτσι από αυτούς που μας κυβερνούν στην ανθρώπινη κοινωνία.”

(Από το βιβλίο του ”Père Arsène, Passeur de la foi, consolateur des âmes” (Τome I εκδ.cerf-σσ.225) που αναφέρεται στη ζωή και το έργο του μεγαλύτερου και πιο δημοφιλή Αγίου του 20ου αι. της Ρωσίας που ακόμη δεν έχει επίσημα αναγνωριστεί. Ήταν Πανεπιστημιακός, Ιστορικός Τέχνης και στη συνέχεια έγινε Ιερομόναχος στη Μονή της Όπτινα.Μεγάλο μέρος της ζωής του το πέρασε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης).

Kαι το ερώτημα που τίθεται είναι μήπως η ηγεσία, η κοσμική και πνευματική εξουσία σε παγκόσμιο επίπεδο, για μια ακόμη φορά, γίνεται φορέας αυτού του πιό επικίνδυνου ιού, δηλαδή “του ιού του Κακού”, και τον μεταδίδει μολύνοντας τις κοινωνίες με ταχύτητα επιδημίας!

Γιατί υπάρχει ιστορικό προηγούμενο και όχι μόνον ένα…

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου