Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Επεξήγηση επίκαιρων όρων, δυσνόητων για τον μέσο άνθρωπο

 

Τι σημαίνει ότι κάποιος είναι ασυμπτωματικός; Πρακτικά σημαίνει ότι μια ημέρα μπορεί να μας πούνε κάποιοι ότι όλοι έχουμε έναν ιό, και πρέπει να μας απομονώσουν, να μας ελέγχουν, να μας τσιπάρουν, να μας εμβολιάσουν. Είναι το τέλειο σχέδιο. Μια απειλή, ένας φόβος και πλήρης έλεγχος του πληθυσμού.

Μα λογαριάζουν χωρίς το Θεό αυτοί οι άνθρωποι. Η Εκκλησία θα μετοικήσει στις ερήμους και τα βουνά, αν χρειαστεί. Έως το 2020, κανείς ποτέ δεν εξαπέλυσε διωγμό εναντίον ασυμπτωματικών φορέων του AIDS, εναντίον ασυμπτωματικών καρδιοπαθών, καρκινοπαθών, ή άλλων νοσούντων.

Οι ιατρικές οδηγίες σχετικά με όλους τους ιούς, και τους κορωναϊούς, ήταν σαφείς. Όταν κάποιος δε νοσεί από βακτηριακή νόσο, αλλά από ιό, δεν πρέπει να παίρνει αντιβιοτικά. Η κάθε ίωση περνάει με το χρόνο, τρώγοντας φρούτα, λαχανικά, σούπες, καθώς ο οργανισμός παράγει αντισώματα ενάντια στον ιό, εφόσον διατρεφόμαστε και ζούμε σωστά.

Γιατί δεν αισθάνομαι καλά από όταν άρχισα να φορώ μάσκα; Eάν ο άνθρωπος φοράει μάσκα εμποδίζει την είσοδο καθαρού αέρα στους πνεύμονές του και ταυτόχρονα εισπνέει όλο το εκπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακα, δηλητηριάζοντας αργά και σταθερά τον οργανισμό του! Επίσης η μη οξυγόνωση του αίματος μέσω των πνευμόνων οδηγεί σε πτώση του ανοσοποιητικού συστήματος. Χωρίς οξυγόνο δε γίνονται οι χημικές αντιδράσεις στα λευκά αιμοσφαίρια, οι οποίες απαιτούνται για την άμυνα του οργανισμού. Δεν παράγω αντισώματα, άρα είμαι επιρρεπής σε όλους τους ιούς, και τους κορωναϊούς, και τους νέους και τους παλιούς, και στους ισπανικούς και στους ιταλικούς, και σε όσους υπάρχουν και σε όσους θα υπάρξουν. Κινδυνεύουμε να αρρωστήσουμε. Είναι σα να γυρίζουμε την εξάτμιση του αυτοκινήτου προς τα μέσα.

Θα τους ακούσουμε; Αν αρρωστήσουμε από την αποστείρωση που μας επιβάλλουν, θα πούνε μετά αρρωστήσατε όλοι από τον ιό. Η αυτοκτονία είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα. 

Ή ζούμε ελεύθερα χωρίς μάσκα ή πεθαίνουμε με μάσκα, αργά και βασανιστικά, λόγω μάσκας, όχι λόγω ιού

Ελευθερία ή θάνατος! Αγαπητοί μου τι σπουδαίο αυτό που είπε ο Χριστός πώς όποιος πεθάνει πριν πεθάνει, δε θα πεθάνει όταν πεθάνει. Αργοπεθαίνουμε μόνο από τα πάθη μας. Ας νικήσουμε επιτέλους τον ανθρώπινο φόβο, με τη χαρά του Χριστού.

Σκήνωσε Χριστέ στο βάθος της καρδιάς μας, Εσύ το μόνο αληθινό φως, το οποίο φωτίζεις κάθε άνθρωπο ερχόμενο σε αυτόν τον κόσμο, και έκβαλε κάθε φόβο, ανάγκη και θλίψη.

ΠΗΓΗ xrestia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου