Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Covid 19 η παγκόσμια φούσκα έτοιμη να σκάσει…

Βασίλειος  Μακρυγιάννης



14 μήνες και βάλε μετά αυτά είναι τα νούμερα μεταδοτικότητας και θνητότητας του covid 19 επί του παγκόσμιου πληθυσμού, αυτός είναι ο υπερμεταδοτικός και σούπερ φονικός ιός που για να τον σταματήσουν οι κυβερνώντες έπρεπε να επιβάλλουν καραντίνες μεσαιωνικού τύπου, να βασανίσουν τους ανθρώπους με μάσκες, πρόστιμα, απαγορεύσεις, λουκέτα σε επιχειρήσεις, ανεργία, φτωχοποίηση και ισοπέδωση της οικονομίας…;;;

Αυτός είναι ο φονικός ιός που πρέπει να εκβιαστούν όλοι οι πολίτες να κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο που βρίσκεται ακόμη στην φάση των κλινικών δοκιμών σύμφωνα με τις ίδιες τις εταιρίες…

Ο ιός υπάρχει αλλά είναι μιας μορφής γρίπη όπως δείχνουν τα ίδια νούμερα και οι αριθμοί, υπάρχουν άλλες ασθένειες και ιοί πολύ πιο επικίνδυνοι από αυτόν γιατί άραγε δεν είχαμε τέτοια υστερία και πιο πριν για την γρίπη ας πούμε που και αυτή κάθε χρόνο είχε χιλιάδες νεκρούς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και για όσους θα σπεύσουν να πούνε ότι είχαμε χαμηλά νούμερα σε μεταδοτικότητα και θνητότητα του ιού λόγω των έγκαιρων μέτρων της κυβέρνησης η απάντηση έρχεται από τους ίδιους τους κυβερνώντες που φώναζαν και τόνιζαν όλη αυτή την περίοδο ότι οι πολίτες δεν τηρούν τα μέτρα: Είμαστε 7 δις 837 εκατομμύρια κάτοικοι στον κόσμο. Από τα οποία έχουν διαγνωστεί θετικοί στο Sars-cov-2 μέσω ενός μη ειδικού κι αμφίβολου τεστ PCR, 173,4 εκατομμύρια άτομα.

Κατ΄ εκτίμηση του ΠΟΥ κι όχι με βάση τα επίσημα στοιχεία 3,7 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής με θετική διάγνωση ( σύμφωνα με επίσημα στοιχεία ΠΟΥ 1,8 εκατομμύρια θάνατοι το 2020 αποδίδονται στον covid19). Η θνησιμότητα του ιού σε σχέση με τον συνολικό αριθμό μολυσμένων είναι 2,14%. Το ποσοστό θνησιμότητας, το οποίο λαμβάνεται βάσει του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού, είναι 0,047% .

Εάν αλλάξουμε την οπτική γωνία των αριθμών το 99,95% των ανθρώπων επιβιώνουν από αυτόν τον «ιό δολοφόνο».

Ο ΠΟΥ άλλαξε την έννοια της πανδημίας και της ανοσίας αγέλης.

Τα εμβόλια ξεκίνησαν χωρίς να ολοκληρωθούν οι φάσεις και εγκρίθηκαν χωρίς καμία μελέτη επιπολασμού στον πληθυσμό.

Το ποσοστό επιβίωσης και τα φυσικά αντισώματα δεν ελήφθησαν υπόψη από τις τοπικές υγειονομικές αρχές ή από τους πολιτικούς εκπροσώπους μας.

ΠΗΓΗ triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου