Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Τι γνωρίζω (και τι δεν γνωρίζω) για τον SARS-CoV-2

Edward Curtin - ανεξάρτητος συγγραφέας

Μετά από δεκαπέντε μήνες επιμελούς ανάγνωσης, μελέτης, παρατήρησης και έρευνας, έχω καταλήξει σε ορισμένα συμπεράσματα σχετικά με αυτό που ονομάζεται COVID-19.

Θα ήθελα να τονίσω ότι έκανα αυτή τη δουλειά εμμονικά, καθώς μου φάνηκε τόσο σημαντική.

Έχω συμβουλευτεί πληροφορίες και επιχειρήματα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, εταιρικά και εναλλακτικά, ακαδημαϊκά, ιατρικά, βιβλία κ.λπ. Έχω συμβουλευτεί ερευνητές από όλο τον κόσμο. Έχω διαβάσει τις ιστοσελίδες του CDC, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και κυβερνητικών και μη κυβερνητικών οργανισμών υγείας.

Με άλλα λόγια, δεν άφησα καμία πέτρα που να μην αναποδογύρισα, παρά τις φανερές ή κρυφές πολιτικές τάσεις των πηγών. Το έκανα αυτό ως κοινωνιολόγος και συγγραφέας, όχι ως γιατρός, αν και πολλές από τις πηγές μου ήταν γιατροί και ιατρικές μελέτες.

Ακολουθούν τα συνοπτικά συμπεράσματά μου χωρίς συνδέσμους προς τις πηγές, αφού δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για οτιδήποτε, αλλά απλώς δηλώνω για τα δημόσια αρχεία το συμπέρασμά μου.

Η ζωή είναι σύντομη. Θα το πω τώρα...

Γνωρίζω ότι τεράστιος αριθμός ανθρώπων έχει υπνωτιστεί από το φόβο, τις απειλές και τις δωροδοκίες για να αποδεχθεί την εκδοχή της COVID-19 από τα κυρίαρχα ΜΜΕ. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πολλά εκατομμύρια άνθρωποι κινούνται σε κατάσταση έκστασης και δεν το γνωρίζουν αυτό. Έχουν οδηγηθεί σε αυτή την κατάσταση από μια καλά οργανωμένη, πολύ εξελιγμένη εκστρατεία προπαγάνδας που έχει αξιοποιήσει τον ανθρώπινο φόβο του θανάτου και της ασθένειας.

Αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτήν έχουν αναμφίβολα μελετήσει την υψηλή συχνότητα υποχονδρίασης στον γενικό πληθυσμό και τον φόβο ενός αόρατου "ιού" σε κοινωνίες όπου η πίστη στον Θεό και στο πνευματικό αόρατο έχει αντικατασταθεί από την πίστη στην επιστήμη. Γνωρίζοντας καλά το ακροατήριό τους, έχουν επινοήσει μια εκστρατεία φόβου και σύγχυσης για να προκαλέσουν υπακοή.

Δεν γνωρίζω, αλλά υποψιάζομαι ότι εκείνοι που έχουν υπνωτιστεί με αυτόν τον τρόπο τείνουν να είναι κυρίως μέλη της μεσαίας έως ανώτερης τάξης, εκείνοι που έχουν επενδύσει τόση πίστη στο σύστημα. Αυτό περιλαμβάνει και τους υψηλά μορφωμένους.

Γνωρίζω ότι το να κλειδώνουν (αιχμαλωτίζουν) εκατοντάδες εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι, να επιμένουν να φορούν άχρηστες μάσκες, να τους λένε να αποφεύγουν τις ανθρώπινες επαφές, να καταστρέφουν την οικονομική ζωή των κανονικών ανθρώπων δημιούργησαν τεράστια δεινά που είχαν σκοπό να δώσουν στους ανθρώπους ένα μάθημα για το ποιος είχε τον έλεγχο και να αναθεωρήσουν την αντίληψή τους για τις ανθρώπινες σχέσεις, ώστε να προσαρμοστούν στη νέα ψηφιακή εξωπραγματικότητα που οι παραγωγοί αυτής της μασκαράτας προσπαθούν να βάλουν στη θέση της ανθρώπινης πραγματικότητας με σάρκα και οστά, πρόσωπο με πρόσωπο.

Γνωρίζω ότι το τεστ PCR που επινόησε ο Kary Mullis δεν μπορεί να ανιχνεύσει τον υποτιθέμενο ιό ή οποιονδήποτε ιό και επομένως όλοι οι αριθμοί των κρουσμάτων και των θανάτων δεν βασίζονται σε τίποτα. Δημιουργούνται από το πουθενά σε μια τεράστια πράξη μαγείας.

Γνωρίζω ότι η πεποίθηση ότι μπορεί έτσι να ανιχνευθεί ξεκίνησε με το αντιεπιστημονικό πρωτόκολλο PCR Corona που δημιούργησε ο Christian Drosten στη Γερμανία τον Ιανουάριο του 2020, το οποίο καθιερώθηκε ως η τυπική μέθοδος εξέτασης για τον SARS-CoV-2 παγκοσμίως. Είμαι βέβαιος ότι αυτό ήταν προσχεδιασμένο και μέρος μιας συνωμοσίας υψηλού επιπέδου. Αυτό το πρωτόκολλο όρισε το κατώτατο όριο κύκλων (ενίσχυση) στα 45, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει μόνον σε ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Αυτά ονομάστηκαν στη συνέχεια κρούσματα: Μια πράξη απάτης σε μαζική κλίμακα.

Δεν γνωρίζω αν ο υποτιθέμενος ιός έχει ποτέ απομονωθεί με την έννοια του καθαρισμού ή της αποκόλλησης από οτιδήποτε άλλο, εκτός από την καλλιέργεια σε εργαστήριο. Επομένως, δεν γνωρίζω αν ο ιός υπάρχει.

Γνωρίζω ότι τα πειραματικά "εμβόλια" mRNA που προωθούνται σε όλους δεν είναι παραδοσιακά εμβόλια αλλά επικίνδυνα πειράματα των οποίων οι μακροπρόθεσμες συνέπειες είναι άγνωστες. Και γνωρίζω ότι η Moderna λέει ότι το μη εμβολιακό "εμβόλιο" της με το αγγελιοφόρο RNA (mRNA) λειτουργεί "όπως ένα λειτουργικό σύστημα σε έναν υπολογιστή" και ότι ο Dr. Robert Malone, εφευρέτης της τεχνολογίας εμβολίων mRNA, λέει ότι τα λιπιδικά νανοσωματίδια από τις ενέσεις ταξιδεύουν σε όλο το σώμα και εγκαθίστανται σε μεγάλες ποσότητες σε πολλαπλά όργανα όπου η ακίδα πρωτεΐνης, όντας βιολογικά ενεργή, μπορεί να προκαλέσει μαζική βλάβη και ότι η FDA (U.S.Food and Drug Administration) το γνωρίζει αυτό.

Επιπλέον, γνωρίζω ότι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν υποστεί ανεπιθύμητες ενέργειες από αυτές τις ενέσεις και πολλές χιλιάδες έχουν πεθάνει από αυτές και ότι τα στοιχεία αυτά είναι πολύ υποτιμημένα λόγω των συστημάτων αναφοράς. Γνωρίζω ότι με αυτόν τον αριθμό απωλειών στο παρελθόν αυτές οι πειραματικές ενέσεις θα είχαν σταματήσει προ πολλού ή δεν θα είχαν ξεκινήσει ποτέ. Το γεγονός ότι δεν έχουν σταματήσει, επομένως, με πείθει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια ριζικά κακή ατζέντα, της οποίας ο στόχος είναι η βλάβη και όχι η υγεία, επειδή οι υπεύθυνοι γνωρίζουν αυτά που γνωρίζω εγώ και πολύ περισσότερα.

Δεν γνωρίζω από πού προήλθε αυτός ο υποτιθέμενος ιός, δεν γνωρίζω εάν υπάρχει.

Γνωρίζω ότι από την αρχή αυτής της κρίσης, υπήρξε μια συντονισμένη προσπάθεια σε όλο τον κόσμο να απαγορευτεί η πρόσβαση σε αποδεδειγμένα αποτελεσματικές θεραπείες, όπως η υδροξυχλωροκίνη, τα στεροειδή, η ιβερμεκτίνη, σε μια προγραμματισμένη προσπάθεια να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Αυτό από μόνο του αποκαλύπτει μια ατζέντα που έχει ως επίκεντρο, όχι την υγεία, αλλά το να υποκύψουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι στον εμβολιασμό και τον έλεγχο. Ο κοινωνικός έλεγχος είναι το όνομα αυτού του θανάσιμου παιχνιδιού.

Γνωρίζω ότι αυτοί που προωθούν αυτά τα εμβόλια - το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το Ίδρυμα Γκέιτς, το Ίδρυμα Ροκφέλερ κ.λπ. - έχουν μακρά ιστορία στο ότι θέλουν να μειώσουν δραστικά τον παγκόσμιο πληθυσμό και ότι η προώθηση της ευγονικής με διάφορα ονόματα είναι πολύ γνωστή. Είμαι πεπεισμένος ότι η εντελώς αδοκίμαστη "γονιδιακή θεραπεία" τύπου mRNA είναι το κλειδί για το σχέδιό τους για τη μείωση του πληθυσμού.

Δεν γνωρίζω εάν θα τα καταφέρουν.

Γνωρίζω όμως, ότι πρέπει να τους αντισταθούμε.

Δεν γνωρίζω γιατί τόσοι πολλοί καλοί άνθρωποι δεν μπορούν να δουν αυτό το κακό. Μπορώ να το αποδώσω μόνο στο ότι έχουν παρασυρθεί από μια μαζική εκστρατεία υπνωτικής προπαγάνδας που έχει απευθυνθεί στους βαθύτερους φόβους τους και θα έχει ως αποτέλεσμα αυτοί οι φόβοι να πραγματοποιηθούν επειδή νόμιζαν ότι ήταν ελεύθεροι. Είναι μια μεγάλη τραγωδία.

Γνωρίζω ότι όλες οι στατιστικές για τα κρούσματα και τους θανάτους "από" την COVID-19 έχουν παραποιηθεί για να δημιουργηθεί μια ψεύτικη πανδημία. Μια από τις πιο προφανείς αποδείξεις γι' αυτό είναι η υποτιθέμενη εξαφάνιση της γρίπης και των θανάτων από γρίπη. Μόνο κάποιος που βρίσκεται σε έκσταση θα μπορούσε να μην καταλάβει την παράλογη λογική στο επιχείρημα ότι αυτό ήταν το αποτέλεσμα της χρήσης μάσκας, όταν την ίδια στιγμή η αερογενής COVID-19 εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά, μέχρι που αυτό σταμάτησε απότομα τον Ιανουάριο του 2021, όταν ένας ελάχιστος αριθμός ανθρώπων είχε εμβολιαστεί.

Γνωρίζω ότι δεν υπήρξε σχεδόν καθόλου υπερβολική θνησιμότητα σε όλη αυτή τη διάρκεια.

Δεν γνωρίζω πώς θα τελειώσουν όλα αυτά, αλλά ελπίζω πως η αυξανόμενη αντίδραση σε αυτή την απάτη θα μεγαλώσει και θα την νικήσει παρά την οργανωμένη λογοκρισία που βρίσκεται σε εξέλιξη κατά των αντίθετων απόψεων. Γνωρίζω ότι όταν λαμβάνει χώρα οργανωμένη λογοκρισία αυτής της κλίμακας, αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτήν φοβούνται την αποκάλυψη της αλήθειας. Μια απλή κατανόηση της ιστορίας το επιβεβαιώνει αυτό.

Γνωρίζω  ότι η προσωρινή αναστολή που έχουν δώσει οι αρχές στους υπηκόους τους θα ακολουθηθεί από περαιτέρω περιορισμούς στις θεμελιώδεις ελευθερίες, τα λουκέτα του ιού Corona θα επιστρέψουν πιθανότατα, θα προωθηθούν ενισχυτές "εμβολίων" και η ώθηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για μια Μεγάλη Επαναφορά με μια Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση θα οδηγήσει στο πάντρεμα της τεχνητής νοημοσύνης, των cyborgs, της ψηφιακής τεχνολογίας και της βιολογίας με τις ΗΠΑ και άλλες χώρες να συνεχίζουν να διολισθαίνουν σε μια νέα μορφή φασιστικού ελέγχου, εκτός αν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο σηκωθούν και αντισταθούν μαζικά. Με ενθαρρύνουν τα σημάδια ότι αυτή η αντίσταση αυξάνεται.

Τέλος, γνωρίζω ότι αν οι αυταρχικές δυνάμεις κερδίσουν την άμεση μάχη, κάποιος θα γράψει ένα βιβλίο με τίτλο σαν αυτόν του κλασικού βιβλίου του Milton Mayer, "Νόμιζαν ότι ήταν ελεύθεροι". Θα λογοκριθεί. Ίσως πρώτα διανεμηθεί μέσω του samizdat. Αλλά στο τέλος, μετά από πολύ πόνο και θάνατο, η αλήθεια γι' αυτή τη σατανική ατζέντα θα επικρατήσει και θα υπάρξει πολύ θρήνος και οδυρμός.

Βρισκόμαστε σε έναν πνευματικό πόλεμο για την ψυχή του κόσμου.

Ο Edward Curtin είναι ένας ανεξάρτητος συγγραφέας του οποίου το έργο έχει δημοσιευτεί ευρέως εδώ και πολλά χρόνια. Η ιστοσελίδα του είναι edwardcurtin.com και το νέο του βιβλίο είναι Seeking Truth in a Country of Lies.

Δικτυογραφία:

What I know (and don’t know) about SARS-CoV-2 – OffGuardian

https://off-guardian.org/2021/06/20/what-i-know-and-dont-know-about-sars-cov-2/

ΠΗΓΗ scripta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου