Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Τι είπε αγιορείτης γέροντας σχετικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολίων...

 


«αυτό που έγινε με τις διαδηλώσεις την Τετάρτη σε διάφορες πόλεις να συνεχιστεί γιατί το τρέμουν, την αντίσταση την φοβούνται. Με αυτά τα δύο θα κοπεί η πίεση προς τους ανεμβολίαστους.»

 Πολύ αντίσταση, δυναμική και με νομική κάλυψη συνέστησε χθες απόγευμα στον φίλο μου ο γέροντας. Ρώτησε ο φίλος μου κάποια πράγματα πού του έστειλα:

1. Θα τελειώσει μέχρι Σεπτέμβριο η ιστορία με τα μέτρα αυτά των εκβιασμών;

Του είπε ότι μόνο με αντίσταση και μετάνοια πολύ. Αυτό που τόνισε είναι να πάρουν δικηγόρο αν απειληθούν με απόλυση κι άμεσα. Έτσι θα φοβηθούν οι κυβερνητικοί. Κι αυτό που έγινε με τις διαδηλώσεις την Τετάρτη σε διάφορες πόλεις να συνεχιστεί γιατί το τρέμουν, την αντίσταση την φοβούνται. Με αυτά τα δύο θα κοπεί η πίεση προς τους ανεμβολίαστους. Αυτό ζητάει ο Θεός τού είπε ΤΏΡΑ! 

2. Εμβόλιο ούτε να το σκεφτούν καν. Είναι επικίνδυνο πολύ και για την υγεία και γιατί έχει μαγνητισμό και υλικά που τους επιτρέπει να παρακολουθείται η ζωή των ανθρώπων!

3. Για εμάς τους Έλληνες του εξωτερικού είναι πολύ καλλίτερα πού είμαστε εκτός Ελλάδας γιατί αυτό τον καιρό έχουμε πολύ λίγο πίεση και στην Γερμανία και στην Αμερική. Η αδελφή του φίλου μου ζει στην Γερμανία. Αντίθετα στην Ελλάδα ασκείται φοβερή πίεση παραδόξως δυσανάλογη με τον άλλο κόσμο.

Πάντως του τόνισε ότι αν μείνουμε στο να παρακολουθούμε τα πράγματα παθητικά κι απολύσεις θα γίνουν κι όλα όσα απειλούν θα τα πραγματοποιήσουν! Είναι δάσκαλος ο φίλος μου κι έχει ήδη πιεστεί πολύ να δεχτεί να εμβολιαστεί. Γι΄ αυτό τον ρώτησε μήπως και γίνει κάτι άμεσα και γλυτώσει. Και του είπε, αύριο κιόλας να βάλει δικηγόρο ώστε να σταματήσουν να απειλούν. Μόνο με αντίσταση και φυσικά μετάνοια θα επέμβει ο Θεός. Δεν μας θέλει ούτε δειλούς ούτε αδιάφορους. Και θα επέμβει....

Ουσιαστικά του είπε ότι ο χρόνος παρέμβασης του Θεού ορίζεται απολύτως από τις δικές μας ενέργειες. Ξεκάθαρα, από εμάς και μόνο.

Τον ρώτησε κατά λέξη: Ακούσαμε ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα σταματήσει αυτό με τα εμβόλια γιατί κι εμένα με πιέζουν σαν δάσκαλο να το κάνω. Είναι αλήθεια;

Του απάντησε: Αν αντισταθούμε με ότι μέσο μπορούμε και υπάρξει και μετάνοια ο Θεός θα παρέμβει πολύ γρήγορα. Αυτά τα δύο τώρα ζητάει ο Θεός. Μετάνοια, αντίσταση. Αν μείνουμε παθητικοί και δειλοί θα πρέπει να το έχεις υπόψιν ότι μπορεί και να χρειαστεί να υποστείς και δοκιμασίες στο θέμα εργασίας. Να υπάρξουν συνέπειες λόγω εμβολίων. Και του ανέλυσε αυτά που σου είπα παραπάνω. Αυτά μου είπε χθες βράδυ.

Τέλος ο γέροντας είπε:

Όσοι έκαναν εμβόλιο έχουν έναν φόβο μέσα τους!

ΠΗΓΗ topothoumeno


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου