Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Πού μας οδηγεί ως Έθνος και ως πρόσωπα η κοινωνική μηχανική της κυβέρνησης;

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Η κυβέρνηση  του Μητσοτάκη εφαρμόζει χωρίς καμία αναστολή ή αισχύνη και όλα τα κόμματα  απροκάλυπτα ή πιο συγκεκαλυμμένα τη σιγοντάρουν, κοινωνική μηχανική εθνικού διχασμού, βασισμένη σε πρωτοφανή ψεύδη γύρω από το  θέμα του κ/ού και των εμβολίων. Και έχει καταφέρει  να διχάσει τον ελληνικό λαό/Έθνος, ακόμα και τις οικογένειες, σε δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις. Τους εμβολιασμένους εναντίον των ανεμβολίαστων και ελαφρότερα το αντίστροφο. 

H κοινωνική μηχανική της διχόνοιας και τα ψεύδη στα οποία στηρίζεται. 

Τα ψεύδη που διακινεί και υποκινεί στα φερέφωνα της η κυβέρνηση, κατά την εφαρμογή της κοινωνικής μηχανικής του διχασμού, είναι πλέον τόσον οφθαλμοφανή που δε θέλουν και πολύ μυαλό για να  τα διακρίνει κανείς.  

α. Ισχυρίζονται οι ιθύνοντες κυβερνητικοί ότι οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν από τους ανεμβολίαστους. Τότε τι ρόλο παίζει το εμβόλιο και γιατί το έκαναν οι πολίτες, θέτοντας  τη ζωή τους σε τεράστιο κίνδυνο  άμεσα, αλλά κυρίως σε βάθος χρόνου; Αν το εμβόλιο πραγματικά προστάτευε, ποιον κίνδυνο θα είχαν οι εμβολισμένοι από τους ανεμβολίαστους; 

β.  Ισχυρίζονται ότι το  εμβόλιο συντελεί στο να μην αρρωστήσουν βαριά, αν προσβληθούν από κ/ό. Και όμως, τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Βρετανίας τους διαψεύδουν. Οι εμβολιασμένοι νοσούν πολύ πιο βαριά από τους ανεμβολίαστους. Οι θάνατοι των πρώτων από τη μετάλλαξη Δέλτα, είναι κατ’ αναλογίαν 6,67 φορές περισσότεροι από των δεύτερων, τουτέστιν ανά 100 θανάτους μη εμβολιασμένων αντιστοιχούν 667 θάνατοι εμβολιασμένων! 

γ. Φωνασκούν ότι  περιμένουμε από το φθινόπωρο ένα κύμα της μετάλλαξης Δέλτα, που είναι πολύ πιο σοβαρή από τις προηγούμενες. Η αλήθεια έρχεται και πάλι από τη Βρετανία που,  από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που κρατά  μια σοβαρή χώρα όπως αυτή, αποδείχτηκε  ότι η θνησιμότητα της Δέλτα είναι  10 φορές ασθενέστερη από τις μεταλλάξεις που δρούσαν πριν από τη Δέλτα. Η εξασθένηση αυτή της τελευταίας μετάλλαξης  είναι περίτρανη απόδειξη ότι ο ιός  μας  κουνάει μαντήλι αποχαιρετισμού! Αλλά οι “επιτήδειοι” για αρκετό καιρό θα ενσπείρουν το φόβο με την απειλή ενός,  κατ’ ουσίαν ετοιμοθάνατου, μπαμπούλα, που δεν ήταν και ποτέ αληθινός μπαμπούλας. 

δ. Μετά άκρατης μανίας επιμένουν ότι πρέπει να “τρυπηθεί”  το 75-80 % του πληθυσμού για να χτιστεί τείχος ανοσίας. Αλλά ο καθηγητής φαρμακολογίας στο ΑΠΘ  κ. Κούβελας τους κατατρόπωσε! Και η  “γιατρός” στο άλλο παράθυρο,  γνωστό εμπαθέστατο  φερεφωνάκι της κυβέρνησης, που είχε ισχυριστεί τα περί τείχους ανοσίας δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη αντίρρησης!  

Ποιο τείχος ανοσίας να χτιστεί , είπε ο κ. καθηγητής, όταν τα [υποτιθέμενα] αντισώματα που δημιουργεί το εμβόλιο έχουν διάρκεια περίπου 6 μηνών και οι εμβολιασμοί τραβάνε τόσο πολύ σε μήκος χρόνου, ώστε οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν έχουν χάσει ήδη την ανοσία τους;  Δήλωσε δε κατηγορηματικά ότι το εμβόλιο είναι μόνον για ατομική προστασία από σοβαρή νόσηση. (Αν βέβαια αποδειχτεί  κάτι τέτοιο γιατί, προς το παρόν, ακόμα και αυτό “αιωρείται”).  

Το υποτιθέμενο τείχος προστασίας (επ’ ουδενί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, εφ’ όσον οι εμβολιασμένοι και κολλάνε και μεταδίδουν τον ιό) θα μπορούσε να χτιστεί, ας το πούμε χάριν συζητήσεως,  αν οι εμβολιασμοί  στο ποσοστό που τους θέλει η κυβέρνηση ολοκληρώνονταν (α΄ και β΄ δόση) μέσα σε ένα δίμηνο. Και μετά από  6 μήνες, όσο κρατάει η “προστασία” του εμβολίου, θα ήταν αναγκαίο νέο τείχος με πρόσθετο εμβολιασμό του 75-80% του πληθυσμού εντός διμήνου και  ούτω καθ’  εξής… -ως πότε άραγε;  

Και όλα αυτά τη στιγμή που ο κορυφαίος Γερμανο-ταϋλανδός ιολόγος Dr. Sucharit Bhakdi σχεδόν εκλιπαρεί την ανθρωπότητα: “Για όνομα του Θεού, μην εμβολιαστείτε! Αν κάνατε μία δόση, μην κάνετε δεύτερη. Κι αν κάνατε δύο, μην κάνετε τρίτη. Τότε συνειδητά είστε υπεύθυνοι για τον αποδεκατισμό της ανθρωπότητας”!  

Αρχίζοντας βέβαια από τον εαυτό σας, προσθέτω εγώ, και προχωρώντας προς τους γύρω σας, εφ’ όσον υπάρχουν αποδείξεις ότι η υπερτοξική ακίδα σπάικ που τη γεννούν τα κύτταρα σας λόγω του εμβολίου, μεταφέρεται από εσάς προς το περιβάλλον. Αλλά  προχωρώντας και προς τις επόμενες γενιές, εφ’ όσον οι αλλαγές που επιφέρουν τα mRNA  εμβόλια στο  DNA  σας είναι  επιγενετικές, δηλαδή συνεχίζονται στις επόμενες γενιές, με άγνωστα προς το παρόν τα τραγικά τους αποτελέσματα. 

ε. Ισχυρίζονται ότι το εμβόλιο είναι αναγκαίο για να αναπτυχθούν αντισώματα στον ιό, ειδικά στις μεγάλες ηλικίες που το ανοσοποιητικό εξασθενεί. Εντελώς αντίθετα προς αυτόν τον ισχυρισμό, έχει αποδειχτεί ότι όσο μεγαλύτερη η ηλικία τόσο πιο πιθανό να  είναι λιγοστά, έως και σπάνια, τα αντισώματα που αναπτύσσονται στον οργανισμό από το εμβόλιο. Συνεπώς, θα έπρεπε  σε όλους τους εμβολιασμένους άνω των 65 ετών  να παρέχουν δωρεάν τεστ αντισωμάτων για να διαπιστώνεται αν πράγματι ανέπτυξαν αντισώματα και πόσα, ώστε να μην επαναπαύονται ότι είναι “προφυλαγμένοι” ενώ δεν είναι. Και ασφαλώς δεν είναι, από πολλές πλευρές και απόψεις. 

Και τίθενται τα εξής αμείλικτα ερωτήματα: 

Γιατί η κυβέρνηση θέλει να εμβολιάσει τους πάντες, ακόμα και αυτούς που  προσβλήθηκαν από τον ιό καταφανώς  ή και αφανώς, δηλαδή άνευ συμπτωμάτων; Έχει πλέον αποδειχτεί ότι ανοσία δια βίου δεν έχουν όχι μόνον οι προσβληθέντες από τον κ/ό, αλλά και αυτοί που προσβλήθηκαν παλαιότερα από κάποιον  πνευμονικό ιό  και θεραπεύτηκαν. 

Το πρώτο πράγμα, λοιπόν, που θα έκανε μια έντιμη κυβέρνηση, που δε θα υπηρετούσε τη νεοταξική ατζέντα αλλά τον εντολοδόχο της λαό που της έδωσε την εξουσία, θα ήταν να υποβάλει σε δωρεάν τεστ αντισωμάτων όλον τον πληθυσμό. Και μόνον κατόπιν αυτών των αποτελεσμάτων θα μπορούσε να μιλήσει για εμβολιασμούς, αλλά  από όλη την γκάμα των εμβολίων που παράγονται σήμερα. Μερικά εκ των οποίων (από Ρωσία, Κίνα, Ινδία και Κούβα) είναι παραδοσιακού τύπου, δηλαδή εισάγουν στο σώμα αδρανοποιημένο  τον ιό χωρίς τίποτε άλλο και δεν έχουν παρενέργειες!   

Έγινε ήδη εισήγηση, από αντιεμβολιαστή ιατρό της πόλεως μας στον κόσμο που συγκεντρώθηκε χθες σε κεντρική πλατεία, (κατ’ αντιστοιχία με τη συγκέντρωση στα Προπύλαια με πρωτοβουλία  του Ναυάρχου εν αποστρατεία κ. Α. Παπαντωνίου) να υποχρεώσουμε με νομικές διαδικασίες τον ΕΟΦ να εισάγει στην Ελλάδα όλα τα εμβόλια. Ώστε, όσοι πιεστούν πέραν των δυνάμεων τους να επιμείνουν στο “όχι”, να εμβολιαστούν με αυτά. 

Γιατί αυτή η “λαοπρόβλητη” κυβέρνηση μας θέλει να  να φθάσει στο έγκλημα των εγκλημάτων να εμβολιάσει παιδιά και νέους ανθρώπους, που οι βέβαιοι κίνδυνοι από όλα τα εμβόλια που έχει εισάγει στην  Ελλάδα είναι, βάση επιστημονικών μελετών, από 200 έως 250 φορές ισχυρότεροι από τον  κίνδυνο που  θα τους δημιουργούσε μια  “πιθανοαπίθανη” προσβολή τους από τον ιό; 

Γιατί θέλει να φθάσει αυτή η κυβέρνηση, που έχει πλέον γίνει τόσο μισητή όσο η χούντα των συνταγματαρχών ίσως και περισσότερο, στο έγκλημα των εγκλημάτων να εμβολιάσει νέους ανθρώπους και παιδιά, ενώ  το εμβόλιο δεν τους προσφέρει  κανένα όφελος εφ’ όσον το ανοσοποιητικό τους είναι κατά κανόνα πανίσχυρο, αλλά τους  “προσφέρει”  την ισχυρή πιθανότητα να αρρωστήσουν σοβαρότατα από τις παρενέργειες; Παρενέργειες  που μπορούν να φτάσουν, μετά από ένα-δυο χρόνια,  ως  το παιδικό ή νεανικό Αλτσχάιμερ; Και άμεσα σε θρομβώσεις και καρδιοπάθειες; 

Γιατί η κυβέρνηση αυτή, που έχει λιώσει από τον “ζήλο” της να προφυλάξει την υγεία μας και βέβαια έχει κάνει λιώμα και την ελληνική κοινωνία από κάθε άποψη, δεν σπεύδει να εγκρίνει ως θεραπευτική αγωγή κατά του ιού την καταπληκτική ιδέα/μέθοδο ομάδας ιατρών του “Παπανικολάου” Θεσ/νίκης; 

Η ιδέα τους συνίσταται στο να πάρουν Τ-λεμφοκύτταρα (τα κύτταρα που διατηρούν την ανοσοποιητική μνήμη  του οργανισμού μας και δρουν αμέσως μόλις παρουσιαστεί παρόμοιος εισβολέας) από ασθενείς που ανάρρωσαν, να τα πολλαπλασιάσουν  και να τα εισάγουν σε σώματα ασθενούντων, με θεαματικά τα δοκιμαστικά αποτελέσματα. Εντός δύο ημερών “περδίκια” κάποιοι που ήσαν στα πρόθυρα διασωλήνωσης!  

Αντί η κυβέρνηση να εγκρίνει άμεσα την καταπληκτική αυτή μέθοδο θεραπείας,  την οδηγεί από πρόσκομμα σε πρόσκομμα. Και μήπως ενέκρινε ως τώρα κάποιο από τα πολύ αποτελεσματικά φάρμακα κατά του ιού; Την υδροξυχλωροκίνη, την ιβερμεκτίνη, τα μονοκλωνικά αντισώματα; Γιατί άραγε; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Τόσο απλή  είναι η απάντηση! Γιατί υπηρετεί τυφλά την ατζέντα της  νέας τάξης: την αποδεκατισμένη  και άνευ χρημάτων ή ιδιοκτησίας  μετα/ανθρωπική κοινωνία δούλων. 

Αλλά η κατηφόρα της κυβέρνησης προς τον οριστικό εξαφανισμό της δεν έχει τέλος . Χθες ανακοίνωσε εμβολιασμό στα στρατευμένα παιδιά της Ελλάδος, υποχρεωτικό αν κατάλαβα καλά. Όθεν κάνω έκκληση στον κ. Φώτη Γιοβαννόπουλο, που τον είδα σε video να πρωτοστατεί στην πρωτοβουλία του κ. Παπαντωνίου και ο οποίος είναι εξαιρετικός (όπως και άλλοι, άτομα ή ομάδες)  στο νομικό χειρισμό όλων των θεμάτων που εμφανίζονται λόγω  των αντισυνταγματικών -και όχι μόνον- κυβερνητικών μέτρων, σε συνεργασία με νομική ομάδα φυσικά.  

Κάνω έκκληση  να αποστείλει Εξώδικη Δήλωση, υπογεγραμμένη σε κάποιους αριθμούς και από  εμάς τους αντιεμβολιαστές Έλληνες, ότι καθιστά/ούμε όλους τους Αρχηγούς των Σωμάτων των Ε.Δ. και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ  πλήρως υπευθύνους.^   ότι καθιστά/ούμε τους ως άνω  πλήρως υπευθύνους και  ενώπιον των συνεπειών του Νόμου στο  να τηρηθεί το Σύνταγμα και οι διεθνείς υπερσυνταγματικές συνθήκες που αφορούν τη μη υποχρεωτικότητα  ιατρικών πράξεων επί του ανθρωπίνου σώματος. Πλήρως υπευθύνους για το ότι ούτε ένας γονιός, που  το παιδί του έχει κληθεί να υπηρετήσει την Πατρίδα, δε θα το πάρει πίσω  “σακατεμένο” ή νεκρό από παράνομο εμβολιασμό! Τέτοιες Δηλώσεις ίσως θα έπρεπε να έχουν σταλεί, ή έστω να σταλούν τώρα,  και στους αρχηγούς των Σωμάτων Ασφαλείας και όπου αλλού επιβάλλονται μαζικοί εμβολιασμοί. 

Επίλογος.  

Αποτελεί ύψιστο καθήκον όλων μας να αντισταθούμε στην κοινωνική μηχανική διχασμού που εφαρμόζει στον ελληνικό λαό/ Έθνος η κυβέρνηση. Είναι τραγικό ειδικά εμείς οι ανεμβολίαστοι να αρχίσουμε να μισούμε, ή έστω να υποβλέπουμε,  τους εμβολιασμένους. Διαφύγαμε την επίθεση του αρχι-Πονηρού από τα δεξιά και είπαμε  “όχι” στο εμβόλιο, με κάθε κόστος. Θα υποκύψουμε τώρα στην επίθεση από τα αριστερά  και θα περιφρονούμε τους αδελφούς μας Έλληνες;  

‘Όσους αδελφούς μας είτε από φόβο, (ιδίως αν έχουν μεγάλη ηλικία ή υποκείμενα νοσήματα) είτε από αφελή ευπείθεια στην κατάμαυρη προπαγάνδα των μ.μ.προπαγάνδας, είτε από ανικανότητα να εμβαθύνουν σε κείμενα λίγο πιο απαιτητικά από τον εγκεφαλο-διαλυτικό σανό των μέσων αυτών, προσήλθαν αυτοβούλως να εμβολιαστούν.  

Και κανείς από τους ιατρικώς υπευθύνους δεν τους εξήγησε τα υπέρ (έχουν υπέρ; τι έχετε συμπεράνει εσείς;) και τους κινδύνους εμβολίων, ως εκ του Νομου όφειλε. Και επίσης, ως εκ του Νόμου όφειλε, δεν τους εξήγησε ότι τα εμβόλια αυτά είναι πειραματικά, δεν έχουν επίσημη έγκριση ούτε κάποιος φέρει την παραμικρή ευθύνη για  τα αποτελέσματα τους στον οργανισμό τους , παρά μόνον οι ίδιοι φέρουν αποκλειστικά  την ευθύνη, την αποκαλούμενη “ατομική ευθύνη”. Η γιαγιούλα που πάει να εμβολιαστεί φέρει όλη την ευθύνη για ό,τι της συμβεί από το εμβόλιο που κατασκεύασε ο κολοσσός Pfizer! Η εωσφορική παράνοια και νομική ασυδοσία σε όλο το μεγαλείο τους!  

Κι από την άλλη μεριά, οι εμβολιασμένοι, οι οποίοι είναι πολύ πιο επιθετικοί προς τους ανεμβολίαστους, ας κατανοήσουν ότι δεν τους φταίνε σε τίποτα οι ανεμβολίαστοι. Είναι η  γεμάτη ψεύδη κοινωνική μηχανική του διχασμού που έχει εξαπολύσει εναντίον του Έθνους μας η κυβέρνηση  και οι παρανοϊκές απειλές της  για παρατεταμένα ολικά lock-down αν δεν εμβολιαστούν όλοι, που τους έχουν φέρει σε αυτήν την εχθρότητα. Και βέβαια ο πανδαμάτωρ Φόβος, που τους έχει αριστοτεχνικά καλλιεργηθεί, μήπως  αρρωστήσουν εξ  αιτίας των ανεμβολίαστων

Αλλά ανεμβολίαστοι είναι και τα εκατομμύρια των αλλοδαπών που ζουν πλουσιοπάροχα από τους φόρους των κατά πλειοψηφία πάμπτωχων Ελλήνων. Γιατί κανείς από την “παράταξη” των  εμβολιαστών δεν μιλάει γι’ αυτό το αίσχος προκλητικής διάκρισης ως κινδύνου για την υγεία τους -και τελικά  όχι μόνον από τον κ/ό! 

 Ήδη η ορολογία και η τεχνική της κοινωνικής μηχανικής του διχασμού που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση “δείχνουν” εμάς τους ανεμβολίαστους ως υπαίτιους για όλα τα δεινά που θα συμβούν σε εμβολιασμένους και μη,  δηλαδή σε όλο το Έθνος μας, από τις αντεθνικές και παρανοϊκές αποφάσεις και δράσεις της πιο νεοταξικής κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα.  

Ας κατανοήσουν επί πλέον οι εμβολιασμένοι ότι τα εμβόλια δεν έδειξαν ακόμη όλα τα δόντια τους.  Όταν τα δείξουν, ίσως και αυτοί, πράγμα που από την ψυχή μας το απευχόμαστε, θα έχουν κάποιες δυσάρεστες συνέπειες. Και ποιος τότε  θα τους συμπαρασταθεί και ποιος θα τους βοηθήσει παρά οι οικείοι και οι φίλοι, με άλλα λόγια το περιβάλλον τους των ανεμβολίαστων που,  είτε θέλουν να  το παραδεχτούν οι εμβολιασμένοι  είτε όχι, δε θα υποστούν τις παρενέργειες,  άμεσες ή μακροπρόθεσμες,  των εμβολίων εφ’ όσον  είπαν το ανυποχώρητο, και  με μεγάλο κοινωνικό και ψυχικό κόστος που παράνομα τους επιβάλλεται, “όχι” προς αυτά! 

Τέλος, εμάς τους  ανεμβολίαστους, όπως ο Θεός μέχρι τώρα μας προφύλαξε από το να πάθουμε το παραμικρό κατά τη διάρκεια της “πανδημίας”, έτσι και τώρα θα μας προφυλάξει να μην πάθουμε  κάτι από τις άκρως επικίνδυνες ακίδες σπάικ που είναι σχεδόν βέβαιο ότι εκφεύγουν από τα σώματα των εμβολισμένων προς  το περιβάλλον. Άρα δυνητικά μπορούν να εισχωρήσουν στο σώμα των ανεμβολίαστων. (Κυκλοφορεί ότι μας προφυλάσσει  συνδυασμός ρίγανης, θυμαριού, φασκόμηλου και κίστους, ωμών ή αφεψήματος. Και τους εμβολιασμένους αφέψημα φύλλων ερυθροελάτης ή μακεδονικού πεύκου ή κέδρου. Μένει να επιβεβαιωθούν αυτά.). 

Αδέλφια Έλληνες, μέσα στη λαίλαπα των καιρών ας μείνουμε άνθρωποι και ας μείνουμε ενωμένοι . Εχθροί δεν είναι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταξύ τους.  Προαιώνιοι εχθροί, και η τελική μάχη πρέπει οπωσδήποτε να δοθεί εδώ και τώρα είναι οι συνειδητά ενσωματωμένοι στη “Νέο-παμπάλαια” Εωσφορική  Τάξη από τη μία πλευρά  και από την άλλη οι συνειδητά ενσωματωμένοι στο Σώμα  του  Χριστού και του Παναγίου Πνεύματος και οι, έστω και  ασυνείδητα, αναζητούντες αυτήν την ενσωμάτωση.  

Η πρώτη ομάδα λυσσομανάει εναντίον μας . Άρα δεν μπορούμε να μη δώσουμε τη μάχη εδώ και τώρα. Αν δεν τη δώσουμε, είμαστε “χαμένοι” από κάθε άποψη. Χαμένοι ως άνθρωποι, χαμένοι ως ψυχές , χαμένη και η ενότητα μας με το Φως του Παναγίου Πνεύματος. Θέλει κάποιος από μας να ζήσει στο ζόφο των εωσφοριστών και του αρχηγού τους; Σίγουρα  όχι.  Ε, τότε ας βγει να πολεμήσει!  Και πάντα με τα αήττητα όπλα του Αγιο-Πνευματικού Φωτός!

ΠΗΓΗ triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου