Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Οι ανοησίες που ακούγονται τελευταία!

Θωμαή Στεφανοπούλου,


1) Πρέπει να πετύχουμε μέσω μεγάλου ποσοστού εμβολιασμών, το λεγόμενο "τείχος ανοσίας"!!!

(Είναι κάτι ανέφικτο διότι δεν μπορεί να εμβολιαστεί μαζικά σε μια δεδομένη χρονική στιγμή το 80% των πολιτών. Την ώρα που χτίζει κάποιος ανοσία κάποιος άλλος την χάνει γιατί εμβολιάστηκε μήνες πριν)

2) Οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ προκαλούν τις μεταλλάξεις και θα αχρηστέψουν τα εμβόλια!

( Και οι πέτρες ξέρουν ότι οι ιοί μεταλλάσσονται προκειμένου να "κρυφτούν" από αυτό που τους απειλεί, δηλαδή ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ!!!)

3) Οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ αποτελούν κίνδυνο για την μετάδοση του ιού.

(Λάθος, διότι σύμφωνα με ιατρικές μελέτες αυτή την στιγμή οι εμβολιασμένοι είναι οι υπερμεταδότες. Ένας υγιής ανεμβολίαστος δεν απειλεί κανέναν)

4) Το εμβόλιο πρέπει να το κάνουν ΟΛΟΙ ακόμα και τα παιδιά για το λεγόμενο τείχος ανοσίας που είπαμε πιο πάνω

(ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ, διότι πάντα τα εμβόλια προορίζονταν για μια μερίδα του πληθυσμού, ποτέ για όσους δεν το χρειάζονται. Το εμβόλιο της γρίπης αρνούνται οι γιατροί να στο κάνουν εφόσον δεν ανήκεις σε ευπαθή ομάδα. Αφήστε λοιπόν τους νέους υγιείς ανθρώπους ήσυχους διότι ΔΕΝ κινδυνεύουν)

5) Αν κάνεις το εμβόλιο κανείς ΥΠΑΚΟΉ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ (??)!!!

(Πού το είδαν αυτό γραμμένο;; Η Ιερά Σύνοδος πολύ σοφά αποφάσισε ότι το εμβόλιο είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΕΠΙΛΟΓΉ!!!.... και επειδή το έκαναν κάποιοι ιεράρχες που είναι 70 και 80 χρονών δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνω κι εγώ που είμαι 49 και η κόρη μου που είναι 22!!)

6) Το εμβόλιο είναι ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΚΑΘΉΚΟΝ!!!

( Υπό ποια έννοια είναι πατριωτισμός να βάλεις κάτι μη ελεγμένο επαρκώς μέσα στο σώμα σου για το οποίο δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία που το κατασκεύασε, και την στιγμή μάλιστα που υπάρχει το ρίσκο σοβαρών παρενεργειών και επιγενετικών προβλημάτων στις μελλοντικές γενιές, σύμφωνα με τα λόγια κορυφαίων ιατρών ιολόγων;;:Μάλλον κάνεις κάτι που είναι επικίνδυνο για το έθνος σου αν το επιβάλλεις σε όλους ανεξαιρέτως)

7) Είναι ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΑ λένε, και συγκαταλέγεσαι στους αυτόχειρες αν επιλέξεις να μην πάρεις το εμβόλιο εν μέσω πανδημίας!!

( Ούτε τα φάρμακα αρνούμαστε αν νοσήσουμε, ούτε την γνώμη των γιατρών οι οποίοι σε πολύ μεγάλο ποσοστό δεν έχουν εμβολιαστεί οι ίδιοι και αντιδρούν σε όλη αυτή την παράλογη επιβολή. Αν εμβολιαστείς και την επόμενη στιγμή βρεθείς στον Άγιο Πέτρο από θρομβοεμβολή , συγκαταλέγεσαι και τότε στους αυτόχειρες;)

8) Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες ακόμα και το depon!

Αλήθεια πόσα θρομβοεμβολικά επεισόδια, νευρολογικές διαταραχές και ανακοπές έχουν συμβεί από το depon? Είναι δυνατόν να είναι συγκρίσιμα αυτά τα δύο;

9) Η άρνηση των εμβολίων είναι προϊόν συνωμοσιολογίας και έχει την ρίζα της σε ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ!!

(Αλήθεια, όλοι οι ειδικοί ιατροί διεθνώς που διαφωνούν με την επιβολή των εμβολίων είναι προτεστάντες και μόνο ο Τσιοδρας, ο Σύψας, η Παγώνη και ο Φάουτσι είναι οι ορθόδοξοι;;;)

ΠΗΓΗ facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου