Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Eκκλησία Χριστού ή εκκλυσία αντίχριστων;

 παπα-Ηλίας Υφαντής



Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το νεοταξικό κατηγορητήριο της Συνοδικής επί Δογματικών και Νομοκανονικών Ζητημάτων Επιτροπής κατά των μητροπολιτών Κυθήρων Σεραφείμ και Αιτ/νίας Κοσμά. Με το οποίο εισηγούνται την παραπομπή των μητροπολιτών αυτών ενώπιον της δεσποτικής «δικαιοσύνης».

Και λέω «νεοταξικό» το κατηγορητήριο  γιατί χρησιμοποιούν τη μέθοδο της προβολής των δικών τους ατοπημάτων σε βάρος των άλλων. Κι ας δούμε γιατί κατηγορούνται οι μητροπολίτες:

1) Για «ψευδείς ειδήσεις»; Η συνηθισμένη γενικόλογη κατηγορία των δεσποτάδων.

2) Για «καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησιαστικής αρχής». Όταν αυτοί συστηματικά καταφρονούν την πραγματική εκκλησιαστική αρχή, που είναι ο Χριστός,

3) Για «Απειθαρχία»:  Ή μήπως ο Πέτρος δεν είπε: «Πειθαρχειν δει Θεώ…»!

4) Για «Θεολογική πλάνη»: Το Ευαγγέλιο λέει ότι ο Χριστός αναστήθηκε «πρωί πρώτη Σαββάτων»; Και οι 318 Πατέρες στο «Πιστεύω» ότι αναστήθηκε «τη Τρίτη ημέρα».

5)  Για «βαρύτατο σκανδαλισμό τῶν πιστῶν». «Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»!

6) Για «Ηθική αυτουργία σε απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας».

Τα θέματα της υγείας δημιούργησαν, ως γνωστόν,  οι νεοταξίτες. Προκειμένου να κατορθώσουν το βαθύ κλάδεμα, κατά 9/10, λένε, του παγκόσμιου πληθυσμού. Και μεθόδευσαν και τα τόσα άλλα σε βάρος των λαών δεινοπαθήματα. Και ασφαλώς και την ακατανόητη εντολή μετάθεσης της ώρας της Ανάστασης. Δεδομένης της αφόρητης δυσανεξίας των νεοταξιτών  απέναντι στην Ορθοδοξία.  Δυσανεξία την οποία συμμερίζεται απόλυτα και η «ημέτερη» φασιστοκρατία.

 Είναι απορίας άξιο το πώς μπορεί η δεσποτοκρατία να πείθεται σε τέτοιο βαθμό «τοις κείνων ρήμασι». Δεν  βλέπουν το πνεύμα του αμοραλισμού και του εθνομηδενισμού, που κατακλύζουν την παιδεία μας; Δεν διαπιστώνουν την απροκάλυπτα εχθρική στάση τους απέναντι στην Εκκλησία, την οποία μυριοτρόπως και δαιμονιωδώς πολεμούν; Ή μήπως και οι δεσποτάδες είναι συνειδητοί συνοδοιπόροι των αρχιτεκτόνων της «μεγάλης επανεκκίνησης». Της οποίας θερμός θιασώτης είναι και ο «ημέτερος» πρωθυπουργός.

Μπορεί, στην προκειμένη περίπτωση,  να φαίνεται στο προσκήνιο η δεσποτοκρατία, αλλά στο παρασκήνιο υπάρχει ο ασφυκτικός φασισμός του πρωθυπουργού. Ο οποίος ταυτόχρονα κλίνει γόνυ στη ναζιστική Κίρκη του Βερολίνου και τους σιωνιστές των ΗΠΑ. Ενώ στο ενδότερο βάθος βρίσκεται η παρέα των Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Μπιλ Γκέητς και λοιπών  της συμμορίας των παγκόσμιων δολοφόνων. Οι οποίοι αγωνιωδώς βυσσοδομούν να μεταλλάξουν την  Εκκλησία του Χριστού σε ολέθρια εκκλυσία των παγκόσμιων καταγωγίων!

Ο πρωθυπουργός ζήτησε απ’ τον αρχιεπίσκοπο να δώσει εντολή στους ιερείς, προκειμένου να βγάλουν το λαό απ’ την καχυποψία να συστήσουν στα κηρύγματά τους τον εμβολιασμό. Και ο αρχιεπίσκοπος «πες το και θα γίνει» υποσχέθηκε ότι θα το κάνει όσες φορές κι αν χρειαστεί.  Κι αυτά, όταν  ο σοφός Ταϋλανδο-γερμανός ιολόγος Σουχαρίτ Μπάγκντι, ερωτηθείς  απ’ τον  δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη (FOCUS) για το πώς πρέπει ν’ αντιμετωπίζουμε  όσους  επιμένουν στον εμβολιασμό, αποκρίθηκε: «Να τους στείλετε όλους στο…διάβολο: Γερμανούς  Άγγλους, Αμερικάνους»! Δεν είπε βέβαια κάτι και για κληρικούς, γιατί προφανώς  θα του ήταν αδιανόητο ότι θα μπορούσαν οι κληρικοί να ζητήσουν απ’ το λαό κάτι τέτοιο.…

Γιατί το φυσιολογικό θα ήταν οι άμβωνες να είχαν αστράψει και βροντήσει, εδώ και πολλά χρόνια. Ιδιαίτερα αφότου ο ανεκδιήγητος  ΓΑΠ μας επέβαλε τη μνημονιακή χούντα. Ή, όταν ο απατεώνας Αλέξης μεθόδευε την ανατροπή του δημοψηφίσματος και τη βδελυρή προδοσία της Μακεδονίας. Και τώρα που ο θιασώτης της «μεγάλης επανεκκίνησης» πρωθυπουργός προπαγανδίζει με όλους τους δυνατους τρόπους  τα τερατογόνα και γενοκτόνα εμβόλια.

Ναι, αλλά η δεσποτοκρατία είναι αφόρητα δυσανεκτική απέναντι στο δίκιο και την αλήθεια, τα οποία καταπνίγει και στραγγαλίζει! Δεν είδατε τι γίνεται με τον π. Αντώνιο Στυλιανάκη, που τολμάει ν’ ανάβει κάποια κεράκια αφύπνισης, μέσα στο απύθμενο σκοτάδι της καθολικής βουβαμάρας και βαρβαρότητας; Πώς περιέπεσε στη δυσμένεια του Παναγιώτατου Θεσσαλονίκης!

Τι να πεις ύστερα απ’ όλα αυτά, στον Αρχιεπίσκοπο και τους λοιπούς δεσποτάδες;  Οι οποίοι επιμένουν ότι ο εμβολιασμός είναι θέμα ιατρικό και όχι πνευματικό; Δηλαδή η απανθρωποποίση και τερατοποίηση και η στείρωση των ανθρώπων δεν είναι θέμα πνευματικό; Αλλά τι είναι; Θέμα κάποιων κομπογιαννιτών γιατρών, που έκαμαν κλοτσοσκούφι τον όρκο του Ιπποκράτη και προδίδουν την ιατρική, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα φαρμακευτικών εταιριών; Και βέβαια να εισπράξουν τα ανάλογα αργύρια της προδοσίας! Κάτι που και περί της δεσποτοκρατίας θρυλείται…

Και τι θα κάνει, ύστερα απ’ όλα αυτά, η σεβασμιότστη δεσποτοκρατία απέναντι στους κατηγορούμενους δεσποτάδες; Προφανώς ο, τι υπαγορεύσει η τρομοκρατούσα αρχή των σκοτεινών παρασκηνίων. Γιατί η Εκκλησία είναι ο χώρος, που πρωτίστως φοβούνται οι παγκοσμιοποιητές. Και γι’ αυτό με ιδιαίτερο ζήλο φρόντισαν να μεταλλάξουν το χρόνο της  Ανάστασης.

Πάντως οι διωκόμενοι δεσποτάδες δεν κινδυνεύουν να πάθουν ο, τι έπαθε ο Χριστός απ’ τον Άννα και τον Καϊάφα. Ή οι χριστιανοί μάρτυρες απ’ το ειδωλολατρικό ιερατείο. Ή αργότερα οι Εβραίοι και οι αιρετικοί απ’ τους ιεροεξεταστές. Το πολύ-πολύ να τους αντικαταστήσουν με κάποιους άλλους, που θα έχουν υγιή νεοταξικά φρονήματα. Μια και επανήλθαμε στα εφυλιοπολεμικά πιστοποιητικά εθνικοφρόνων και μιασμάτων. Τότε που οι ρουφιάνοι μπορούσαν να σου κολλήσουν όποια στάμπα ήθελαν…

Ας ελπίσουμε ότι η αφηνιασμένη δεσποτοκρατία θα σταματήσει ως εδώ. Γιατί, αν συνεχίσει να κατρακυλά στου κακού τη σκάλα, φοβούμαι ότι δεν θα βρει δρόμο επιστροφής. Και μη φαντάζονται ότι ο λαός θα σκύψει να φιλήσει την παντούφλα των οποιωνδήποτε εκπροσώπων του σατανά. Στους οποίους ο μωρός ναρκισσισμός και η δεισιδαιμονία έχουν επιδαψιλεύσει ηλίθια αλάθητα και πρωτεία μωρίας!…

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου