Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

ΨΗΦΙΣΜΑ / Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα αντισυνταγματικά μέτρα


Ψήφισμα Πολιτών Ν. Πέλλας κατά την ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα αντισυνταγματικά μέτρα, Γιαννιτσά, 21/7/21

Ελεύθεροι Πολίτες του Νομού Πέλλας!

Σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία και ο διάλογος, προσπαθούν μεθοδευμένα να διχάσουν, να καταπατήσουν το αυτεξούσιό μας και να ακυρώσουν ουσιαστικά την ελευθερία του ατόμου.

Σε μια πανδημία που δεν έψαξαν τους υπαίτιους και τους λόγους που την εφηύραν, γελώντας ειρωνικά πέρσι, σηκώνουν τώρα το δάχτυλο ως υπέρμαχοι του ‘Αγίου Εμβολίου’, αψηφώντας τα Όσια και Ιερά των Προγόνων μας, ποινικοποιώντας την Αλήθεια, με τρόπο σκοτεινό.

Ζητούμε να μας πείτε: Γιατί δεν εφαρμόζονται οι Ευρωπαϊκοί Νόμοι περί της Ελευθερίας του ατόμου; Μήπως θέλετε να βρεθούμε στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια; Και μπορούμε, και θα το πράξουμε!

Γιατί εκφράζουμε έναν γίγαντα Λαό και όχι *τις ταμπέλες με τους τσίγγους σας!

Γιατί ένα εμβόλιο που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, όταν ακόμη και οι ίδιες οι εταιρείες δεν εγγυώνται την αποτελεσματικότητά του, δεν το αποσύρετε;

Άμεση κατάργηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Να σταματήσει άμεσα το αντισυνταγματικό ‘safe pass’. Να στηριχθεί οικονομικά το Rapid Test. Να υπάρξει σωστή χρήση στη διαδικασία, χωρίς εξαναγκασμό. Να σταματήσει ο εκφοβισμός, ο εκβιασμός και οι απειλές απόλυσης, και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα.

Λέμε όχι στον ρόλο “παρακρατικού”-ιδιοκτήτη μαγαζιού να ελέγχει τα προσωπικά δεδομένα και την ελευθερία κίνησης των συμπολιτών του.

Λέμε όχι στο κλείσιμο των μαγαζιών μας!

Όχι στην αναστολή του Συντάγματος.

Όχι στην καταπάτηση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων του πολίτη!

Όχι στην καταπάτηση ανωτάτων Ευρωπαϊκών νόμων ενάντια στις  διακρίσεις πολιτών, λόγο  των εμβολιασμών, που και η ίδια η Ελλάδα πρόσφατα έχει ψηφίσει.

Ζητάμε να εφαρμοστούν οι νόμοι ανωτέρων και ανωτάτων νομοθετικών  οργάνων και θεσμών και όχι οι αυθαίρετες και προσβλητικά  αντισυνταγματικές και νομικά κατάπτυστες αποφάσεις του εκάστοτε υπουργίσκου! Οι λεγόμενες κ.υ.α.

Εάν εσείς δεν καταφέρατε να διαχειριστείτε την πανδημία, όπως την αποκαλείτε, δεν θα την πληρώσει ο Λαός. Εάν εσείς δεν διαχειριστήκατε σωστά τα ταμεία της χώρας και με τα μνημόνια όλων σας, γεμίσαμε πείνα και αυτοκτονίες, αν είχατε ευθιξία, θα έπρεπε να νιώθετε εσείς ντροπή και ενοχή.

Όλοι μας χάσαμε ανθρώπους από τον ιό! Θρηνήσαμε όμως και ανθρώπους από τις παρενέργειες! Δεν ισχύουν στα χαρτιά σας αυτές οι ψυχές; Μιλούν γιατροί και άλλοι υγειονομικοί, κάποιοι από τους οποίους βρίσκονται και εδώ ανάμεσά μας, και που εσείς τους κρύβετε μεθοδευμένα, για τους κινδύνους που κρύβουν τα εμβόλια! Δεν μετρούν;

Ενισχύστε τα νοσοκομεία και τους ήρωές τους. Ενισχύστε τους εκπαιδευτικούς και, όλους τους εργαζόμενους και νοικοκύρηδες, που όταν εσείς τηρούσατε το πρωτόκολλο να μην πέσει η ‘Μύκονος’, αυτοί έδιναν μεγίστη μάχη να σταθεί η Ελλάδα!

Όλοι χωρούν σε μια Πατρίδα χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς, χωρίς ποινικές διώξεις Ιερών και Οσίων, χωρίς προβοκατόρικες, επιλεκτικές συνάξεις.

Δεν είμαστε αρνητές της Επιστήμης, αλλά των ανθρώπων που διχάζουν τους Έλληνες, σε καλούς και κακούς. Δεν επιτρέπεται να μισούμε, αλλά δεν χαρίζουμε και διεκδικούμε την Ελευθερία του Αυτεξούσιου που μας δώρισε ο Θεός. Να κάνουμε στο σώμα μας ό,τι θέλουμε, εμείς. Δεν μπορεί μια έγκυος να σκοτώνει το έμβρυο στο σώμα της και εμένα να με μπολιάσεις με το ζόρι.

Ενθυμούμαι, έναν Ελεύθερο που έγραψε: «…Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη, των Ελλήνων τα Ιερά, και σαν πρώτα αντρειωμένη, Χαίρε, Ω Χαίρε, Ελευθεριά…».

Ένα εμβόλιο, με το όνομα Ελευθερία, μας μπόλιασαν Γονείς, Ιερείς και Δάσκαλοι, και αφού το μεταφέρουμε ατόφιο και καθάριο, θα το παραδώσουμε και στα παιδιά μας!

Και τω Θεώ Δόξα!

Την πορεία διαμαρτυρίας στηρίζουν πολλοί υγειονομικοί, άνθρωποι από τον χώρο της εστίασης, εκπαιδευτικοί, αλλά και επαγγελματίες από άλλους χώρους, γονείς καθώς και απλοί πολίτες, κάθε ηλικίας, από όλο τον νομό.

Ψηφίζεται!

ΠΗΓΗ toromaiiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου