Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Τρικυμίες!…

 παπα-Ηλίας Υφαντής

Τρικυμίες αντιμετώπισε ο Χριστός, πηγαίνοντας προς τη χώρα των Γεργεσηνών. Με πρώτη την τρικυμία της θάλασσας. Που την πρόσταξε να σωπάσει κι εκείνη υπάκουσε.

Ευθύς, μετά την άφιξή τους, στη χώρα των Γεργεσηνών, αντιμετώπισε την τρικυμία δυο ανθρωπίνων υπάρξεων. Που χρόνια τους βασάνιζαν τα δαιμόνια. Τα οποία, ξαφνιασμένα από τον απρόσμενο ερχομό του Χριστού, τον αντιμετώπισαν με τη γλώσσα των αφεντάδων του κόσμου τούτου: Ευθύς εξαρχής του μίλησαν για τους διακριτούς ρόλους ανάμεσα σ’ Εκείνον κι αυτούς: «Τι σχέση μπορεί να υπάρχει, του είπαν, ανάμεσα σε μας και σε σένα»;

Όπως συνήθως κάνουν και οι πολιτικοί αφεντάδες, όταν θέλουν να αποξενώσουν τους κληρικούς απ’ τα γήινα προβλήματα: «Γιατί ανακατεύεστε, τους λένε, με τα επίγεια; Αυτά ανήκουν στη δική μας αρμοδιότητα! Η ζωή και τα βιοτικά είναι δική μας υπόθεση. Δική σας δουλειά είναι τα ουράνια και τα μεταθανάτια»…

Γιατί ασφαλώς δεν έχουν προσέξει ότι εκεί στο «Πάτερ ημών» παρακαλούμε τον Θεό να ’ρθει η ουράνια βασιλεία του και στη γη. Και ότι ο μοναδικός δρόμος για την επίλυση των επίγειων προβλημάτων είναι ο αγώνας για την επικράτηση της δικαιοσύνης του Θεού. Ενώ από το άλλο μέρος οι πολιτικοί θεωρούν αυτονόητο δικαίωμά τους να επεμβαίνουν στα θέματα της Εκκλησίας. Και μάλιστα με τρόπο ιταμό, όπως στην τωρινή συγκυρία συμβαίνει.

Επιπλέον τα δαιμόνια κατηγόρησαν τον Χριστό και σαν βασανιστή. Χρησιμοποιώντας και, στην περίπτωση αυτή, τη γλώσσα των πραγματικών βασανιστών της οικουμένης. Των διαχρονικών και των σημερινών. Αυτών, δηλαδή, που καταληστεύουν τον πλούτο των λαών  και  τους  καταδικάζουν να πεθαίνουν απ’ την πείνα και τις αρρώστιες. Και άλλων, που με τους πολέμους  καταστρέφουν τις χώρες και αναγκάζουν τους  λαούς να ρίχνονται στην περιπέτεια της προσφυγιάς.

Αλλά ο Χριστός δεν συμμερίζεται καθόλου την δόλια γλώσσα των δαιμονίων. Τον ενδιαφέρουν οι άνθρωποι, που δεινοπαθούν και όχι οι διεστραμμένες προφάσεις «αναξιοπαθούντων» δαιμονίων και διαβολανθρώπων. Και αυτό το κατάλαβαν πολύ καλά τα δαιμόνια, τα οποία άρχισαν να παζαρεύουν την έξοδό τους απ’ τους ανθρώπους. Για να ζητήσουν σαν αντίλυτρο την είσοδό τους στα γουρούνια, που ζούσαν στην περιοχή. Πράγμα, που ο Χριστός τους το επέτρεψε. Για να προκληθεί, έτσι, μια καινούργια τρικυμία. Που είχε σαν αποτέλεσμα το δαιμονισμό των γουρουνιών. Με αποτέλεσμα να πέσουν στη θάλασσα και να πνιγούν. Και να επακολουθήσει έτσι η τρικυμία των Γεργεσηνών, για την αναπάντεχη φουρτούνα, που τους βρήκε. Όπως τη  διαπίστωσαν με τα ίδια τους τα μάτια: Αφού εκεί, που πρωτύτερα κυριαρχούσαν τα γρυλίσματα των γουρουνιών, τώρα υπήρχε νεκρική σιγή. Ενώ οι πρώην δαιμονισμένοι, που ήταν ο φόβος και ο τρόμος, τώρα, «ιματισμένοι και σωφρονούντες», κάθονταν κοντά στον Χριστό.

Οι Γεργεσηνοί, νιώθοντας αφόρητη δυσανεξία απ’ την παρουσία του Χριστού, του ζήτησαν να εγκαταλείψει τον τόπο τους. Πράγμα, που ισχύει και με τους σύγχρονους δαιμονισμένους νεοταξίτες, όλων των αποχρώσεων. Οι οποίοι έχουν, όπως μαρτυρούν τα έργα τους και οι ημέρες τους, ιδανικό τους τον μαμωνά και θεό τους τον σατανά. Στον οποίο «θύουν και απολλύουν» εκατομμύρια ανθρώπων.  Και επιδιώκουν στο όνομα του σατανικού τους καθεστώτος να εγκαθιδρύσουν την τυραννία των μετανθρώπινων τεράτων.

Προσπάθειά στην οποία συμπαρίσταται με υπερβάλλοντα ζήλο και οι δικοί μας εθνοπροδότες. Οι οποίοι επειδή είναι υποδουλωμένοι στον μαμωνά και τον σατανά αισθάνονται κι αυτοί αφόρητη δυσανεξία απ’ την παρουσία του Χριστού,.

Και κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, κατά τραγική ειρωνεία, γιορτάζουμε φέτος την 200στή επέτειο της επανάστασης  του ’21. Της οποίας οι ήρωες αγωνίστηκαν «υπέρ πίστεως και πατρίδος». Όταν των σημερινών εθνοπατέρων κυρίαρχο δόγμα και ιδανικό είναι ο εθνομηδενισμός και η εθνοπροδοσία. Για τον πρόσθετο λόγο ότι κάποιοι είναι ανδρείκελα σατανικών οργανώσεων. Όπως, για παράδειγμα, ο Πρωθυπουργός και η Κεραμέως της Μπίλντεμπεργκ και άλλοι άλλων παρεμφερών εταιριών, που επιδιώκουν να κάμουν την πίστη μας και την πατρίδα μας κεραμιδαριό. Καθώς παράλληλα  έχουν εκβαρβαρώσει το πνευματικό και ηθικό μας περιβάλλον και μεταλλάξει το φυσικό. Έτσι ώστε οι πνευματικές και υλικές τροφές στις μέρες μας, να είναι άρρωστες, άνοστες και άγευστες! Ενώ ο αέρας, που αναπνέουμε και το νερό που πίνουμε είναι μολυσμένα και δηλητηριασμένα.

Και τώρα πάνε να μεταλλάξουν ακόμη και το βιολογικό μας περιβάλλον. Παρεμβαίνοντας μέσα στα άγια των αγίων της βιολογικής μας υπόστασης, το DNA. Χρησιμοποιώντας σαν παγίδα για τη μετάλλαξή μας τα εμβόλια, με τα οποία θ’ αντιμετωπίσουμε, δήθεν, τον κορονοϊό, του οποίου αποτελούν  μετεξέλιξη.

Αλλά το πέραν πάσης λογικής και συνείδησης είναι, όπως και άλλοτε τονίσαμε, το γεγονός της αγαστής συμπόρευσης των εκπρόσωπων της σεβασμιότατης και μακαριότατης δεσποτοκρατίας μας με το εθνοπροδοτικό και αντίχριστο πολιτικό καθεστώς. Η οποία αναλαμβάνει ρόλο διαφημιστή των ολεθρίων για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας και του λαού μας εμβολίων. Τα οποία χαρακτηρίζουν ευλογία, όταν στην πραγματικότητα είναι κατάρα. Και μαζί με τον πρωθυπουργό, που χαρακτηρίζει  «απειλή» τους ανεμβολίαστους, συνιστούν υπακοή  στους εξωνημένους απ’ το καρτέλ φαρμακευτικών εταιριών Μέγκελε!

Εν κατακλείδι, θα θέλαμε να πούμε σ’ αυτή την νεοταξική συμμορία: Υποκριτές δολοφόνοι, αντί να ρίχνετε τον λαό μέσα στον φουρτουνιασμένο ωκεανό της γενοκτονίας και της τερατογένεσης, δώστε του τα φάρμακα με τα οποία θεραπεύετε τους υμέτερους (Αρχιεπίσκοπο, κλπ), αφήνοντας τις περί εμβολίων μπουρμπουλήθρες!…

Εσείς δεν χτίζετε το τείχος της ανοσίας, όπως ισχυρίζεστε, αλλά τη Βαστίλη της ντροπής για τον χειρότερο μεσαίωνα της παγκόσμιας ιστορίας!…

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου