Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Αίσχος!

 παπα-Ηλίας Υφαντής

Έκαμαν τα πάντα οι νεοταξίτες ιεροεξεταστές, προκειμένου να διαλύσουν την Εκκλησία. Με αποτέλεσμα  να διώξουν απ’ τους ναούς τον λαό. Και να που τώρα έρχονται να ζητήσουν την αρωγή της, προκειμένου να πειθαναγκάσουν τον λαό να εμβολιαστεί. Και τρέχει ο  Πέτσας στο Καρπενήσι να ζητήσει τη συμπαράσταση του τοπικού Μητροπολίτη. Ο οποίος φυσικά απάντησε στον υπουργό, ότι δεν μπορεί, γιατί η Εκκλησία στοχοποιήθηκε κατά την διάρκεια της πανδημίας και πληγώθηκε η εικόνα της. Με αποτέλεσμα  αυτή τη στιγμή οι εκκλησίες στα χωριά να είναι άδειες.  Και ευλόγως ο Μητροπολίτης αναρωτήθηκε: Σε ποιο ποίμνιο να απευθυνθούμε;

Παράλληλα ο Κικίλιας, σε επίσκεψή τους με τον Τσιόδρα, στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο (ΔΙΣ), ζητήσαν να παροτρύνουν το ποίμνιο να εμβολιαστεί. Έτσι ώστε και αυτοί που έχουν κάποιους φόβους να μπορέσουν να τους ξεπεράσουν, προκειμένου να προστατευθεί, όπως είπαν το αγαθό της υγείας και της ζωής.  

Τι έκαμε σχετικά η Ι. Σύνοδος;

Αποφάσισε σε γενικές γραμμές τα εξής: 

α) Να αποσταλεί Εγκύκλιος «προς τον Λαό», προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά.

β) Να συστήσει την ελεύθερη επιλογή του εμβολιασμού ως την αποκλειστική και επιστημονικά ελεγμένη λύση κατά της εξάπλωσης του ιού.

γ) Να υπενθυμίσει ότι μόνη αρμόδια να εκφέρει τις απόψεις της Εκκλησίας είναι η Δ.Ι.Σ.

δ) Να περιορίσει κάθε φωνή απάδουσα προς το συνοδικό πολίτευμα της Εκκλησίας, προκειμένου να αποφευχθεί ο σκανδαλισμός των πιστών και η διακινδύνευση της υγείας όλων.

Κάποιοι όμως αδέσποτοι δεσποτάδες και κάποιοι δημοσιοκάφροι που έχουν ως έργο τους τη διαστροφή της πραγματικότητας και την παραπληροφόρηση του λαού έγιναν φασιστικότεροι των κυβερνητικών φασιστών. Και αποφάνθηκαν ότι πρέπει να υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ακόμη και ν’ απολυθούν όσοι αρνούνται τον εμβολιασμό και να κοπεί ο μισθός τους. Δεδομένου ότι μεταδίδουν τον ιό και άρα είναι εχθροί της πατρίδας. Όταν πια είναι πασίγνωστο ότι τον ιό το μεταδίδουν μάλλον οι εμβολιασμένοι και όχι οι ανεμβολίαστοι. Και, όταν αυτοί και οι ομοϊδεάτες τους, που  παρουσιάζονται ως φίλοι της πατρίδας διαψεύδονται από τα γεγονότα. Αφού η  πανάθλια συμπεριφορά τους επιβεβαιώνεται σε όλη τη διάρκεια της μνημονιακής και κοροναϊκής χούντας.

Όμως απέναντι σε όλους αυτούς στάθηκε ο  πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο οποίος  «κατακεραύνωσε» την Σύνοδο για την απόφαση της σχετικά με το ζήτημα του εμβολιασμού. 

«Η Εκκλησία της Ελλάδος, λέει,  με αμαρτωλές – δαιμονικές θέσεις της, επιτείνει την αγωνία των πιστών. Ιεράρχες, στην πλειονότητά τους και ιερείς, παραγνωρίζουν ότι στους ναούς δεν μεταδίδονται ασθένειες, αλλά ασθενείς θεραπεύονται με προσευχή και δυνατή πίστη και φεύγουν υγιέστατοι.

Συσκοτίζουν τα πράγματα. Αίσχος το να συστήνουν την ελεύθερη επιλογή του εμβολιασμού. Αλλοιώνουν το περιεχόμενο της πίστης μας, διότι θεωρούν τον εμβολιασμό ως την αποκλειστική και επιστημονικά ελεγμένη λύση αναχαίτισης του ιού. Πλανώνται πλάνην οικτράν. Διαγράφουν τα όσα διδάσκει η Εκκλησία ότι «τα αδύνατα παρ’ ανθρώποις, δυνατά εστί παρά τω Θεώ».

Ο Σεβ. Αμβρόσιος φωνάζει-και με το δίκιο του -«αίσχος», επειδή η απόφαση της Συνόδου  ακυρώνει τον πρωταρχικό ρόλο της πίστης σε ανάλογες περιπτώσεις επιδημίας. Δυστυχώς όμως υπάρχουν πάμπολλες άλλες πτυχές κυβερνητικών και δεσποτικών «κατορθωμάτων», που εμπνέουν τη διάθεση να φωνάξουμε αίσχος και πάλι αίσχος. Δεδομένου ότι αντιμετωπίζουν, χωρίς ντροπή και συνείδηση,  το «ποίμνιο» ως συνονθύλευμα αλόγων ζώων.

 Όπως την περασμένη Τετάρτη (21-7-21) στο Σύνταγμα οι αρνητές του Συντάγματος έδωσαν εντολή στα όργανα της νεοταξικής αταξίας να δώσουν ρεσιτάλ φασιστικής αλητείας σε βάρος αθώων πολιτών. Με το «λιβάνι» των ασφυξιογόνων και τον «αγιασμό» των αυρών. Έτσι ώστε τα παιδιά του λαού, οι αστυνομικοί, από προστάτες του πολίτη, όπως τους βάφτισε ο ΓΑΠ, να μεταβληθούν σε προστάτη του καθενός κυβερνητικού αλήτη. Όπως τώρα του πρωθυπουργού και του Χρυσοχοΐδη. Στην Κύπρο εξάλλου οι ιεροεξεταστές συνέλαβαν και φυλάκισαν τον εξαίρετο επιστήμονα Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη. Επειδή ακριβώς μέσα στην ανεπάρκειά τους δεν μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν την ατράνταχτη επιχειρηματολογία του.

Ή μήπως η ελλαδική Σύνοδος  και  η κυβέρνηση ενδιαφέρονται για το αγαθό της υγείας και της ζωής, όπως διατείνονται; Η κοινή λογική λέει ότι, αν ενδιαφέρονταν για την υγεία, τη ζωή και την ανοσία της αγέλης, όπως ισχυρίζονται, θα φρόντιζαν να εφοδιάσουν τα νοσοκομεία με τα  κατάλληλα για τη θεραπεία φάρμακα. Όπως κάνουν στην περίπτωση των διάφορων χρυσοκανθάρων (αρχιεπισκόπου, κλπ) που εξυπηρετούν τα νεοταξικά σχέδια και συμφέροντα. Ενώ αφήνουν τις χιλιάδες λαού να πεθαίνουν αγεληδόν. Όταν προωθούν  τα, από κάθε άποψη, αφερέγγυα και ύποπτα, για την παρέμβασή τους στο DNA και τη διασπορά  των μεταλλάξεων, εμβόλια. Τα οποία μάλιστα με κάθε είδους φασιστικών μέτρων προσπαθούν να τα καταστήσουν υποχρεωτικά.

 Λέει η Σύνοδος  ότι τα εμβόλια είναι η «αποκλειστική και επιστημονικά ελεγμένη λύση αναχαίτισης της εξάπλωσης του ιού». Από ποιους ελεγμένη; Απ’ τους εξωνημένους απ’ τις φαρμακευτικές εταιρίες, που, αντί αργυρίων, πρόδωσαν τον όρκο του Ιπποκράτη; Και φρόντισαν να εξασφαλίσουν το ακαταδίωκτο για την αφεντομουτσουνάρα τους ώστε να είναι ανεύθυνοι για τα εγκλήματά τους!

Όταν άλλοι γιατροί παγκόσμιας εμβέλειας και όχι βέβαια αργυρώνητοι κάνουν έκκληση να αποφύγουμε τον εμβολιασμό. Και χαρακτηριστικό παράδειγμα της αποδοκιμασίας αποτελεί η σχετική,  όπως ξαναγράψαμε, προτροπή, του σοφού Ταϋλανδο-γερμανού ιολόγου Σουχαρίτ Μπαγκντί. Ο οποίος  συνιστά να «στείλουμε αυτούς, που μας επιμένουν να μας εμβολιάσουν στον πατέρα τους, τον…διάβολο»!

Και να τους στείλουμε, όσο γίνεται γρηγορότερα, γιατί διαφορετικά  εκείνοι με τα αλλεπάλληλα αίσχη τους θα μας στείλουν στον τάφο!…

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου