Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Σολομών και Ζελένσκι

παπα-Ηλίας Υφαντής


Κοιμόντουσαν, λέει, δυο Εβραίες μανάδες με τα μωρά παιδιά τους δίπλα-δίπλα. Η μία, απρόσεχτη, πλάκωσε το μωρό της τη νύχτα και το έσκασε. Πήρε όμως το μωρό της άλλης και το δικό της, νεκρό παιδί, το έβαλε δίπλα σ’ εκείνη. Η οποία, όταν ξύπνησε και κατάλαβε την λαθροχειρία «έγινε έξω φρενών».

Η υπόθεση κατέληξε στον σοφό Σολομώντα, ο οποίος, αφού έβαλε κάτω τη σοφία του, κατέληξε, λέγοντας ότι: Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να κόψουμε τω μωρό στα δύο, για να πάρει η καθεμιά από μισό!…

-Μπράβο! φώναξε εκείνη, που δεν  ήταν δικό της το παιδί. Αυτή είναι η καλύτερη λύση!

-Όχι, διαμαρτυρήθηκε η μάνα του παιδιού. Εγώ δεν θέλω το μισό παιδί μου. Προτιμώ να είναι σωστό και ζωντανό κι ας το πάρει εκείνη.

-Να είπε, ο Σολομών, που βρήκαμε τη μάνα του παιδιού. Είναι αυτή, που προτιμά να είναι ζωντανό, ακόμη κι αν το πάρει η άλλη.

Κάπως έτσι εξηγείται και ο, τι συμβαίνει  σχετικά με τον πόλεμο εκεί στην Ουκρανία:

Ο νεοταξίτης μπούλης Ζελένσκι  πολύ λίγο ενοχλείται, αν απ’ το λαό της Ουκρανίας «δεν μείνει ούτε ρουθούνι»...  Φρόντισε, όπως λένε,  να αναγνωριστούν οι μωαμεθανικές εθνικές μειονότητες της Ουκρανίας, αλλά όχι και οι χριστιανικές. Και παράλληλα δημιούργησε αυτοκέφαλη ορθόδοξη εκκλησία, προκειμένου ν’ αντιπολιτευτεί το πατριαρχείο της Μόσχας. Και όλα αυτά και άλλα πολλά  πάντα με την σύμπνοια  των Δυτικών κανιβάλων αβανταδόρων του. Σημειωτέον ότι  την  αυτοκέφαλη ουκρανική εκκλησία αναγνώρισε και η «δική μας» δεσποτοκρατία.

Επιπλέον ο φιλοναζιστής  Ζελένσκι φιλοξενούσε σε απόσταση αναπνοής απ’ τη Ρωσία 26 εργαστήρια βιολογικών όπλων (πανούκλας, χολέρας, κλπ). Ίσως, για να μας θυμίζει την «Πανούκλα», που έγραψε ο Καμύ για να απαθανατίσει  τη ναζιστική χολέρα. Στην άκρως εγκληματική δραστηριότητα των εργαστηρίων βιολογικών όπλων ήταν, όπως λέγεται, συνεργός και ο γιος του πλανητάρχη! Και είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα εργαστήρια αυτά αποσκοπούσαν στην εξολόθρευση του ρωσικού λαού και την ολοσχερή καταστροφή της Ρωσίας.

Που σημαίνει ότι προετοίμαζαν επιχείρηση τρισχειρότερη ακόμη κι απ’ αυτή στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Λιβύη, τη  Γιουγκοσλαβία κλπ. Άλλωστε, δεν έχομε χρείαν μαρτύρων, προκειμένου να συνειδητοποιήσουμε  τα «φιλάνθρωπα» αισθήματα των Αμερικανών και του ΤΣΟΓΛΑΝ-ΝΑΤΟ. Αφού, όπου κι αν πάτησαν το ποδαράκι τους, έσπειραν την καταστροφή και τον όλεθρο, οι ολέθριοι!

Ο αξιότιμος, λοιπόν, αυτός κ. Ζελένσκι, εκτός των άλλων, μας έκαμε την τιμή να εξευτελίσει και την Ελληνική  Βουλή. Και μας ξεφτίλισαν μαζί του και δυο αποκρουστικοί τύποι, του ναζιστικού τάγματος Αζόφ -εκ των οποίων ο ένας μασκοφορεμένος. Οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν από την τρόικα εσωτερικού:  Τους ΝεόΔουλους (ΝΔ), δηλαδή,  ΗΠΑνθρώπους του ΣΑΤΑΝ-ΝΑΤΟ, αλλά και τους ΣΥΡΙΖΑθέους και ΚΙΝΑΛίτες.

Κάποιοι διατείνονται  ότι, δήθεν, ο Πούτιν έχει ρίζες εβραϊκές, επειδή κάποιος κάποτε παππούς του ήταν, τάχα, Εβραίος. Ακόμη κι αν αυτό αληθεύει, ουδόλως ενδιαφέρει. Εκείνο, που έχει σημασία είναι ότι ο Πούτιν εργάζεται για το καλό της πατρίδας του και της Ορθοδοξίας. Και γι’ αυτό οι Έλληνες στη συντριπτική πλειονότητά μας τον συμπαθούμε. Επειδή ασφαλώς θα θέλαμε και για την πατρίδα μας έναν τέτοιον ηγέτη. Σε αντίθεση με τη μαφία των προδοτών, που τώρα εναλλάσσονται στην εξουσία και προσθέτουν ο καθένας νέες προδοσίες στις προδοσίες των προηγουμένων.

Κι ας μην ξεχνάμε. Άλλωστε ότι και για τους Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Σημίτη, Τσίπρα, Ευαγγ. Βενιζέλο, ΠτΔ, λένε πως έχουν εβραϊκές ρίζες. Αλλά και πάλι ούτε κι αυτό ενδιαφέρει. Αυτό, που  καίει και τσουρουφλίζει τον ελληνικό λαό είναι ότι οι προαναφερθρντες «κύριοι» είναι αντίχριστοι και ανθέλληνες. Ότι συστηματικά προδίδουν Ελλάδα και Ορθοδοξία. Και σύρονται πίσω απ’ το νεοταξίτικο άρμα του Ρότσιλδ, του Σβάμπ, του Σόρος και όλων των άλλων εχθρικά διακείμενων εναντίον της πίστης μας και της πατρίδας μας νεοταξικών μαφιόζων.

Άλλωστε και για τον Ελευθέριο Βενιζέλο λένε ότι είχε ρίζες εβραϊκές. Και όμως έκαμε διπλάσια την Ελλάδα! Και θα μπορούσε να την τριπλασιάσει, αν δεν μας είχαν προδώσει οι λεγόμενοι, «σύμμαχοί» μας, Που, όταν σκοτωνόμαστε για  τα συμφέροντά τους, μας παιανίζουν τα «ωσαννά», ενώ όταν δεν τα εξυπηρετούμε κραυγάζουν διαχρονικά το «αρον-«άρον σταύρωσον» τους Έλληνες. Που σημαίνει ότι αυτό που έχει σημασία είναι, αν κάποιος φροντίζει για την πίστη και την πατρίδα στην οποία ζει και πολιτεύεται.

Ο Πούτιν πονεί, όπως φαίνεται, για το θάνατο των ομοεθνών του, που βρίσκονται στ’ ανατολικότερα της Ουκρανίας, αλλά και γενικότερα για τον άμαχο πληθυσμό. Που τώρα το ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας χρησιμοποιεί ως ασπίδα εναντίον των Ρώσων. Εναντίον των οποίων αμάχων το ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας έχει εξαπολύσει επιχείρηση γενοκτονίας. Με αποτέλεσμα ρωσόφωνοι και άλλες μειονότητες της Ουκρανίας να μετράνε πάνω από δεκατέσσερις χιλιάδες (14.000) νεκρούς. Αλλά και πολύμορφους άλλους διωγμούς και καταπιέσεις που έχουν εξαπολυθεί εναντίον τους.

Κι όμως τα νεοταξικά καθάρματα προσπαθούν να περιβάλλουν τον Πούτιν με τα μελανότερα χρώματα (χασάπης, κλπ). Προκειμένου να του επιφυλάξουν μεταχείριση παρόμοια μ’ εκείνη, εναντίον του Σαντάμ, του Καντάφι του Μιλόσεβιτς.  Και πάμπολλων άλλων, που φρόντισαν να τους ξεπαστρέψουν, επειδή δεν περνούσαν κάτω απ’ τα Καυδιανά Δίκρανα των αμερικανο νατοϊκών δολοφόνων, αλλά φρόντιζαν για την πατρίδα τους.

Άμποτε η ανθρωπότητα να έχει γίνει, ύστερα απ’ τα τόσα δεινοπαθήματά της, σοφότερη. Κι όπως ο Σολομών να μην πέσει για μια ακόμη φορά στην παγίδα των αβανταδόρων του Ζελένσκι, παγκόσμιων δολοφόνων! 

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου