Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Τριπλοεμβολιασμένοι και θάνατοι

 Ιωάννης Καβαλιώτης


Η προχθεσινή καταγγελία βουλευτή για τους θανάτους εμβολιασμένων είναι μια "βόμβα" στα θεμέλια της εμβολιαστικής ιδέας γενικότερα και του εμβολίου κατά της Covid-19 ειδικότερα. 

Μόλις (!!!) 1261 θάνατοι τριπλοεμβολιασμένων (μέχρι 22 Μαρτίου). Από κορωνοϊό παρακαλώ. Νούμερο που προκύπτει από στοιχεία και έγγραφα του ΕΟΔΥ. Δεν θα πω και για τα άλλα νούμερα θανάτων που δίνει ο ΕΟΔΥ. Σωρευτικά νούμερα που προκαλούν μια βουβή οργή. Κυρίως για την απόκρυψή τους. 

Είπαν, είπαν και τι δεν είπαν. Ασφαλές εμβόλιο. Το θέμα της ασφάλειας έχει λυθεί. Δεν το συζητάμε (ο μέγας εμβολιολόγος - νευροχειρουργός το ξεστόμισε). Αν προσθέσουμε και τους προηγούμενους θανάτους, αν προσθέσουμε την πλεονάζουσα θνητότητα που παρατηρείται τελευταία, αν προσθέσουμε τα επεισόδια κακοηθειών που άρχισαν να αυξάνονται μαζί με επεισόδια θρομβώσεων, εγκεφαλικών, εμφραγμάτων που κανείς δεν κάνει τον κόπο να δεί αν υπάρχει συσχέτιση με το εμβόλιο. Και πως να κάνει αφού απαγορεύεται κάθε νύξη γι αυτό. 

Σκόρπισαν τον φόβο, απέλυσαν κόσμο, έβαλαν πρόστιμα, φωνάζουν ακόμη και για άλλες δόσεις. Μα καλά ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, οι γιατροί δεν αντιλαμβάνονται; Πάντως ο απλός κόσμος (ο μη ιατρικός) άρχισε δειλά δειλά να σκέφτεται, να συνδυάζει, να αναρωτιέται. 

Μας έλεγαν ότι ναι μεν δεν προστατεύει πλήρως, αλλά αν νοσήσετε θα είναι ελαφρά και δεν θα πεθάνετε. Να όμως οι χιλιάδες συνάνθρωποι που κατέληξαν μετά τον εμβολιασμό τους. Κάποιος δεν θα φιλοτιμηθεί να διερευνήσει, να αναλάβει μια ευθύνη, να σταματήσει την πράξη αυτή, να φέρει φάρμακα; Δεν υπάρχει κάποιος; 

Παρά ταύτα το πρόγραμμα συνεχίζεται. Τα παπαγαλάκια συνεχίζουν να φωνασκούν υπέρ του εμβολίου και να κουνούν το δάκτυλο.  Μέχρι πότε; 

ΠΗΓΗ loimoxi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου