Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Αν προκαλούνται οι μουσουλμάνοι των συνόρων, τότε να μην κοιτούν προς την Ελλάδα και τον Σταυρό!

 

Πριν από λίγες ημέρες, ένας μεγάλος φωτεινός Σταυρός τοποθετήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Σκέπης – Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσας κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα και είναι ορατός στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Σταυρός έχει  στόχο να προκαλέσει το θρησκευτικό συναίσθημα των μουσουλμάνων που ζουν κοντά στα σύνορα. 

Ο ίδιος μάλιστα ο Τούρκος πρόεδρος κ. Ερντογάν φανερά ενοχλημένος θα θέσει το ζήτημα στην Γερμανίδα Καγκελλάριο κ.Μέρκελ ενόψει και της συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου. 

Κανείς Ευρωπαίος δεν ενδιαφέρθηκε αν προκλήθηκαν οι Χριστιανοί όλου του κόσμου με την απόφαση του Τούρκου προέδρου να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί. Γιατί πρέπει να ενδιαφερθούν τώρα, αν προκαλούνται οι μουσουλμάνοι των συνόρων; Αν προκαλούνται οι μουσουλμάνοι των συνόρων, τότε να μην κοιτούν προς την Ελλάδα και τον Σταυρό!

Αυτό πρέπει να ενισχύσει το φρόνημα των Ελλήνων και όλοι να καταλάβουμε ότι με απλές ενέργειες μπορούμε να σταματήσουμε τον Τουρκικό επεκτατισμό. Οι Τούρκοι φοβούνται τους Έλληνες και θα τους προκαλέσουν μόνο όταν είναι σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει καμία αντίσταση!

Δυστυχώς οι πολιτικοί μας έχουν ήδη παραδώσει την ελευθερία της χώρας μας και αυτό που μένει είναι η αντίσταση του Ελληνικού λαού.

ΠΗΓΗ orthodoxostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου