Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Διεθνές ρεζίλεμα!….

  Παπα-Ηλίας Υφαντής

Η Επιτροπή του Διεπιστημονικού Συνεδρίου για τον κορονοϊό κατήγγειλε ότι οι συζητήσεις τους έγιναν διαδικτυακά, επειδή το νεοταξικό κατεστημένο δεν τους παραχώρησε καμιά αίθουσα στην Αθήνα.

Και ασφαλώς πρόκειται για διεθνή ντροπή. Αφού στον τόπο, που γεννήθηκε η Δημοκρατία απαγορεύεται ουσιαστικά η έκφραση της ελεύθερης γνώμης. Είναι σαν να μας λένε οι άρπαγες και συλητές της εξουσίας:

«Μην χολοσκάτε! Είμαστε πέρα για πέρα ασύδοτοι. Κι ούτε μας ενδιαφέρει τι λέει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν.

»Κάνουμε πού και πού δήθεν εκλογές, για να εκτονώνουμε την αγανάκτησή σας. Εναλλασσόμαστε στην εξουσία, για να τρέφετε την ψευδαίσθηση και την ελπίδα ότι κάτι μπορεί ν’ αλλάξει. Και δεν βλέπετε ότι ο καθένας από μας εγκρίνει και επαυξάνει τα προδοτικά έργα του προκατόχου του.

»Στην πραγματικότητα ο λαός είναι ανύπαρκτος και η ψήφος του δεν έχει καμιά απολύτως σημασία. Τα κοπάδια, που μας ζητωκραυγάζουν και μας χειροκροτούν στρατολογούνται απ’ τα πληρωμένα ΜΜΕ (=εξαπάτησης) και τις κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις. Δεν είδατε με πόση αδιαντροπιά τους προσφέραμε τα κάπου 20 (είκοσι) εκατομμύρια ευρώ και ουσιαστικά εξαφανίσαμε τις οικονομικές  υποχρεώσεις των καναλιών προς το Δημόσιο!

»Τα δε εκλογικά αποτελέσματα είναι πέρα για πέρα μεθοδευμένα. Ή μήπως ξέρετε ποιοι και που και πώς  τα μαγειρεύουν  και τα σερβίρουν! Ώστε να πετούν στον κάλαθο των αχρήστων αυτούς οι οποίοι έχουν απάνω τους τσίπα και φιλότιμο!

 »Σας ρωτάμε: Ποιοι είχαν δίκιο το ’15; Ο Τσίπρας ή εκείνοι, που διαφώνησαν μαζί του; Κι όμως  στις εκλογές του Σεπτεμβρίου ο Αλέξης και ο συνεταίρος του επανεξελέγησαν  πανηγυρικά. Και οι διαφωνούντες μένουν εσαεί στ’ αζήτητα!

»Και ασφαλώς δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να καταλάβετε ότι είμαστε τρισάθλιες μαριονέτες ξένων κέντρων αποφάσεων, στα οποία κάνουμε τυφλή υπακοή. Κι εσείς μας μιλάτε για πατρίδα και θρησκεία και άλλα τέτοια. Όταν οι πάτρωνές μας επιδιώκουν με κάθε τρόπο να εξαφανίσουν πατρίδες και θρησκείες. Δεν καταπροδώσαμε παλιότερα (’74) την Κύπρο, επειδή «κείται μακράν»; Το επαναλαμβάνουμε τώρα! Αφού κάνουμε διάλογο με τους παράλογους Τούρκους τη στιγμή, που αυτοί κάνουν γεωτρήσεις στην υφαλοκρηπίδα της Κύπρου.

»Πρόδωσε ο Τσίπρας τη Μακεδονία, προδίδει τώρα ο Κυριάκος Κύπρο και  Αιγαίο! Τελείως ακατανόητα έχουμε «συμμάχους» τους μεγαλύτερους διαχρονικά μισέλληνες και φιλό τουρκους: ΗΠΑ και Γερμανία. Οι οποίοι αλωνίζουν» κυριολεκτικά στην πατρίδα μας, την οποία κομματιάζουν και ακρωτηριάζουν. Και γενικά κάνουν ο, τι θέλουν, αντιμετωπίζοντάς μας ως μεσαιωνικούς δούλους. Κι εσείς ακόμη εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι εμείς που κάνουμε όλα αυτά είμαστε πατριώτες! Και δεν θέλετε να καταλάβετε ότι απλά είμαστε ο ένας χειρότερος από τον άλλο.

»Κάποιοι από  μας δηλώνουν άθεοι και ο βίος και η πολιτεία μας το επιβεβαιώνει πανηγυρικά. Κάποιοι άλλοι το παίζουν θρήσκοι. Όταν είναι τρόφιμοι σατανιστικών κέντρων εξουσίας (Μπίλντεμπεργκ, κλπ). Ή μήπως πιστεύετε ότι υπάρχει η παραμικρή σχέση ανάμεσα στον Θεό και στο σατανά; Δεν μπορείτε και δεν θέλετε να καταλάβετε ότι άθεοι και σατανιστές είμαστε πιόνια της ίδιας παγκόσμιας μαφίας, που επιβουλεύεται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας! Γιατί υπάρχει ασίγαστος φθόνος απέναντί μας! Εξαιτίας της πολιτισμικής  μας προσφοράς στην ανθρωπότητα αφενός,  και αφετέρου της θρησκευτικής μας ιδιαιτερότητας.

»Σας μιλούμε για Δικαιοσύνη! Ποια Δικαιοσύνη; Έχουν καμιά σχέση με τη Δικαιοσύνη αυτοί, που νομιμοποίησαν τα μνημόνια και πετσόκοψαν μισθούς και συντάξεις; Ιδιαίτερα μάλιστα όταν κατοχυρώνουν ποικιλοτρόπως τις σκανδαλώδεις δικές τους αποδοχές και συντάξεις! Όταν νομιμοποίησαν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία μην το ξεχνάτε ότι είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι! Ή μήπως δεν συντηρούν ως κόρη οφθαλμού το κατάπτυστο 86 άρθρο του Συντάγματος, για να’ χουμε ασυλία και να κουκουλώνουμε τις ρεμούλες μας και τις απάτες μας»!

Ούτε πολύ ούτε λίγο οι αξιότιμοι εθνοπροδότες  μας λένε ότι είναι αδίστακτοι κλέφτες, απατεώνες και πάνω απ’ όλα προδότες! Αλλά εμείς δεν εννοούμε να εννοήσουμε! Κι ύστερα μιλάμε για δημοκρατία και ελεύθερη έκφραση. Και ξεχνάμε τι λεει ακόμη και το Ευαγγέλιο, που υποτίθεται ότι το γνωρίζουμε. Ή μήπως δεν επισημαίνει ότι «πας ο φαύλα πράσσων μισεί το φώς και ουκ έρχεται προς το φώς, ινα μη φανώσι τα έργα αυτού ότι πονηρά εισί»!

Διαισθάνονταν ότι το Διεπιστημονικό Συνέδριο θα εξέπεμπε φως, που ασφαλώς θα αποκάλυπτε τα σκοτεινά τους έργα. Και γι΄ αυτό έπρεπε  με κάθε τρόπο να το ματαιώσουν. Δεν πίστευαν όμως ότι θα έφθαναν οι διοργανωτές στο σημείο να το πραγματοποιήσουν διαδικτυακά. Γεγονός, που απόδειξε πόσο δίκιο είχαν ν’ αντιδράσουν, όπως αντέδρασαν!

Ο Χριστός λέει «γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς». Κόσκινο της αλήθειας στη δημοκρατία είναι ο διάλογος και όχι ο μονόλογος της Νέας Τάξης παγκόσμιων εγκληματιών! 

Συνήθως μιλάμε για πνευματικούς ανθρώπους και εννοούμε ακαδημαϊκούς, καθηγητάδες και λοιπούς  καλαμαράδες. Που μας ζαλίζουν  με τις περί ανέμων και υδάτων αρλουμποθεωρίες  τους. Ενώ  κλείνουν τα μάτια τους και τ’ αυτιά τους και το στόμα τους μπροστά στα βοώντα και κράζοντα κακουργήματα , που διαδραματίζονται γύρω μας.

Που σημαίνει ότι οι γιατροί και οι άλλοι επιστήμονες, που έριξαν φως στα σκοτάδια μας  και ρεζίλεψαν το νεοταξίτικο κατεστημένο είναι όντως πνευματικοί άνθρωποι. Γεγονός που σημαίνει ότι οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Και στο μέτρο του δυνατού να τους μιμηθούμε. Σηκώνοντας ο καθένας μας  τον σταυρό μας και ανακουφίζοντας τους συσταυρωμένους συνανθρώπους μας!

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου