Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Μπράβο κ. Πρόδρομε Εμφιετζόγλου !

 Το Ελεγκτικό Συνέδριο, τα Μιράζ και ο Ερντογάν...



Δρ Πρόδρομος Σ. Εμφιετζόγλου

Κύριε διευθυντά
Την κάτωθι επιστολή μου κοινοποίησα και στη Βουλή των Ελλήνων.

«Ενεκρίθη από το Ελεγκτικό Συνέδριο η σύμβαση αγοράς ανταλλακτικών για τα Μirage που εκκρεμούσε από τον Μάρτιο». Δηλαδή επί τουλάχιστον 6 μήνες μένουν καθηλωμένα περί  τα  40 Mirage, επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι γραφειοκράτες επικαλούμενοι… διαδικασίες και διατάξεις καθυστερούν τον έλεγχο!

Και οι άξιοι πιλότοι, οι μηχανικοί, το λοιπό προσωπικό, περιμένουν με αγωνία πότε επιτέλους θα έρθουν ακόμη και «τακάκια» για να πετάξουν τα αεροπλάνα! Και ο Ερντογάν βέβαια μας κοροϊδεύει και μας οικτίρει. Δεν χρειάσθηκε να κουνήσει ούτε το δάκτυλό του και οι Ελληνες γραφειοκράτες καθήλωσαν τα Mirage σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο!

 Θυμήθηκα μια συνάντησή μου πριν από 10-15 χρόνια με τον τότε υπουργό Αμυνας. Τον ρώτησα γιατί καθυστερούσε ένα τόσο επείγον εξοπλιστικό πρόγραμμα και μου απάντησε: «Οι διαδικασίες μού δένουν τα χέρια. Ακόμα και για να πάρω κορδόνια χρειάζεται δύο χρόνια και βάλε». Και στην ερώτησή μου: «Τι θα κάνεις, θα αφήσεις τον Στρατό χωρίς κορδόνια;», απάντηση δεν πήρα!

 Λυπάμαι που ύστερα από τόσα χρόνια η ίδια «επικίνδυνη κατάσταση» τείνει να θεωρείται φυσιολογική! Και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει αντίδραση. «Η Πατρίς κινδυνεύει. Το Ελεγκτικό Συνέδριο καθυστερεί. Και ο Ερντογάν μας κοροϊδεύει».

Κατόπιν τούτων, υποβάλλω μηνυτήρια αναφορά στον Αρειο Πάγο και ζητώ την αυστηρή τιμωρία των υπευθύνων, με την αμυδρή ελπίδα ότι παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες εις βάρος της πατρίδος τουλάχιστον θα περιορισθούν!

Kathimerini.gr

ΠΗΓΗ tourkikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου