Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Διεθνής διασυρμός της Ελλάδας στον Έβρο – Γελάνε παγκοσμίως οι ξένοι με τα χάλια μας

 

Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα αναφορικά με το θέμα της καταδίκης του Έλληνα αγρότη που προσπάθησε να συλλάβει τους Τούρκους εισβολείς. Αυτό  πλέον αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης, ειδικά στις μουσουλμανικές χώρες.

Πέρα από την Τουρκια που γελάνε με τα χάλια μας και δεν το πιστεύουν ακόμη πως η Ελλάδα τιμωρεί τους ακρίτες της με τέτοιο τρόπο, η Ελλάδα παρουσιάζεται, διεθνώς πλέον, σαν την χώρα με τους χαλαρότερους νόμους όσο αφορά την είσοδο παράνομων μεταναστών σε αυτήν.

Πέρα από τον διεθνή διασυρμό υπάρχει και το θέμα του εσωτερικού διχασμού πλέον της ελληνικής ψυχής των πολιτων του Έβρου με τον παραλογισμό του κράτους των Αθηνών και πολύ περισσότερο με την συγκεκριμένη κυβέρνηση από την οποία οι ακρίτες είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες.

Ακόμη είναι νωπά τα γεγονότα των πρώτων μηνών του 2020 όταν οι Τούρκοι προσπάθησαν να στείλουν στην Ελλάδα χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες και οι ακρίτες μας άντεξαν και στήριξαν τον ελληνικό στρατό στο δύσκολο έργο του, της φύλαξης των συνόρων της χώρας μας.

Όλα αυτά πλέον η κυβέρνηση τα διαγραφεί με το να τιμωρεί τον συγκεκριμένο πολιτη που προσπάθησε να υπερασπιστεί την πατρίδα του.

Τα μεγαλόστομα πλέον λόγια για τον φράκτη του Έβρου που συνεχώς επεκτείνεται δεν είναι αρκετα για να γεφυρώσουν τα χάσμα αναμεσα στους ακρίτες μας και τον παραλογισμό της ελληνικής πολιτείας.

Ο νέος φράκτης που χτίζεται πλέον είναι αναμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους ακρίτες μας, που αδυνατεί να κατανοήσει την αγωνία των ανθρώπων αυτών που ζουν όλη την ζωή τους με τον φόβο μιας τουρκικής εισβολής.

Γιατί μπορεί οι πολίτες των ακριτικών περιοχών να έχουν εμπορικές συναλλαγές με την γειτονική χώρα καθώς χρόνια τωρα βρίσκουν εκεί προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή από την χώρα μας – άλλο ένα λάθος του ελληνικού κράτους που θα επρεπε να είχε φροντίσει ο ΦΠΑ στις ακριτικές περιοχές να είναι χαμηλότερος – δεν παύουν όμως να έχουν επίγνωση των πραγματικών προθέσεων της γειτονικής χώρας.

Οι ακρίτες μας δεν είναι πιονια στην σκακιέρα, κύριε Μητσοτακη, να τους χρησιμοποιείτε και μετά να τους πετάτε. Είναι αυτοί που είναι πάντα εκεί να φυλάνε την πατρίδα για να μπορεί να υπάρχει το ελληνικό κράτος του οποιου ηγείστε.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλία αποκατάστασης του πολιτη που τιμωρήθηκε, και από ηθική και από νομική άποψη.

ΠΗΓΗ olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου