Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Τιμωρία χωρίς έγκλημα...

Κύπρος Ασπρής  - Λευκωσία / Κύπρος

Είναι ξεκάθαρο εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ότι όσοι Έλληνες πολίτες δεν υπακούν στις παράλογες αποφάσεις της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη όσον αφορά τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό, έχουν σκληρές οικονομικές επιπτώσεις καθώς και ένα καθημερινό ψυχολογικό πόλεμο από μέρους της Κυβέρνησης. Όσοι Υγειονομικοί δεν έχουν επιλέξει τον εμβολιασμό παρόλο που οι υπηρεσίες τους στα νοσηλευτήρια είναι απαραίτητες για το θέμα της υγείας, απουσιάζουν και δεν είναι στην πρώτη γραμμή καθώς μετά από απόφαση της Κυβέρνηση του Μητσοτάκη, βρίσκονται σε αναστολή εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Φυσικά ότι αποφασίσουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με το επιτελείο του πάντοτε θεωρούν ότι είναι για ” το καλό των Ελλήνων”, για τη υγεία τους, για τους γονείς τους, για τα παιδιά τους. Επικαλούνται το γνωστό, ότι κάνουν το κάνουν για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και είναι άνω των 60 χρονών διαπράττουν αδίκημα, είναι ένοχοι και πρέπει να συνετιστούν για αυτό αποφάσισε να πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ μηνιαίως. Εάν ο Μητσοτάκης επιτύχει το στόχο του και αναγκάσει όσους είναι 60 χρονών και άνω να εμβολιαστούν, μετά θα ακολουθήσει ο εξαναγκασμός και για όσους είναι 55 χρονών κ.ο.κ. μέχρι να φτάσουν και στον τελευταίο Έλληνα. Ευτυχώς όμως δεν θα προφτάσουν. Μέχρι τώρα στην Ευρώπη, μόνον η Ελλάδα επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο.

Μου έκανε και έμενα εντύπωση αυτό που είπε ένας γιατρός από το επιτελείο του Μητσοτάκη όταν μιλούσε σε εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι που ξεκάθαρα και με θράσος ανέφερε ότι όσοι δεν υπακούν τις οδηγίες πρέπει να τιμωρούνται, να έχουν επιπτώσεις και άλλα. Δηλαδή έκτος από γιατρός έγινε και Αστυνομικός, Δικαστής και Νομοθέτης. Σε περίπτωση όμως που αυτός ο γιατρός είχε αντίθετες απόψεις, κανένα κανάλι δεν θα καταδεχόταν να τον παρουσιάζει και να ζητά την άποψη του όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις που τα κανάλια αποκρύπτουν τόσους Επιστήμονες και Γιατρούς που λένε την αντίθετη άποψη.

Το είπαμε αρκετές φορές, το γράψαμε αρκετές φορές, γιατί δεν αντιδρούν δυναμικά τα άλλα κόμματα της Βουλής; Γιατί ορισμένα κόμματα και οργανώσεις με τη στάση και τη συμπεριφορά τους γίνονται συνένοχοι στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Ποια Δημοκρατία υπερασπίζονται; Μόνον ψεύτικα λόγια είναι τελικά ότι υπερασπίζονται τη Δημοκρατία και τους νόμους και ότι ενδιαφέρονται για το καλό των ανθρώπων. Οι προτεραιότητες τους είναι η εξουσία, οι “καρέκλες” και το χρήμα.

Ο Θεός μας, έπλασε τον άνθρωπο κατ’ εικόνα και καθ΄ ομοίωσιν του και του χάρισε την ελευθερία του, να έχει ο ίδιος την ευχέρεια να αποφασίζει τι θα πράξει. Η Ιερά Σύνοδος στην πλειοψηφία της είναι υπέρ της τακτικής της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό τον λόγο του Χριστού διδάσκουν στο πλήρωμα; Για αυτή την Ελευθερία μας διδάσκουν;

Πόσοι συνταξιούχοι ζουν στο όριο της φτώχιας… πόσοι από αυτούς δεν έχουν ένα “πιάτο” φαγητό καθημερινά; Δεν θα επεκταθώ στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας. Και έρχεται τώρα η κοινωνία να τους πολεμήσει, να τους αναγκάσει έμμεσα και άμεσα να κάνουν τα εμβόλια. Άκουσα από Ελληνικό κανάλι εάν είναι σωστές οι πληροφορίες του, ότι ηλικιωμένη γυναίκα που δεν είχε την οικονομική ευχέρεια να της αποκόπτει το Κράτος 100 ευρώ μηνιαίως λόγω του ότι δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο και λόγω ψυχολογικής πίεσης που της ασκούσε η υποχρεωτικότητα, έθεσε τέρμα στη ζωή της. Για την Κυβέρνηση του Μητσοτάκη αυτό δεν είναι έγκλημα, ενώ αντιθέτως θεωρεί ότι πράττουν έγκλημα μόνο όσοι δεν κάνουν τα εμβόλια τους οποίος κυνηγά με θράσος εφόσον έχουν διαφορετική άποψη. Κατά την πολιτική τους, όλοι πρέπει να υπακούν στις διαταγές τους εάν θέλουν να μην υποστούν τις συνέπειες.

Δεν αντιλαμβάνεται ο Μητσοτάκης ότι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα τα ποσοστά του κόμματος του έχουν πέσει σε επικίνδυνα ποσοστά. Ότι σε καμιά περίπτωση δεν θεωρείται ο ηγέτης· ότι απέτυχε πολιτικά, όμως προπαντός ότι απέτυχε και αυτός να ενώσει τον Ελληνικό λαό σε αυτές τις κρίσιμες συγκυρίες που υπάρχουν.

Καθημερινά οι Τούρκοι παραβιάζουν τον εναέριο χώρο του Ελληνισμού, σχεδόν καθημερινά ακούμε τις απειλές της Τουρκίας εναντίον του Ελληνισμού. Η Υπεράσπιση της Εθνικής Ακεραιότητας του Ελληνισμού, αυτή πρέπει και επιβάλλεται να είναι η προτεραιότητα του σωστού Ηγέτη και όχι να κυνηγά την Ελεύθερη Βούληση των Ελλήνων. Άλλωστε το ανέφερε ξεκάθαρα η κα Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ότι βάσει του Συντάγματος είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να επιλέξει ο ίδιος εάν θα εμβολιαστεί ή όχι, όπως επίσης σύμφωνα με το Σύνταγμα δεν μπορεί να υπάρχει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.

Μακάρι ο Ελληνισμός να έχει ηγέτες όπως τον Μοχάντα Καραμτσάντ Γκάντι που δίδαξαν, αγωνιστήκαν και υπερασπίστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μεταξύ άλλων είπε και τα ακόλουθα: « Όταν απογοητεύομαι, θυμάμαι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας η αλήθεια και η αγάπη πάντοτε νικούσαν. Υπήρξαν τύραννοι και δολοφόνοι που για κάποιο διάστημα φαίνονταν ανίκητοι, αλλά στο τέλος, πάντοτε, όλοι γκρεμίζονται. Σκεφθείτε το, πάντοτε.»

ΠΗΓΗ triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου