Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Γιατί οἱ illuminati ἀποκαλύπτουν τήν ἀτζέντα τους;

Αυτό το άρθρο γράφτηκε πολύ πριν το scamdemic ( ἀπάτη πανδημίας), αλλά είναι μια υπενθύμιση ότι αυτοί οι επιδέξιοι χειριστές μας χειραγωγούν εδώ και πολύ καιρό. Εμπλέκονται σε γνωστική ασυμφωνία ( ἀντίληψη ἀντιφατικῶν πληροφοριῶν), αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Θα σας πουν τα πάντα για την Ατζέντα 2030 (φωτό πάνω), αλλά αυτές οι πληροφορίες κατά κάποιο τρόπο δεν συμπεριλαμβάνονται ποτέ στο μαζικά μέσα ενημερώσεως. Σας λένε για αποπληθυσμό, γενετική τροποποίηση μέσῳ «εμβολίου» και μεταανθρωπισμό. Θέλουν τη συνενοχή μας. Ήξερες και δεν έκανες τίποτα.

Θέλουν την ψυχή μας.

Γι' αυτό είναι τόσο άτσαλοι. Ο καθένας μπορεί να γνωρίζει πλέον ότι κανένα αεροπλάνο δεν χτύπησε το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, το Πεντάγωνο  ή συνετρίβη στο Shanksville. Θέλουν να συμβιβαζόμαστε με το να αποδεχόμαστε  αυτά τα ψέματα και να μην αναζητούμε δικαιοσύνη για τα θύματα. Έτσι, με την παθητικότητα και τη δειλία μας, ηθικά γινόμαστε  συνεργοί τους, ουσιαστικά συνένοχοι.

Από την 11η Σεπτεμβρίου, ας πάμε στο πιό κοντινό την «Σφαγή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου» του 2018 στο ParklandFl, όπου με μια πληθώρα ενδείξεων φαίνεται ότι αυτό ήταν μια άλλη φάρσα. Υπάρχει βίντεο με τους αστυνομικούς που πυροβολούν (εδώ) να  βγαίνουν από το σχολείο παρά το ότι είπαν στους αστυνομικούς να μην εισέλθουν, κάτι πού το διατυμπάνιζαν. Όπως και στον μαζικό πυροβολισμό στο Λας Βέγκας, το βίντεο παρακολούθησης  καταργήθηκε.

Ένας αναγνώστης, ο Μάρκο διατυπώνει ένα πιθανό λόγο:

Σε ό,τι αφορά την ερώτησή σας "Πώς μπορεί κάποιος να πέσει σε αυτήν την φάρσα; Είναι οι ΗΠΑ ένα έθνος ηλιθίων;"

Απαιτεί την αναστολή της λογικής, επειδή δεν είναι πιστευτό σε έναν λογικό και μυαλωμένο άνθρωπο.

Πρέπει κανείς να συμμετέχει στη δική του εξαπάτηση για να το πιστέψει.

Νομίζω ότι μπορεί να είναι αυτό που θέλουν.

Επινοώντας αυτά τα γεγονότα που είναι απίστευτα για έναν λογικό και μυαλωμένο άνθρωπο, μας αναγκάζουν να συμμετέχουμε στο ψέμα και τη δική μας καταστροφή. Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι να μείνεις πιστός στον εαυτό σου και να μην εξαπατήσεις τον εαυτό σου.

Έτσι το βλέπω εγώ. Μας έχουν ανάγκη στο να είμαστε ενεργοί και δια βίου συμμετέχοντες σε αυτό το τεράστιο ψέμα. Εάν μπορούμε να αναστέλλουμε συνεχώς τη λογική μας και να εξαπατάμε τους εαυτούς μας, ελέγχουμε και αστυνομεύουμε τους εαυτούς μας για αυτούς. Είμαστε δούλοι του εαυτού μας.

Το πιο δύσκολο πράγμα αυτή τη στιγμή είναι απλώς να παραμείνουμε συνειδητοί σε όλο αυτό και να παραμείνουμε υγιείς.

Θα ήταν τόσο εύκολο να αφεθείτε και να αφήσετε τα ρεύματα της αλλαγής και αυτός ο κόσμος να παρασύρει το μυαλό και την ψυχή μακριά.

Μια άλλη εξήγηση είναι το "Gaslighting"   - «Το Gaslighting είναι μια μορφή χειραγώγησης που επιδιώκει να σπείρει τους σπόρους της αμφιβολίας σε ένα στοχευμένο άτομο ή σε μέλη μιας στοχευμένης ομάδας, ελπίζοντας να τα κάνει να αμφισβητήσουν τη μνήμη, την αντίληψη και τη λογική τους.» (Η επίπεδη γη είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.) Η σατανική κατοχή έχει να κάνει με την ανατροπή της πραγματικότητας, ώστε το κακό να είναι καλό και το ψευδές να είναι αληθινό.

Οι Illuminati δεν θέλουν μόνο τα παιδιά σας, τη σύζυγό σας, την περιουσία σας και την ελευθερία σας. Τα εκ γενετής δικαιώματά σας δεν επαρκούν για αυτούς τους Σατανιστές. Θέλουν το απόλυτο έπαθλο. Θέλουν την ψυχή σου.

Μας λένε για τη συνωμοσία γιατί θέλουν να είμαστε συμβιβασμένοι. Ακριβώς όπως οι κατώτεροι Τέκτονες ή οι απλοί Εβραίοι ή οι Αμερικανοί ή οι Ευρωπαίοι είναι σε κίνδυνο από την υποστήριξή τους στον πόλεμο. Θέλουν να γίνουμε όλοι δαίμονες.

Είναι εσκεμμένα άτσαλοι γιατί θέλουν τη συνενοχή μας . Δεν θέλουν να πούμε, «Θεέ μου, δεν το ξέραμε».

Έχουν ένα στοίχημα με τον Θεό. Μπορούν να μας κερδίσουν στην πλευρά του Εωσφόρου. Αλλά πρέπει να μας δώσουν ελεύθερη βούληση, τη δυνατότητα να κάνουμε επιλογή. Αυτός είναι ο λόγος που μας αποκαλύπτουν τη συνωμοσία.

Για παράδειγμα, οι Rockefellers υποστήριξαν την John Birch Society (Το JBS συνδέεται με την υπερσυντηρητική, ριζοσπαστική δεξιά ή ακροδεξιά πολιτική). Το έντυπό τους, The New American εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες πηγές πληροφοριών για τη συνωμοσία των ελίτ. Αυτή η ελεγχόμενη αντιπολίτευση έχει άλλες λειτουργίες. Είναι σε θέση να κατευθύνουν την ευθύνη και να φροντίσουν να μην αναπτυχθεί ποτέ πραγματική αντίσταση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί ιστότοποι όπως ο δικός μου λειτουργούν με μικρή δυσκολία. Θέλουν να το μάθουν όλοι. Ορισμένοι άλλοι ιστότοποι ενδέχεται να λάβουν υποστήριξη από τους Illuminati.

Ο Ralph Epperson, συγγραφέας του The Unseen Hand (1985) διδάσκει για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη από τη δεκαετία του 1980. Μου είπε ότι δεν είχε συναντήσει ποτέ καμία απώθηση από τους Illuminati.

Στην ταινία,  "συνήγορος του διαβόλου" , που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Niederman και παραγωγή από Arnon Milchan και Arnold Kopelson, ο διάβολος (Αλ Πατσίνο) λέει στον Kevin Lomax, φιλόδοξος δικηγόρος που τον υποδύεται ο Κιάνου Ριβς:  "εγώ έβαλα μόνο την σκηνή, η ελεύθερη βούλησή σου σε κατευθύνει!».

Ο ίδιος δείχνει στον Kevin ότι δεν μπορεί να κατηγορήσει κανέναν άλλον, πέρα από τον εαυτό του. Ο Κέβιν οδηγούνταν από τον δικό του εγωισμό και απληστία. Εγκατέλειψε τη γυναίκα του την ώρα της μεγαλύτερης ανάγκης και αυτή αυτοκτόνησε. Αθώωσε πολλούς ένοχους γιατί «δεν έχανε ποτέ».

Τότε ο διάβολος μας παρέχει το Λουσιφεριανό μανιφέστο: Ουσιαστικά είναι η πεποίθηση ότι ο άνθρωπος ορίζεται από τις σαρκικές ορέξεις και επιθυμίες του (απληστία, δύναμη, λαγνεία) παρά από την ψυχή και τα πνευματικά του ιδανικά (αλήθεια, δικαιοσύνη, ομορφιά.)

Ο άνθρωπος υπηρετεί τον Εωσφόρο ενδίδοντας σε αυτούς τους πειρασμούς, όντας συνεργός στην ίδια του την καταστροφή. Οι Illuminati ανέκαθεν προωθούσαν την τέρψη των βασικών μας ενστίκτων, αποκαλώντας αυτό «σεξουαλική απελευθέρωση» και «ανοιχτό γάμο» ( διαβᾶστε ἐδῶ,τί σημαίνει «ἀνοιχτός γάμος». Ἄλλη ἀνωμαλία κι᾿αὐτή ! ) . Αυτό υπονομεύει την οικογένεια. Η ψυχολογία τους ήταν πάντα ενάντια στην "καταπίεση" (δηλαδή την αυτοπειθαρχία.) Αυτή η άποψη ότι ο άνθρωπος είναι Θεός και οι επιθυμίες του είναι το μέτρο όλων των πραγμάτων, ονομάζεται "κοσμικός ανθρωπισμός" γνωστός και ως "Εωσφορισμός" . 

«...ἔχουμε ἐπιτύχει, ἤδη, νά γίνουμε κύριοι τῆς σκέψεως τῶν χριστιανικῶν κοινωνιῶν σέ τέτοιο βαθμό, ὥστε ὅλοι οἱ ἄνθρωποι ἀντιλαμβάνονται τά παγκόσμια γεγονότα μέσῳ τῶν γυαλιῶν πού τούς βάζουμε μπροστά ἀπό τά μάτια τους...» ( «Τά πρωτόκολλα τῶν σοφῶν τῆς Σιών» πρωτόκολλο ΙΒ΄)

ΠΗΓΗ Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου