Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Νοσηλεία – εφιάλτης στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός: «Νεκρός ασθενής παρέμενε για πέντε ώρες δίπλα σε νοσηλευόμενους – Σε σοβαρή κατάσταση και τριπλά εμβολιασμένοι»

 


Τον εφιάλτη που έζησε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό περιέγραψε στον Focus FM και στην δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο γνωστός αστρολόγος Άρης Παπαδογιάννης.

Μίλησε για νοσηλεία θρίλερ ενώ όπως αποκάλυψε κάποιοι από αυτούς που νοσηλεύονταν σε δύσκολη κατάσταση στην μονάδα Covid ήταν τριπλά εμβολιασμένοι.

«Νοσηλεύτηκα για δέκα ημέρες στο νοσοκομείο, όταν το σκέφτομαι περισσότερο με φοβίζουν οι νοσηλευτές παρά ο κορωνοϊός” είπε χαρακτηριστικά.

“Αδιαφορούσαν, έμπαιναν ξημερώματα στα δωμάτιά μας, άναβαν τα φώτα και άρχιζαν να φωνάζουν. Μάλιστα, ένας ασθενής τούς είπε ότι αυτή δεν είναι συμπεριφορά και τον ειρωνεύτηκαν, λέγοντας “εάν δεν σου αρέσει, φύγε”. Ντρέπομαι να πω πως τους μιλούσαν.

Από τους γιατρούς υπήρχε τυπικό ενδιαφέρον αλλά από εκεί και πέρα τι να σας πω… είχε πεθάνει άνθρωπος δίπλα μου και τον είχαν πέντε ώρες σε σακούλα δίπλα μας.

Ξεψύχησε, φωνάξαμε και μετά από ώρα ήρθε νοσοκόμος με μια σακούλα. Τον έκλεισαν μέσα και ήρθαν να τον πάρουν μετά από πέντε ώρες.

Επίσης ήταν ένας παππούλης που κουνιόταν στο κρεβάτι ωστόσο δεν είχε τη δύναμη να σηκωθεί. Οπότε ήρθαν οι νοσηλευτές και τον έδεσαν με γάζες. Τα χέρια του αιμορραγούσαν… τον φωτογράφισα. Αργότερα μου είπαν πως αν δεν σβήσω τις φωτογραφίες θα παρέμβει η διοίκηση του νοσοκομείου”.

Ακούστε όλα όσα αναφέρει συγκλονισμένος ο Άρης Παπαδογιάννης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου