Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Η σατανική αποκάλυψη του ΠΟΥ για τα εμβόλια

 Χρήστος Μαντζιάρης


Ένα βίντεο μικρού μήκους ανέβασε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) στον λογαριασμό του στο facebook. Μέσα σε 15 δευτερόλεπτα, που είναι η διάρκεια του βίντεο, ο ΠΟΥ μας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Μια αλήθεια την οποία κάποιοι «ψεκασμένοι», κυρίως δημοσιογράφοι αστείας εμφανίσεως στις τηλεοράσεις, την αποδίδουν σε «συνομωσιολόγους». Μια αλήθεια η οποία όπου να ‘ναι θ’ αποκαλυφθεί σε όλους διότι έτσι είναι προγραμματισμένο να γίνει.

Ας ξεκινήσει η ανάλυση της εικόνας του βίντεο από επάνω προς τα κάτω. Στο επάνω τμήμα της βλέπουμε ένα χέρι, ένα χέρι «εξ ουρανού», το οποίο τείνει προς τα κάτω κρατώντας ένα κουτάκι με την ένδειξη «ΕΜΒΟΛΙΟ». Τι παρατηρούμε; Το χέρι μοιάζει με το χέρι του Θεού, όπως φαίνεται σε πολλές εικονογραφίες, το οποίο προσφέρει στην ανθρωπότητα το εμβόλιο.

Το χέρι είναι ντυμένο με λευκό μανίκι (περιχειρίδιο, στα ελληνικά) και φορά πρασινωπό γάντι (χειρόκτιο, στα ελληνικά. Για όλες τις ξένες λέξεις υπάρχουν αντίστοιχες ελληνικές, ενώ το αντίθετο δεν συμβαίνει. Αυτό είναι το μεγαλείο της ελληνικής γλώσσης και δικαίως είναι η καλύτερη γλώσσα του κόσμου). Η χρωματική λοιπόν αυτή σύνθεση παραπέμπει σε στολή χειρουργού ιατρού. Υπάρχει όμως μια τρομερή αντίθεση. Οι χειρουργοί φορούν πρασινωπή στολή και λευκά γάντια. Το αντίθετο δηλαδή απ’ ότι βλέπουμε στο βίντεο του ΠΟΥ. Η αντίθεση αυτή μας λέει ότι στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, απ’ ότι ο καθένας τον βολεύει να νομίζει. Ο Θεός, και ο γιατρός, σώζουν ζωές. Άρα το αντίθετο είναι ο μισάνθρωπος διάβολος, ως διαβάλων τα πάντα, που είναι ο πατέρας του θανάτου.

Εν συνεχεία εμφανίζεται από κάτω ένα χέρι ενός θηρίου που παίρνει το κουτί με το εμβόλιο, και εξαφανίζεται ξανά. Τα δύο δάκτυλα του χεριού του «θεού από ψηλά» παραμένουν ακίνητα σχηματίζοντας τα κέρατα του σατανά. Μάλλον υποδηλώνεται ποιος είναι αυτός που δίνει το εμβόλιο. Εάν λοιπόν κάποιοι ιερωμένοι που είπαν ότι το «εμβόλιο είναι δώρο Θεού, το είπαν από μόνοι τους, ας πούμε ότι δικαιολογούνται, αν όμως πήραν εντολή να το πουν και το είπαν, τότε ας χαιρετήσει η ψυχή τους τον πλάτανο.

Πάμε να δούμε τώρα το χέρι του θηρίου που παίρνει το εμβόλιο. Στην κάτω περιοχή της οθόνης εμφανίζονται χέρια, πολλών τύπων, τα οποία αδυνατούν να φτάσουν το… μαγικό κουτάκι , και ο «σωτήρας» δεν τους το δίνει. Τότε ξεπροβάλει από κάτω το χέρι ενός θηρίου, το οποίο είναι τόσο μεγάλο και εκτείνεται πολύ υψηλότερα από τα χέρια του πλήθους και παίρνει το εμβόλιο για να το μοιράσει στις μάζες. Προφανώς είναι χέρι ερπετού, σύμφωνα με το βίντεο, το δε άκρο του μοιάζει με τα άκρα του κροκοδείλου. Το συγκεκριμένο χέρι είναι βαρυφορτωμένο με 6 χρυσά ρολόγια και χρυσή αλυσίδα, εν αντιθέσει με όλα τα άλλα χέρια που στερούνται της παραμικρής διακόσμησης. Τα κοσμήματα, που όλα έχουν χρυσό, φανερώνουν τον υπερβολικό πλούτο και δύναμη που έχει στην κατοχή του αυτό το ερπετό στην γη μας. Πετάγεται ανάμεσα από τα άλλα χέρια, που σημαίνει ότι ζει ανάμεσά μας.

Αναφορικά με τον κροκόδειλο να πούμε ότι δεν είναι τυχαίος ο συμβολισμός. Ο κροκόδειλος λατρευόταν παλαιότερα ως θεός. Ακόμη και σήμερα στην Αφρική, υπάρχουν φυλές, που κράτησαν κάποιες παραδόσεις και το αποδεικνύουν. Υπάρχει φυλή στην Αφρική (Ζάμπια) όπου ο αρχηγός της φυλής τοποθετείται σε θρόνο-κροκόδειλο, υποδηλώνοντας έτσι ότι βασιλεύει ως θεός και ελέω Θεού.

Όπως οι Φαραώ στην Αίγυπτο. Ο θεός-σωτήρ στα αρχαία αιγυπτιακά ονομαζόταν και Μεσσιά ή Μεσσιάχ, λέξη από την οποία προήλθε το «δικό» μας, Μεσσίας. Λέξη φορτωμένη με «σ» και «χ» για να μιμείται το φίδι; Και οι δυτικοί τα ίδια κάνουν σήμερα, οι οποίοι επειδή είναι πιο ύπουλοι από τους αφρικανούς, το κάνουν με πιο συγκεκαλυμένους τρόπους. Τι άλλο μπορεί να μας δείχνει ότι οι «άριοι» βασιλείς που βασιλεύουν ελέω Θεού.

Τα χέρια τέλος, επανερχόμενος στο βίντεο του ΠΟΥ, που υψώνονται προς τον «θεό» τους που νομίζουν ότι θα τους σώσει, είναι τα 18 (3Χ6). Είναι χέρια ενός ετερόκλητου πλήθους, που μέχρι και χέρι εξωγήινου έβαλαν (Ε.Τ.). Ενός πλήθους που περιλαμβάνονται όλοι οι τύποι των εμβίων όντων, αλλά και τεχνικών «όντων», όπως ρομπότ, που σημαίνει ότι όλ’ αυτά, κατά κάποιον αδιανόητο για την μάζα τρόπο, θα λειτουργούν όλα μαζί. Άνθρωποι, ζώα και μηχανές. Σαφής υπαινιγμός για την ασύρματη σύνδεση (5G) όλων όσων κινούνται στην γη, εμψύχων, αψύχων και μεταλλαγμένων που προκύπτουν από την… πρόοδο της τεχνολογίας.

Στο δεξιό άκρο του τμήματος της εικόνας με τα χέρια υπάρχει ένα γαντοφορεμένο χέρι. Γάντια γνωρίζουμε πολύ καλά τα μέλη ποιας αποκρυφιστικής οργανώσεως φοράνε στις τελετουργίες τους, που σημαίνει ότι όλοι αυτοί που εντάχθηκαν από ματαιοδοξία, κόμπλεξ, ελπίδα πλουτισμού και ποιος ξέρει για ποιόν άλλο λόγο, σε τέτοιες οργανώσεις που υπάρχουν στο σκοτάδι, θα έχουν την ίδια τύχη με όλους τους υπόλοιπους. Απλώς και μόνο χρησιμοποιήθηκαν για κάποιο διάστημα επειδή τα ερπετά-ηγέτες ήθελαν επιπλέον «εργάτες» ώστε να επιτύχουν στα μακάβρια σχέδιά τους. Δηλαδή, τους «έπιασαν κορόιδα». Το μόνο που θα τους μείνει είναι υλικές απολαύσεις, με αντίτιμο ίσως την ψυχή τους. Αυτό σημαίνει ότι, θα είσαι «εκλεκτός» στην γη ΜΟΝΟ όταν το αίμα σου είναι της δικής τους φυλής, αλλιώς θα είσαι θύμα, διότι στη γη, αν επιτύχουν στα σχέδιά τους (που δεν θα πετύχουν τώρα) θα ζουν οι εκλεκτοί και οι δούλοι-θύματα.

Είναι εντυπωσιακό πως ο εμπνευστής αυτής της ταινιούλας του ΠΟΥ κατόρθωσε να συμπεριλάβει τόσες πολλές αλήθειες μέσα σε 15 δευτερόλεπτα. Σατανάς, ερπετοειδείς και ποικίλη ανθρωπομάζα μέχρι και με τεχνικά επιτεύγματα. Ολ’ αυτά τα συνδέει με το εμβόλιο, και όλ’ αυτά παρουσιάζονται στο βίντεο του ΠΟΥ που ανέβασε στο facebook ο ίδιος ο ΠΟΥ. Το ανέβασε τώρα που ο Πούτιν αλλάζει τα δεδομένα και οι «δικοί μας και αλλόφυλοι ηγετίσκοι μας» συσκέπτονται για το πως θα υλοποιήσουν τις διαταγές που πήραν απ’ τ’ αφεντικά τους.

Οι διεθνιστές, όπως ο ΠΟΥ, που και που μας λένε αναγκαστικά την αλήθεια, έστω και συγκεκαλυμμένη, πόσοι όμως μπορούν να την δουν;

ΠΗΓΗ triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου