Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Προκαλούν τα εμβόλια μεταλλάξεις; (ή πως εργαλειοποιείς μια πανδημία...)

 Δημήτριος  Γάκης


Γιατί η Κίνα γλίτωσε απ΄τον κορωνοϊό, ενώ η Δύση πεθαίνει; Ο λόγος είναι πολύ απλός !

Πώς γεννιέται μια μετάλλαξη;

Οι μεταλλάξεις των ιών αποτελούν τυχαίο συμβάν κατά την διαδικασία αναπαραγωγής τους μέσα στο κύτταρο του ξενιστού, τον οποίο έχουν προσβάλλει. Όσο πιο πολλές αναπαραγωγές γίνονται, τόσο αυξάνει, στατιστικά, η πιθανότητα να εμφανιστεί μία μετάλλαξη.

Επομένως σε επιδημίες, όπου εκατομμύρια άτομα προσβάλλονται, αυξάνει η πιθανότητα εμφάνισης μεταλλάξεων.

Γιατί επικρατεί η μια μετάλλαξη και όχι η άλλη;

Είναι , απλά, θέμα φυσικής επιλογής η επικράτηση ενός μεταλλαγμένου στελέχους έναντι του μέχρι τούδε υπάρχοντος. Όταν υπάρξει κάποιος εχθρικός παράγοντας έναντι του μέχρι τούδε επικρατούντος στελέχους (αντίσωμα, φάρμακο κλπ) θα επιβιώσει το ανθεκτικό στέλεχος το οποίο προοδευτικά θα επικρατήσει.

Τα εμβόλια , λοιπόν, δεν προκαλούν μεταλλάξεις, όπως πολλοί αναμεταδίδουν, αλλά συμβάλλουν στην επιλογή μεταλλαγμένων (ανθεκτικών στα αντισώματα που προκαλούν) στελεχών. Τυπική διαδικασία φυσικής επιλογής!

Το ίδιο γίνεται και με τα μικρόβια στο έντερο μας όταν πάρουμε αντιβιοτικό που σκοτώνει τα ευαίσθητα στελέχη και αφήνει να υπεραναπτυχθούν τα ανθεκτικά και πιο φονικά στελέχη.

Το ζήτημα , λοιπόν, στην Covid-19, είναι αν μετά τον εμβολιασμό μου θα επιλέξω το ανθεκτικό μεταλλαγμένο στέλεχος που μπορεί να εισπνεύσω και θα κινδυνέψω από αυτό;

Αυτός είναι ο πρωτεύων λόγος για τον οποίο συνιστάται να προσέχουν όσοι κάνουν τα «ακιδικά» εμβόλια, να μασκοφορούνται και να τηρούν τις αποστάσεις…

Αν όμως έχεις κάνει εμβόλιο με αδρανοποιημένο ιό, η έχεις φυσική ανοσία μετά από νόσηση, δημιουργείς αντισώματα και στα άλλα αντιγόνα επιφανείας του καψιδίου του ιού (δεν υπάρχει μόνο η «ακίδα»), οπότε οι μεταλλαγμένοι ιοί στην ακίδα, θα μπλοκαριστούν από τα αντισώματα απέναντι σε κάποιο από τα υπόλοιπα αντιγόνα επιφανείας και έτσι ελαχιστοποιηθεί η πιθανότης να «επιλεχθεί» το μεταλλαχθέν στέλεχος!

 Κάνοντας αυτόν τον συλλογισμό, πριν από καιρό , κατάλαβα :

α) γιατί δεν κάναμε εμβόλια αδρανοποιημένου ιού, που χρειάζονταν γύρω στους 4- 6 μήνες να παραχθούν ( τον Απρίλιο του 2009 εμφανίστηκε η γρίπη Η1Ν1, τον Ιούνιο κηρύχθηκε πανδημία και τον Αύγουστο του 2009 είχαμε εμβόλιο H1N1), δηλαδή σε πολύ μικρότερο χρόνο από το «υπερταχύ» της Pfizer που πήρε 12 μήνες, και

β) γιατί η Κίνα ήλεγξε την επιδημία και δεν έπαθε σχεδόν τίποτε από τις μεταλλάξεις ενώ η Δύση καταστράφηκε...Διότι η Κίνα είναι η μόνη χώρα που παρασκεύασε εμβόλια αδρανοποιημένου ιού (Sinovac και Sinopharm) !!!

Αυτό είναι αδύνατο να μην είχε προβλεφθεί από τους υπερεξειδικευμένους ιολόγους- πανδημιολόγους του πλανήτη και ιδίως από τον Δρ Φάουτσι…

Τότε γιατί προτίμησαν την δημιουργία, για πρώτη φορά, χωρίς προηγούμενη εμπειρία, των εμβολίων mRNA τα οποία στοχεύουν σε μεμονωμένο αντιγόνο και των οποίων οι μακροχρόνιες επιπλοκές είναι άγνωστες; Γιατί , εναλλακτικά, προτιμήσαμε τα εμβόλια γενετικά τροποποιημένων αδενοϊών, που στο DNA τους ενσωματώθηκε η ακολουθία της «ακίδος» και έχουν επίσης περιορισμένο στόχο, αφού και οι δύο τύποι των εμβολίων δημιουργούν αντισώματα έναντι της « ακίδος» του ιού μόνο.

Η απάντηση, φοβούμαι ότι, είναι απογοητευτική. Αλλιώς πως θα παρατείνονταν η πανδημία , θα «έπαιζαν με τις μεταλλάξεις» και θα κερδίζαν τεράστια ποσά , προκαλώντας Παγκόσμια οικονομική κρίση, βίαιη αναδιανομή του πλούτου και κατάλυση των εργασιακών δεδομένων. Απίστευτο; Μα, μόλις χθες μεταδόθηκε ότι η κομισσιόν έκλεισε συμφωνία για το εμβόλιο της Pfizer για τα επόμενα δύο χρόνια… Μάλιστα δύο χρόνια! Βλέπουν μπροστά, βλέπετε…Σατανικό σχέδιο, έτσι;

Ας ξυπνήσουμε, λοιπόν και ας μάθουμε να κοιτάμε πέρα από την μύτη μας…

Βλέπετε , αυτοί, αφού την πάτησαν το 2009 , που επιχείρησαν να παίξουν το ίδιο τρομολαγνικό παιγνίδι, έμαθαν, οργανώθηκαν και επανήλθαν δριμύτεροι…

 

Υ.Γ. Αυτά δεν τα «έπιασε» ο καθηγητής που έκανε τις εν μέρει σωστές δηλώσεις. Ή όπως λέει ο λαός, αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες...

ΠΗΓΗ facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου