Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Σκύλοι – Άνθρωποι – Σκυλάνθρωποι

Κωνσταντίνος  Βαθιώτης


Σε ένα αθηναϊκό πεζόδρομο δίπλα σε κάποιο πάρκο υπάρχει μια προειδοποιητική πινακίδα για ιδιοκτήτες σκύλων. Σε αυτήν αναγράφεται η εξής απαγόρευση:

«ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ / ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ελεύθερη κυκλοφορία των σ κ ύ λ ω ν και η ρ ύ π α ν σ η από τα περιττώματα. Στους ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ».

Όποιος θελήσει να χρησιμοποιήσει τα γυαλιά του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου, μιμούμενος τον πρωταγωνιστή της παλιάς (1988) ταινίας του John Carpenter “They live”, θα πρέπει να διαβάσει την πινακίδα ως εξής:

«ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ελεύθερη κυκλοφορία των α ν θ ρ ώ π ω ν και η μ ό λ υ ν σ η των συνανθρώπων τους με κορωνοϊό. Στους ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ».

Η πινακίδα του αθηναϊκού πάρκου υπάρχει και στο Διαδίκτυο με ένα συνοδευτικό κείμενο που αναφέρεται στις υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη ζώου (βλ. Ν. 4039/2012):

«Κάθε ιδιοκτήτης ζώου οφείλει:

– Να έχει προβεί στη σήμανση και καταγραφή των στοιχείων του με ψ η φ ι α κ ή ταυτότητα (τσιπ).

– Να έχει ε μ β ο λ ι ά σ ε ι το ζώο και να προβαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα στον κτηνιατρικό έλεγχό του.

– Να έχει σ τ ε ι ρ ώ σ ε ι το ζώο, εφόσον δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των ζώων που θα γεννηθούν ή να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες».

Με δεδομένο ότι στην εποχή του κορωνοϊού οι άνθρωποι μεταλλάχθηκαν σε σκύλους, αφού πλέον κυκλοφορούν παντού με μάσκες-φίμωτρα, δεν αποκλείεται οι σατανικοί διαχειριστές της τεχνητής υγειονομικής κρίσης, κατά τον σχεδιασμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων να έχουν προνοήσει, ώστε εφεξής να εφαρμόζεται για τους πρώην ανθρώπους ό,τι και για τους σκύλους: τσιπ, εμβολιασμός, στείρωση!

Είναι εντυπωσιακό ότι το πρόστιμο για τις παραλείψεις τήρησης των μέτρων που βαρύνουν τον ιδιοκτήτη ζώου έχει το ίδιο ακριβώς ύψος με εκείνο που προβλέπεται όταν τα σημερινά ανθρωποειδή αρνούνται να φορέσουν το φίμωτρο που τους επιβάλλουν όπου κι αν βρίσκονται (“μάσκα παντού”).

Π.χ. 300 € είναι το ποσό του προστίμου που οφείλει να καταβάλει όποιος παρέλειψε την εμπρόθεσμη σήμανση και καταγραφή του ζώου ή την κατοχή ενημερωμένου βιβλιαρίου υγείας ή διαβατηρίου.

300 ευρώ είναι και το πρόστιμο για την μη τήρηση των κανόνων ε υ ζ ω ί α ς του ζώου. Αυτό, λοιπόν, το πρόστιμο θα έπρεπε να πληρώσουν αναδρομικά από τις 17 Μαρτίου 2020 όλοι οι κτηνόμορφοι διαχειριστές της υγειονομικής κρίσης, οι οποίοι αποφάσισαν να μεταχειριστούν τους ανθρώπους χειρότερα κι από σκύλους, αδιαφορώντας για την διασφάλιση της ποιότητας ζωής.

Όποιος τολμήσει να μειδιάσει χρεώνοντας στον σχολιαστή τάσεις γραφικής υπερβολής, τότε ας ανοίξει διάπλατα τα μάτια του και ας διαβάσει το άρ. 10 παρ. 2 εδ. β΄ του Ν. 4039/2012, όπως τροποποιήθηκε από το άρ. 47 παρ. 7α΄ Ν. 4235/2014, στο οποίο προβλέπεται ότι: «Οι σκύλοι βοήθειας, εφόσον φέρουν λουρί χειρισμού, μπορούν να μεταφέρονται στα μέσα μεταφοράς, χ ω ρ ί ς κλουβί μεταφοράς και χωρίς φ ί μ ω τ ρ ο, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους».

Άραγε, πόση σαδιστική διαστροφή χωράει ακόμη στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο μας; Διότι, ως γνωστόν, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της εποχής του κορωνοϊού, οι τυφλοί ιδιοκτήτες των σκύλων πρέπει να φορούν φίμωτρο!

Επιπλέον, όμως, εκτός από το πρόστιμο των 300 €, οι υγειονομικοί διαχειριστές μας θα πρέπει να πληρώσουν ο καθένας τους από 30.000 €, όσα προβλέπονται για κ α κ ο π ο ί η σ η ζώου, εν προκειμένω: του πάλαι ποτέ ανθρώπου.

Ο ανησυχητικός παραλληλισμός των σκύλων με τους ανθρώπους προκύπτει και από την ακόλουθη διευκρίνιση που υπάρχει εν αφθονία στο Διαδίκτυο: «Γίνεται υποχρεωτική η σήμανση (τσιπ) ακόμη και για τα τ σ ο π α ν ό σ κ υ λ α, με σκοπό την ε π ί β λ ε ψ η του πληθυσμού τους και τη δ ι α σ φ ά λ ι σ η της υ γ ε ί α ς τους.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι στο, ίσως όχι πολύ μακρινό, μέλλον υπάρχει πρόβλεψη να ελέγχεται η μασκοφορεμένη, εμβολιασμένη και τσιπαρισμένη αγέλη σ κ υ λ α ν θ ρ ώ π ω ν από κάποια προνομιούχα τσοπανόσκυλα;

Στην εισαγωγή του βιβλίου του Κυριάκου Διακογιάννη με τίτλο “Σ κ υ λ ά ν θ ρ ω π ο ι” (εκδ. Γ. Λαδιά & Σία Ο.Ε., Αθήνα 1976) διαβάζουμε τα εξής (διατηρήθηκε η ορθογραφία του πρωτοτύπου):

«Πολλοί λαοί, από την πολλή χρήση και τη συστηματική κακομεταχείριση χάνουνε τη μνήμη τους! Είναι το α ί μ α των λαών η μ ν ή μ η… Ατάιστα κοπάδια πλανιούνται στα θερισμένα χωράφια των “μνημόνων” ν’ αποπλανήσουνε την πείνα τους με τ’ αμάζωχτα σπόρια… Δεν έχουνε πια μήτε γη να ζεβγαρίσουν μήτε χώμα να καρπίσει! Όσο λησμονούν τα γεφύρια που τους ενώνουν με το χτες, δεν θα στεριώσουν τα γεφύρια που θα τους οδοιπορήσουν στο άβριο. Οι έφποροι μνήμονες θα τους γυρίζουν πάντα περιφρονητικά τις πλάτες… Κι όμως, οι λαοί αφτοί έχτισαν όλους τους κόσμους! Και γέννησαν όλο το φως! Έγραψα αυτό το βιβλίο με την ελπίδα ότι οι παλιοί έστω κι αν διαφωνήσουν θα θυμηθούν! Οι νέοι έστω κι αν όλα τα γνωρίζουν, κάτι καινούργιο θα μάθουν! Έγραψα τούτο το βιβλίο ν’ αναρριπίσω μνήμες παλιές και να θυμίσω χρέη καινούργια! Όπως καθένας, λέφτερος, θέλει να τα ερμηνέβει αφτά τα χρέη… Προσπάθησα να ελαττώσω τις πλάνες. Όσο μπορούσα. Τα λάθη ανθρώπινα για όλες τις ηλικίες και όλες τις εποχές. Ασυγχώρητοι μόνον οι απόντες από οποιοδήποτε προσκλητήριο! Οι απόντες είναι ο θάνατος και το σκοτάδι…».

Ας είναι, λοιπόν, το σύντομο αυτό κείμενο μια ύστατη προσπάθεια για ελάττωση της πλάνης, αναρρίπιση της παλιάς μνήμης και διανομή προσκλητηρίου στους απόντες: Θυμηθείτε ότι κάποτε υπήρξαμε άνθρωποι, μα σύντομα θα γίνουμε σκύλοι. Για την ώρα είμαστε στο ενδιάμεσο στάδιο: σ κ υ λ ά ν θ ρ ω π ο ι!

ΠΗΓΗ facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου