Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Nεοταξίτικη δεσποτοκρατία…

 παπα-Ηλίας Υφαντής


Διαβάστε και θαυμάστε το μέτρο ενός  τιμωρού δεσπότη: «Όχι και να βγαίνουν οι  παπάδες παραπάνω από τον δεσπότη! Δεν είναι κανένας πιο πιστός από τον δεσπότη! Δεν είναι κανένας πιο νηστευτής από τον δεσπότη! Δεν είναι κανένας πιο δραστήριος από τον δεσπότη, όσο δραστήριοι κι αν είναι όσο πιστοί κι αν είναι! Προηγείται ο δεσπότης κι ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι»! Τάδε έφη,  όχι ο Ζαρατούστρα, αλλά ένας δεσπότης. Που δείχνουν ότι δεν έχει καμιά πνευματική σχέση με το Ευαγγέλιο και την Ορθοδοξία.

Το ποιος είναι πιο πάνω ή πιο κάτω στο χώρο της Εκκλησίας, δεν το καθορίζει κανένας δεσποτικός ναρκισσισμός, αλλά  ο ίδιος ο Χριστός. Ο οποίος διεκήρυξε ότι η Πολιτεία του Θεού, η Εκκλησία αποτελεί ανατροπή της  κοσμικής πυραμίδας(Ματθαίου: Κ:25-28, Μάρκου: Ι:42-45, Λουκά:ΚΒ: 25-28). Αλλά φαίνεται ότι κάποιοι –και είναι οι περισσότεροι-δεσποτάδες διαβάζουν το Ευαγγέλιο ανάποδα. Γι’ αυτό και πολιτεύονται, όχι, όπως υπαγορεύει το Ευαγγέλιο, αλλά, όπως εντέλλεται  το αντευαγγέλιο των νεοταξιτών μαφιόζων.

Αλλά η δεσποτοκρατία φαίνεται να έχει πάρει το θέμα στα σοβαρά και θέλει να εξαφανίσει κάθε ίχνος αντίθετης φωνής προς τα τεκταινόμενα από τη νεοταξίτικη συμμορία. Και επεκτείνει το  διωγμό και στους«απείθαρχους»  επισκόπους:  Η ΔΙΣ (Διαρκής Ιερά Σύνοδος) αποφαίνεται  χαρακτηριστικά  για το Μητροπολίτη Κυθήρων:

«Επιμένει να μην αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των δύσκολων και εκτάκτων αποφάσεων της ΔΙΣ για τη δημόσια υγεία και την προστασία της ανθρώπινης ζωής, αυτοαπομονώνεται και θέτει εαυτόν μακράν της συλλογικής προσπάθειας της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία στο σύνολό της πασχίζει και εργάζεται τόσο για την ακώλυτη επιτέλεση της Θείας Λατρείας, όσο και για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων».

Καταρχήν να πούμε ότι με το πρόσχημα της δημόσιας υγείας  και της ανθρώπινης ζωής έγιναν τεράστια  εγκλήματα σε βάρος  ακριβώς της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Και πρώτα -πρώτα αυτή καθαυτή η, λεγόμενη, πανδημία φαίνεται ν’ αποτελεί  εφεύρημα της παγκόσμιας ΑΛΗΤ(όπως αλητεία). Που, προφανέστατα, αποβλέπει  στην εξόντωση της  συντριπτικής πλειονότητας των  μεγαλυτέρων στην ηλικία ανθρώπων και την μετάλλαξη των νεοτέρων. Αφού τα γενετικά εμβόλια  τους απειλούν με στειρότητα, αλλά και τον κίνδυνο να γεννούν στο διηνεκές πολυειδώς ανάπηρα παιδιά.

Που σημαίνει ότι  το εφεύρημα αυτό επινοήθηκε για την επιβολή ενός μεσαίωνα χειροτέρου ακόμη και αυτού των παπικών. Όταν, με τις ανίερες εξετάσεις, τους Τουρκοεμάδες και όλα τασυναφή, εξόντωναν αιρετικούς και Εβραίους. Ενώ αυτοί τώρα στρέφονται εναντίον όλων των λαών. Με εξαίρεση βέβαια την αξιότιμη  συμμορία τους.

Δυσμενέστατες συνέπειες για την σωματική και ψυχική υγεία έχει ασφαλώς και ο παραλογισμός των μέτρων, με τα οποία επιδιώχθηκε η καταδυνάστευση και κατατρομοκράτηση, η οικονομική  εξαθλίωση και ασφαλώς η παντοειδής υπονόμευση της σωματικής και της ψυχικής του υγείας του λαού.

Κορυφαίοι επιστήμονες, που δεν εμφανίζονται στα ΜΜΕ(=εξαπατήσεως) και εξαφανίζονται συστηματικά από  τα μέσα  ηλεκτρονικής δικτύωσης, διακηρύσσουν ότι τα εμβόλια, τα οποία διαφημίζονται ως πανάκεια  και ευλογία και δώρο Θεού ακόμη κι από μητροπολίτες, όχι μόνο δεν προσφέρουν την παραμικρή  βοήθεια για την πρόληψη της ασθένειας, αλλά πολλαπλασιάζουν  την διασπορά του ιού. Τον οποίο μεταλλάσσουν και καθιστούν επικινδυνωδέστερο. Μάλιστα υποστηρίζεται ότι η κατακόρυφη άνοδος της θνησιμότητας στην Ελλάδα συμπίπτει με την έναρξη  της  «ευλογίας» των εμβολιασμών. Και παρόμοια υποστηρίζουν και για τα υπόλοιπα μέτρα καταπίεσης και εξαναγκασμού, τα οποία αποσκοπούν κατά το μάλλον στην πολύμορφη εκμετάλλευση του πολυειδώς μαστιζόμενου λαού.

Χαρακτηριστικά ο Ταϋλανδο-Γερμανός κορυφαίος  επιστήμονας  Μπαγκντί μας μέμφεται και λέει σχετικά: «Τι κάνετε εσείς οι Έλληνες για να δείξετε στο κόσμο ότι είστε Έλληνες; Για να δείξετε στο κόσμο ότι δεν είστε ηλίθιοι και αδαείς όπως οι υπόλοιποι; Ο ελληνικός τρόπος είναι ο τρόπος του ευφυούς και του γενναίου. Τώρα ο τρόπος σας είναι ο τρόπος του αδαούς, μάλλον ανοήτου, γεμάτου από φόβο. Οι Έλληνες που έχουν τόσο πολύ φόβο στη καρδιά τους… δεν είναι πλέον Έλληνες»!

Και ο Μητροπολίτης Κυθήρων μη μπορώντας να υποφέρει τον έλεγχο του Θεού δεν έκαμε τίποτε περισσότερο από το να   παρακάμψει τον σκόπελο των παράλογων μέτρων σχετικά με τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας, κάνοντας την αναστάσιμη ακολουθία το πρωί της Κυριακής. Ώστε οι σχετικές αιτιάσεις των Συνοδικών και ιδιαίτερα η πιθανή παραπομπή του στην εκκλησιαστική δικαιοσύνη, είναι το ίδιο ακατανόητα με τα παντοειδή εχθρικά μέτρα, που πάρθηκαν σε βάρος της Εκκλησίας και της πατρίδας σε όλη τη διάρκεια της ενορχηστρωμένης αυτής πανδημίας. Και δεν φταίει αυτός, που δεν συνεμορφώθη προς τις αποφάσεις του αντορθόδοξου και αντιεκκλησιαστικού  κατεστημένου της νεοταξικής κυβέρνησης. Ούτε και όσοι άλλοι έχουν το προνόμιο ν’ αντιλαμβάνονται τα δόλια  σχέδια, που εξυφαίνονται και προωθούνται σε βάρος της πίστης μας και της πατρίδας.

Και όσο τώρα για την «αυτοαπομόνωση»; ο Μητροπολίτης των μικρών Κυθήρων είναι ουσιαστικά αυτή τη στιγμή Πάσης Ελλάδος.  Και η οποιαδήποτε προσπάθεια περιθωριοποίησής του θα αποβεί σε βάρος εκείνων, που θα τολμήσουν να σηκώσουν πάνω του ανόσια χέρια, όπως βέβαια και εκείνων, που τιμώρησαν ή προτίθενται να τιμωρήσουν τους παπάδες, που πειθάρχησαν στον Θεό και όχι στους σύγχρονους ιεροεξεταστές.

Και θα συμβεί ο, τι συνέβη και με τον Μητροπολίτη Μόρφου, Που επιστρατεύτηκαν εναντίον του τα πληρωμένα παπαγαλάκια και οι εξωνημένοι κονδυλοφόροι. Κι όμως , όπου σταθείς κι όπου βρεθείς  και μ’ όποια γωνιά της Γης να επικοινωνήσεις  με Έλληνες Ορθοδόξους παντού στάζει μέλι το στόμα τους για τον όντως πανιερώτατο Νεόφυτο.

ΠΗΓΗ https://papailiasyfantis.wordpress.com

1 σχόλιο: