Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Οι εικονομάχοι του ΣΑΤΑΝ-ΝΑΤΟ

παπα-Ηλίας Υφαντής


Κούλης και Ζελένσκι.

Ίσως κάποιοι να σκεφθούν: Ποιο νόημα έχει στην ανατολή της τρίτης μ. Χ. χιλιετίας ν’ ασχολούμαστε με τις εικονομαχικές έριδες, που συνέβησαν στα τέλη της πρώτης μ. Χ. χιλιετίας (726-843);

Κι όμως έχει μεγάλη σχέση: Αρκεί να σκεφθούμε πως ο άνθρωπος είναι εικόνα του Θεού και πως στις μέρες μας καταστρέφονται οι εικόνες του Θεού, που είναι οι άνθρωποι. Και γενικότερα αμφισβητείται ο Θεός και το έργο του. Σ’ όλον βέβαια τον κόσμο, αλλά ιδιαίτερα στην πατρίδα μας.

Αλλά ας κάμουμε μια μικρή, σχετικά,  αναδρομή: Η εικονομαχία έχει τις ρίζες της στον ιουδαϊσμό και τον μουσουλμανισμό, που απαγόρευαν την απεικόνιση του θείου. Δεδομένου ότι «Θεόν ουδείς εώρακε πώποτε». Γι’ αυτό και στα πνευματικά καθιδρύματά τους δεν συναντούμε απεικονίσεις ιερών προσώπων.

Αλλά για μας ο Θεός έγινε άνθρωπος, στο πρόσωπο του Χριστού. Οπότε μπορούμε κάλλιστα να τον απεικονίζουμε. Επειδή όμως, σύμφωνα με τη διδασκαλία του Χριστού, αυτός που είδε τον Υιό, είδε και τον Πατέρα, μπορούμε να απεικονίζουμε επίσης και τον Πατέρα. Και πολύ περισσότερο την Παναγία και τους αγίους, που ο Θεός αγίασε.

Αλλά, ας ξαναγυρίσουμε στην τωρινή εικονομαχία: Οι τωρινοί παγκόσμιοι και ντόπιοι εικονομάχοι στρέφονται και κατά των-κυριολεκτικά- εικόνων, όταν μας απαγορεύουν να τις προσκυνούμε, αλλά κυρίως κατά των εικόνων του Θεού, που είναι οι άνθρωποι. Και, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει ο διωγμός αυτός κατά των ανθρώπων-εικόνων περιλαμβάνει δύο μέτωπα:

Το πρώτο αποσκοπεί στην εξόντωση των ηλικιωμένων. Επειδή ακριβώς οι ηλικιωμένοι είναι,  κατά κανόνα, φορείς παραδοσιακών αρχών και αντιτίθενται στα παράλογα και ανήθικα μέτρα, που παίρνουν οι τωρινοί εικονομάχοι. Γι’ αυτό και οι αισχροί νεοταξίτες εκβιαστές (Κούλης) επιβάλλουν πρόστιμα, για να τσακίσουν την αντίσταση των ηλικιωμένων.

Το δεύτερο μέτωπο στρέφεται εναντίον των νεότερων και ιδιαίτερα των παιδιών. Τα οποία, παρότι δεν διατρέχουν κίνδυνο απ’ τον κορονοϊό, εξαναγκάζονται να εμβολιαστούν. Δεδομένου ότι η εναντίον τους καταδρομή αποσκοπεί κυρίως στον μετανθρωπισμό και απανθρωπισμό του ανθρωπίνου γένους.

Που σημαίνει ότι αμφισβητούν τον Θεό και το έργο του και θέλουν να δημιουργήσουν ανθρώπους σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές. Χωρίζοντάς τους σε υπερανθρώπους, που θα είναι η ελίτ (=αλητεία)  και υπανθρώπους (=πλέμπα, ζόμπι). Τους οποίους  οι υπεράνθρωποι θ’ αντιμετωπίζουν, με τον ίδιο και χειρότερο παραλογισμό και αμοραλισμό, που η τωρινή άθλια και ηλίθια αελίτ (πολιτικοί, γιατροί, δικαστές ) αντιμετωπίζει εμάς. Έτσι ώστε, ενώ υπονομευόμαστε από παντού, να μη μπορούμε ποτέ και πουθενά να βρούμε το δίκιο μας.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι αυτή τη φορά δεν  μας κυβερνούν κάποιοι Έλληνες άξιοι ή ανάξιοι. Μας κυβερνούν οι εκλεκτοί του Ρότσιλδ, του Σόρος, του Γκέιτς και άλλων διεθνών αρχιδιαβόλων. Τους οποίους έχουμε την εντύπωση ότι τους εκλέγουμε εμείς, ενώ στην πραγματικότητα τους εκλέγουν εκείνοι. Και ασφαλώς επιλέγουν τους επωφελέστερους για τα εγκληματικά τους συμφέροντα και τους επαχθέστερους για την πίστη μας και τον πολιτισμό μας.

Αυτό, που γίνεται τώρα στην Ουκρανία δεν είναι αποτέλεσμα κάποιων κατακτητικών βλέψεων των Ρώσων εναντίον των Ουκρανών. Είναι η αντιμετώπιση του ίδιου σατανικού καθεστώτος, που, όπως στην πατρίδα μας, έτσι και στην Ουκρανία φόρτωσαν στην πλάτη του ουκρανικού λαού. Προκειμένου να κάνουν όσο περισσότερο γίνεται ασφυκτικότερη τη θηλειά γύρω απ’ το λαιμό του ρωσικού λαού.

Ασφαλώς ο λαός υποφέρει, γιατί έχει θύματα. Αλλά θύματα είχε και έχει, όταν τα ναζιστικά ουκρανικά «τάγματα εφόδου» καίνε και δολοφονούν Ρωσόφωνους,  Έλληνες και άλλους μειονοτικούς, που όλους τους τυλίγει το σκοτάδι της σιωπής. Ενώ τώρα οι αιμοσταγείς κροκόδειλοι του ΣΑΤΑΝ-ΝΑΤΟ «θρηνούν και οδύρονται» για τα θύματα του ουκρανικού λαού.

Που σημαίνει ότι το πολεμικό διάβημα του Πούτιν είναι η ύστατη προσπάθεια, προκειμένου να προφυλάξει, όχι μόνο τον ρωσικό λαό αλλά και όλους τους ορθοδόξους, από τον στραγγαλισμό, που επιχειρούν οι δαιμονικές δυνάμεις της Δύσεως. Γεγονός, που επιβεβαιώνεται και από τον πόλεμο εναντίον της ορθόδοξης Σερβίας. Και βέβαια τον οικονομικό, εναντίον της πατρίδας μας, πόλεμο. Την οποία «άγουν και φέρουν» προδότες, που υποτίθεται ότι μας κυβερνούν, ενώ στην πραγματικότητα μας πολεμούν με κάθε τρόπο και μέσο.

Και ασφαλώς τον πόλεμο εναντίον του Πούτιν και της Ορθοδοξίας σιγοντάρουν και τα εξωνημένα ΜΜΕ (=εξαπάτησης). Τα οποία προσπαθούν να παρουσιάσουν  τον Πόυτιν και τους Ρώσους ως αδίστακτους κανιβάλους. Και να στρέψουν εναντίον τους την κοινή γνώμη. Πράγμα που συνέβη και στην περίπτωση  του κορονοϊού και των εμβολίων, όπου κατάφεραν να παρασύρουν το λαό, με την τρομοκρατία και την προπαγάνδα. Με αποτέλεσμα ο λαός να βλέπει την πραγματικότητα ανάποδα και να κάνουν επιλογές, που στρέφονται εναντίον  της πίστης και της πατρίδας μας. Και εντέλει του εαυτού τους.

Το πλέον όμως θλιβερό και ολέθριο είναι ότι στην εναντίον της Ρωσίας προπαγάνδα, με την παρέμβαση των αμερικανο—νατοϊκών μαφιόζων, πρωτοστάτησαν και δεσποτάδες. Διχάζοντας την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας. Με αποτέλεσμα να προκαλέσουν έτσι οδυνηρό σχίσμα σε ολόκληρο το σώμα της Ορθοδοξίας. Συμμαχώντας ουσιαστικά με την νεοταξική μαφία, η οποία διεξάγει αμείλικτο πόλεμο εναντίον, όχι μόνο της Ρωσίας αλλά και εναντίον ολάκερης της ανθρωπότητας. Και ασφαλώς και της χιλιοπροδομένης πατρίδας μας.

Και  το άκρως τραγικό και οξύμωρο είναι ότι σήμερα στην ανατολή του 21ου αιώνα, Κυριακή της Ορθοδοξίας, οι δεσποτάδες απήγγειλαν τους εναντίον των εικονομάχων του 7ου και 8ου μ.Χ. αιώνα αναθεματισμούς. Καθ’ ον χρόνον  σύρονται πίσω απ’ τους εικονομάχους του αντίχριστου ΣΑΤΑΝ-ΝΑΤΟ!

 ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου