Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Οι διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα ενάντια στην χρίση μάσκας -φίμωτρο στα σχολεία .Ότι δεν σας έδειξαν τα ΜΜΕ

 Διαμαρτυρία στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις για τις μάσκες στα σχολεία -«Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας!» 


Είναι εύκολο να αποκαλείς κάθε γονιό που διαφωνεί συνωμοσιολογο η ψεκασμένο αλλά ο σωστός τρόπος προσέγγισης είναι να καταφέρεις να βρεις τα επιχειρήματα και όχι τις τιμωρίες για να πείσεις τον κόσμο να πιστέψει αυτά που του λες και του προτείνεις. Η αγωνία κάθε γονιού θα πρέπει να είναι πάντα σεβαστή Άλλωστε η αλλοπρόσαλλες δικές τους δηλώσεις , μια η μάσκα-φιμωτρο  κάνει κακό , μια η μάσκα κάνει καλό , μια τα παιδιά δεν κολλάνε , μια τα παιδιά κολλάνε έχει δημιουργήσει αυτή την σύγχυση , την αγωνία στους γονείς άρα έχουν τις ευθύνες τους 

Ο τρόπος που παρουσιάστηκαν οι χθεσινές διαδηλώσεις από τα ΜΜΕ τα λέει όλα , δεν έδειξαν καθόλου την μεγάλη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης γιατί αυτό και μόνο θα παρακινούμε και άλλες περιοχές της Ελλάδας να κατέβουν στους δρόμους , παρουσίασαν τους διαδηλωτές ως συνοθύλευμα επικίνδυνων απόψεων, ακραίων , και αυτό δεν είναι καθόλου δίκαιο.

 Γονείς με παιδιά είναι , γονεις με αγωνίες , γονείς που θέλουν απαντήσεις σε μια δημοκρατική χώρα, είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα η ειρηνική διαμαρτυρία. 

Ολόκληρο το βίντεο έχει φτιαχτεί με αποσπάσματα από βιντεάκια που ανέβασαν οι γονεις στα προφίλ τους στο Facebook , καταλαβαίνοντας ότι σε τέτοια γεγονότα θα. πρέπει να γίνεσαι εσύ ο ιδιος ο δημοσιογράφος της αλήθειας, μην περιμένεις την αλήθεια να την προβάλει άλλος, σε τέτοιες εποχές είναι χρέος σου. 

ΠΗΓΗ trelogiannis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου