Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Εσθονός υπουργός Εσωτερικών : ¨Οι Εσθονοί ομοφυλόφιλοι ας πάνε στην Σουηδία-εμείς χρειαζόμαστε παιδιά¨ !

 


Υπουργός Εσωτερικών της Εσθονίας: Οι ομοφυλόφιλοι να πάνε στη Σουηδία. Η χώρα μας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ηθική.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Εσθονίας Μαρτ Χέλμς δήλωσε: “Οι ομοφυλόφιλοι αν θέλουν πολύ ας πάνε στη Σουηδία. Εμείς τους βλέπουμε εχθρικά”. Μιλώντας στην Deutsche Welle ο υπουργός, είπε πως “Επιθυμούμε το κράτος να επιβιώσει αλλά το κράτος δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς παιδιά και χωρίς ηθική”. Ο Μαρτ Χέλμε πού είναι ο υπουργός Εσωτερικών της Εσθονίας και ένας από τους ηγέτες του λαϊκού συντηρητικού κόμματος της Εσθονίας (EKRE) σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Deutsche Welle ανέφερε πως η στάση τους απέναντι στους ομοφυλόφιλους δεν είναι φιλική και ζήτησε οι Εσθονοί ομοφυλόφιλοι να πάνε στη Σουηδία.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Στην συνέντευξη που έδωσε στην Deutsche Welle ανέφερε πως θα προτείνουν τη διενέργεια ενός δημοψηφίσματος που θα γίνει στην Εσθονία το 2021, σχετικά με τον ορισμό του γάμου. Το κόμμα EKRE προτείνει την συνταγματική αναγνώριση του γάμου μόνο ως ενότητα ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα.

 Στην συνέντευξη του στην DW είπε πως “Το δημοψήφισμα αυτό είναι σημαντικό για όλη τη χώρα διότι αν δεν υπάρχει γάμος, αν δεν υπάρχουν παιδιά από άντρα και γυναίκα τότε δεν υπάρχει και μέλλον. Αυτό είναι ξεκάθαρο για όλους και η απάντησή μας είναι πολύ απλή. Υποστηρίζουμε πως στη νομοθεσία πρέπει να αναφέρεται ξεκάθαρα : Γάμος είναι μόνο η ενότητα μιας γυναίκας και ενός άνδρα και μόνο”.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Ανέφερε πως “Επιθυμούμε το κράτος να επιβιώσει αλλά το κράτος δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς παιδιά και χωρίς ηθική. Να τρέξουν να πάνε στη Σουηδία. Εκεί τους φέρονται πιο ευγενικά. Ενώ εμείς είμαστε εχθροί τους”.

tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου