Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Οι σεισμοί στο Αρκαλοχώρι και η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής

 


Αναστάτωση και ανησυχία επικρατεί στην περιοχή

Μεγάλη είναι η ανησυχία των κατοίκων στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου από την έντονη σεισμική δραστηριότητα, που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα. Αρκετός μάλιστα είναι ο κόσμος και κυρίως πιστοί, που δίνουν μία… εξήγηση στο φαινόμενο.

Για πολλούς μπορεί το γεγονός αυτό να αποτελεί απλά μία σύμπτωση, πολλοί ωστόσο είναι και οι πιστοί κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, που πιστεύουν ότι η έντονη σεισμική δραστηριότητα ξεκίνησε από τότε που η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής καλύφθηκε με χώμα.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής στα Ρουσσοχώρια, αποτελούσε «εμπόδιο» στην εξέλιξη των εργασιών, του Αεροδρομίου στο Καστέλι, με αποτέλεσμα να καλύψουν την εκκλησία με χώμα.

Από τότε οι... επισκέψεις του Εγκέλαδου είναι συχνές, όπως παρατηρούν οι κάτοικοι. 

Τι πραγματικά συμβαίνει στο Aρκαλοχώρι;

Κανένας δεν λέει για το Καστέλι όπου γίνεται το νέο αεροδρόμιο. Κανένας δεν λέει ότι η περιοχή έχει γίνει κρανίου τόπος και για τις πολλαπλές ανατινάξεις της ΤΕΡΝΑ  που έχουν διαλύσει τα πάντα. Κανένας δεν λέει πως μπορείς να φτιάξεις αεροδρόμιο πάνω σε ενεργό ρήγμα, και τι θα συμβεί  όταν γίνει  ένας σεισμός την ώρα της προσγείωσης. Το θέμα δεν υπάρχει καν. Όλοι λένε για σεισμούς βόρεια της Άρβης και όχι δίπλα στο Καστέλι. Για να μην πούμε ότι κατά σατανική σύμπτωση οι χιλιάδες σεισμοί ξεκίνησαν με την κατασκευή του αεροδρομίου.

Κάποιοι δημοσιογράφοι που πήγαν να ψιθυρίσουν κάτι για το θέμα...εξαφανίσθηκαν.

«Βόμβα» Τσελέντη: Είχα ενημερώσει την ΤΕΡΝΑ για την επικινδυνότητα κατασκευής αεροδρομίου δίπλα στο ρήγμα Καστελίου....

 ΠΗΓΗ cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου